icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
20. bře 2018

@vendelinka08 ja vim ze ovu test pozitivni pred ms muze znacit tehotenstvi. vetsinou to tak holky meli a nebo druhou ovu 😀

vendelinka08
20. bře 2018

@janickazabicka no, mě napadlo, jestli jsem neměla i druhou ovulaci kome toho 22DC...nevím, no... takže budu dál měřit a uvidíme o víkendu... já vím, že holkám někdy značil těhotenství... ale pokud se těhotenství neprokáže, tak mě právě zaráží to, že se ten hormon zase zvyšuje, když by vlastně neměl, ne? Včera jsem si k narozeninám udělala radost a objendala asi 5 knížek... od dobna začínám dělat těhu masáže a masáže pro miminka, tak si o tom chci hodně přečíst... ať mám zase o něco více přehled. A aromaterapii v době těhu a po porodu, no už se na knížky těším... pokud už nepřijde miminko k nám, tak budu dávat péči druhým...

vendelinka08
20. bře 2018

@janickazabicka to mě mrzí s tím špiněním... já před MS špinění nemám, mě se rovnou rozjede.... ale myslím, že mám PMS... takže tak asi....😔

snowbee
20. bře 2018

@vendelinka08 no ms ny mela dojit take v patek nebo sobotu,ale protoze mi bylo zle cely vikend a v sobotu jsem mela lehce růžový hlen chvilkove...zkusila jsem test vcera 10 dpo a byl tam dusik..dnes tt 11dpo takto

vendelinka08
20. bře 2018

@snowbee tak to je super...

snowbee
20. bře 2018

@vendelinka08 ty jsi nezkousela testiky?

vendelinka08
20. bře 2018

No vcera jsem zkusila ovulacni..byl silny a dnes uz ne. Tt kdyz tak az o vikendu...ale myslim..ze nebude treba. Tehotenstvi na sobe poznam...a zatim se tak necitim...

myjusiatko
20. bře 2018

@janickazabicka
@vendelinka08 druha ovulace mize byt ale max v rozmezi 24hod s prvni. 🙂

snowbee
20. bře 2018

@vendelinka08 ja si taky myslela ze poznam a hlavne u predchozich tehotenstvi byl //nejdriv 13dpo..ted mi prislo ze to je silny pms a jak jsem koukala...budu drzet palecky a pisni kdyz testnes😉

myjusiatko
20. bře 2018

@vendelinka08 vendelinko ono dle tvych teplot ta ovulace nemusela poprve vubec byt. A bude mozna az dnes/zitra. Kdyz byl vcera pozitivni ovu test. Jak dlouho uz meris? Mas i starsi grafy?

snowbee
20. bře 2018

@vendelinka08 a vlastne jsi mela posledni ms jako ja😉

snowbee
20. bře 2018

@lachtanice86 muzu se zeptat ktery tt jsi nyni?

vendelinka08
20. bře 2018

@myjusiatko vetsinou jsem merila az ke konci cyklu abych vedela kdy dorazi ms...protoze mi vzdy klesne teplota. Tento cyklus chci merit cely. Dle bolest hlenu a cipku a pozitivnimu testu by to opravdu odpovidalo 14-16DC.tak to vypovidal i graf. Az do dnes..kdy teploty jdou nahoru a tudiz mi to cele prepocitalo. Jinak cykly mam od 28 dnu do 32 dnu. Kdyz mam delsi..tak mam ovulku az kolem 20dc...ale to mi tento mesic vysel ovu test negativni...no nezbyva nez si pockat a pak to cele vyhodnotit. Dnes jsem 25dc

vendelinka08
20. bře 2018

@snowbee urcite napisu...jsem testovaci maniak...takze do soboty stejne nevydrzim.😆

vendelinka08
20. bře 2018

@snowbee a mas tady nejaky graf nebo nemetis?

myjusiatko
20. bře 2018

@vendelinka08 no mne to prave teploty vs ovu testy nesedi na ovulaci vubec.

snowbee
20. bře 2018

@vendelinka08 mam grafy..merom od zari..a mam i dnesni i vcerejsi ovu test pokud bys chtěla

snowbee
20. bře 2018

@vendelinka08 jinak me prijde u tebe ovulka 14 dc..a teploty ze lezou nahoru a ovu test sili..zkusim nyt tebou zitra tt😉

myjusiatko
20. bře 2018

@snowbee ano, taky se priklanim k 14dc (ale vadi mi tam pak ty stejne teploty 36,7, jenze to je tim, ze to neni mereno bazalnim teplomerem), nebo az ted.
Taky bych zkusila tt.

vendelinka08
20. bře 2018

@myjusiatko neni to mereno bazalnim teplomerem..a jak mi tam skocila ta teplota 37.2 v ovulce..tak to jsem byla den marod a mela jsem i normalne teplotu..proto ten skok...ale to jsem si tam poznamenala...no tehu test zitra muzu zkusit...

snowbee
20. bře 2018

@myjusiatko taky si myslim..uplne stejne a ty jsi ktery tt?tak to zatim mapuju...kde koho zaradit..

vendelinka08
20. bře 2018

No prave ze mi teploty skocily a pak se takto opakovaly a pak zacala stoupat...no telo je fakt zajimave..jak nas dokaze mast

myjusiatko
20. bře 2018

@snowbee ja 16tt. 🙂

vendelinka08
20. bře 2018

@snowbee jojo..klidne sem hod ten graf a testy jestli muzes..dekuji

myjusiatko
20. bře 2018

@vendelinka08 jestli to neklapne, tak bych investovala do bazalniho. Ja uz mam gulas v tom komu co radim. Tak nevim. Hlen zapisujes?

007blond
20. bře 2018

@vendelinka08 Ahojky.. nemerim, ale jsem na tom uplne stejne 5.3. zacatek. Tak drzim palecky.. 😊😇👍

dasa.77
20. bře 2018

@snowbee To je krása na 10 a 11. den po ovulaci. Gratuluji!!!

snowbee
20. bře 2018

@myjusiatko
@vendelinka08
@dasa.77 tak nejak to sesumiruju.mozna si myslite ze jsem blazen ale pracuji na odd.kde mame masar celkem a v prosinci sem tak o mimco zrejme prisla...v utery jdu na ko k lekari a pak od 1.4 asi pn..tady fotecky...
Prvni-dnesni ovulak.11dpo
Druha dnesni tt
Treti vcerejsi testy11 dpo...ovu byla 9.3 a prikladam i graf

snowbee
20. bře 2018

Cele se i to rozhazelo..ruzovy dnesni tt..pak dnesni ovu a graf..vcerejsi vlozim

007blond
20. bře 2018

@vendelinka08 mne nesel rozkliknout tvuj graf a ted koukam, ze ty jsi zacinala cyklid uz v unoru. 😇 Ze zmenseneho obrazku jsem spatne videla cislice. 🙈 Holky, drzim palecky!! 😇🙏😍

Strana