Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
*hlen
@adulin22 100% ti ovulaci potvrdi jenom vzestup teploty. Ovu test muze byt berlickou. Ale muzes mit klidne nekolik pozitivnich testu za cyklus a ovulaci jen jednu.
@myjusiatko Aha aha tak dekuju
@adulin22 dle teploty ovu porad 41dc plati. 39-40dc si testy delala?
@adulin22 jen se chci zeptat, to míváš normálně tak strašně dlouhé cykly, nebo čím je to ovlivněno? Jinak ovulace dle teplot byla opravdu až tak 41DC.
To možná Jo, ale podle hlenu a bolesti bych řekla dřív.. No nevím, asi nejsem na BT dělana 😁
@vendelinka08 jojo ne teda takhle extrémně, ale minule taky 50dni..jinak 33, 38, 45 a 50 tentokrát bude ten 50 😏 tělo si dělá co chce 🙄
Holky pomóóc.Tenhle měsíc nedávám měření,ale sem tam se povede.Čípek mám 2 den vysoko a tvrdý.Včera jsem naměřila 36.8,ale z grafu jsem to smazala,protože dnešní pokles rapidní.Po 10 měsících měření mám vysledované, že ovu mám přesně v půlce,cyklus 28.Co to,poraďte.
@dindicka a kolikaty den cyklu dnes jsi? Moc nerozumim tvemu dotazu nebo sdeleni... tezko hodnotit.
Ja cekam dnes behem vecera nebo noci ovulku...mam to fakt presne..
@janickazabicka jani..tak jase citis? Viroza uz je pryc?
@dindicka tak uz vidim graf 😊...no..uvidis jake budou nasledujici dny teploty...a dle toho bych se ridila. Take mym cyklus 28 dni a ovulaci 14 dc..coz je dnes.
Dalsi testy uz delat nebudu...
Ted koukam na tu hrubku....spravne!!!
@vendelinka08 No už bych měla být po ovulaci,ale ta teplota mi dnes fakt dala.Včera večer spíš k 23 hodině mi bylo šoufl,ale manžela jsem stačila znásilnit.Dnes od rána tlaky v podbříšku,tak fakt nevím.
@vendelinka08 tak to je super dálnice 😁
Jinak dekuju za optání vypadá to že už je na ústupu. 😊
@janickazabicka čárka ti pěkně sílí, takže by to zase mohlo být kolem 20DC. No mě bolí podbřišek fest... nevím, proč my ženy, musíme trpět jak v období ovulace a tak i menstruace. Proč to nestačí jen jednou.... 😝
@vendelinka08 to mas recht. chtela bych vyzkouset neco cim by se mi ovu zase srazila alespon na 15dc.
20dc je proste dlouho, ale i proc si stezuju muzu byt rada ze ji mam ze ?? 😀
@janickazabicka kdyz mam cyklus 32 dni..tak mam ovu tak az kolem 20DC. Ale ted mam zase kratsi cykly 28 dni. Takze tak...ale nikdy predem nevim jaky cyklus ten mesic bude.
@vendelinka08 jasný no ale tak pořád je to ještě v normě já minulý cyklus měla 30 dní a ovu 20dc tak nevím zda to není málo pro vajíčko
@janickazabicka Jani..pekne sili....
@vendelinka08 jo to jo. Možná by zítra mohla být pozitivní 😍
@adulin22 A nebo taky trochu pozitivnějc, než se tady psalo, co třeba ovulka tak, jak ji cítíš Ty, předvídá ovutest i počítá graf, pak ten pokles = hnízdění, a teď to frčí nahoru z dobrého důvodu... hmm 🍀
@modrypitrisek děkuju za pozitivni odpověď..posílám pokračování grafu..mám pocit že je něco jinak, ale dnes ráno tt negativní, tak nevím 🤔

Ale zase jen i bolesti v podbřišku jsem měla, tak si myslím, že proběhla 🤔