icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

lachtanice86
15. bře 2018

Můj dnešní graf. Ms na dojít za 4 dny

lachtanice86
Autor odpověď smazal
bublina95
15. bře 2018

@modrypitrisek jeste dva dny do MS 🙂

myjusiatko
15. bře 2018

@janickazabicka kvuli hormonalnim zmenam v tele jsi povolenejsi a masaz ti muze ublizit jakoze nebude mit ten spravny efekt. Ale nemyslim si, ze by si z masaze potratila. 🙂 muzes byt naprosto v klidu.
@svaska doktori toho reknou...

janickazabicka
15. bře 2018

Tak mi to holky nedalo a dnes ráno jsem teplotu změřila. Ale je to po té masáži takže celá bolavá jsem se občas kroutila přes noc.
Ale je tam mírný pokles.

vendelinka08
15. bře 2018

@janickazabicka tak uvidis...koukam ze mame dostat ms ve stejny den😉

vendelinka08
15. bře 2018

Ja jsem dnes strasne unavena..tak bud na meneco zade leze nebo se ozyva jarni unava..nebo uz fakt potrebuji infuzi zeleza..na tu jedu presne za tyden. A moje telo se uz hlasi...

janickazabicka
15. bře 2018

@vendelinka08 ja mam do terminu 8 dni leti to jako blazen 😀
hele ja posledni 2-3 dny jsem taky uplne kaput. V utery se mi z te unavy az zacala tocit hlava a manzel me svym zpusobem musel obskakovat. Nebyla jsem schopna ani nalit si piti. Jeste ze mamka nam dala veceri. Protoze jsme byly oba pres den v praci. A to ja praci nemam az tak narocnou.

vendelinka08
15. bře 2018

No..ja jsem jeste v praci....ale za hodku uz koncim. To je nekdy nevyhoda sluzeb..ze vetsinou delam az odpoledne..ale planuji si to tak..abych odpolko zajistila deti. Je vubec neco proti unave? Rikala jsem si ze si udelam jarni detox...tak se musim mrknout..co nakoupit a take pockat jak vylezou prvni koprivy...

janickazabicka
15. bře 2018

@vendelinka08 tak to delas skoro stejne jako ja, ja delam zhruba od 8.30 do 19 hod. ale samozrejme cca. kratky dlouhy tyden ale ne uplne presne. A vim ze kolikrat je to hodne unavne.

janickazabicka
16. bře 2018

Ahojky dobre rano holky, myslíte že se z toho může vyklubat ještě něco pozitivního? Stalo se vám některé ze jste měla teploty kolem 36,7 a pak byla tehu? 😊

dasa.77
16. bře 2018

@janickazabicka ano 😀

hlasimse
16. bře 2018

@janickazabicka já taky. Ale já obecně mám nižší, např. po ovu 36,6...někdy 36,7. Ten poslední cyklus jsem měla ještě snížení 14dpo a další den zas 36,7-8, tak už mi to bylo divné.

bublina95
16. bře 2018

Holky zitra MS a dneska jsem udelala ze srandy Ovu test myslite ze je to normalni??A jeste BT graf

myjusiatko
16. bře 2018

@bublina95 udelej si tehotensky.

bublina95
16. bře 2018

@myjusiatko dneska budu delat tak uvidim 🙂

kaaaciii
16. bře 2018

@bublina95 Tak na ovulačním testu je vždy slabší ta testovací čárka, pokud není ovulace, nebo??

janickazabicka
16. bře 2018

@bublina95 no a kdy a vkolik?? jsme nedockave 🙂

janickazabicka
16. bře 2018

@bublina95 jinak teplota vypada slusne 🙂

janickazabicka
16. bře 2018

@hlasimse
@dasa.77 takze holky myslite ze muzu být jeste v nadeji i kdyz hned po ovu byla 36,9 a ted 36,7 ?? tyden do terminu a me snad hrabne 😀

bublina95
16. bře 2018

@janickazabicka dneska mam na odpoledni a doma budu kolem desate vecer takze bud udelam jeste dneska nebo zitra rano 🙂

bublina95
16. bře 2018

@kaaaciii ovulace byla 13 DC nebo 14 DC to vim presne test byl pozitivni 🙂

vendelinka08
16. bře 2018
vendelinka08
16. bře 2018

@janickazabicka Tak to máme hodně podobné.... já mám na teploměru buď 36,7 nebo 36,8

vendelinka08
16. bře 2018

no a jelikož do ms ještě hodně daleko, tak asi nemá cenu vůbec spekulovat... týden je dlouhá doba... nehledě na to, že k zahnízdění u mě docházelo až tak 8-9 den po ovulce... což ještě ani nemám...

janickazabicka
16. bře 2018

@vendelinka08 no koukam ze to opravdu mame hodne podobne. I tu ovulaci taky koukam byla 9.3. nebo na kdy ti spocitala apka ovu??

vendelinka08
16. bře 2018

@janickazabicka Jani, myslím, že ovulka byla opravdu 9.3.max 10.3. dle bolestí, těch si nejde bohužel nevšimnout.

hlasimse
16. bře 2018

@janickazabicka Já myslím, že člověk nikdy neví, dokud prostě ms nepřijde nebo bude pozitivní test.. Takže za mě ještě není hotovo, dokud nepřijde nový cyklus 🙂

janickazabicka
16. bře 2018

@vendelinka08 tak to jsme meli opravdu hodne stejne. DOufam ze budeme i pozitivne finisovat 😀

janickazabicka
16. bře 2018

@hlasimse to máš svatou pravdu. 😍

Strana