icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

vendelinka08
23. črc 2018

@janickazabicka tak teplota vypada skvele a myslim ze se obulka jen trosku pozdrzela...jako me. Tak uvidis dalsi tri teploty a budeme drzet vsechny palce...

baketka
23. črc 2018

@janickazabicka no tak bud bych zavolala na gyndu a nebo bych brala dva jako predtim ;)

janickazabicka
23. črc 2018

@vendelinka08 to jo no, zkusila jsem ted udelat jeste jeden ovu test a takto to dopadlo.

baketka
23. črc 2018

@janickazabicka tak to je paradicka ;)

janickazabicka
23. črc 2018

holky vzdy pripravena 😃

janickazabicka
23. črc 2018

@baketka diky tvoje paradicka je lepsi 😀

baketka
23. črc 2018

@janickazabicka ❤ vsak pockej 14dni.. ;), ja ho taky pila, ale nesnasim ho :D, radsi mam predovulacni grepovej :D

vendelinka08
23. črc 2018

@janickazabicka ovu test bych nebrala uplně směrodatný..ne vždy musíš vychytat správný čas...nebo nemusí být úplně pozitivní....pro mě je důležitější graf...

janickazabicka
23. črc 2018

@vendelinka08 jasný no vím že teplota bývá přesnější ale taky ji můžeš ovlivnit. Jinak jsem zkoušela i dnes ráno v noci kolem 2 hod když jsem šla spát jaká je teplota a byla 36,26 to jsem nevěřila. Myslela jsem ze v noci po celém dní bývá teplota vysoko. Ale to jen taková zajímavost. 😁
A co ty dnešní testik? 😀

vendelinka08
23. črc 2018

@janickazabicka broucku..ja kdyz lehnu do postele a jsem v klidu..tak mam dokonce nizsi zeplotu nez rano...ver..ze uz jsem merila v ruznou dobu..abych si to vse prozkoumala..takze tomu ver..

janickazabicka
24. črc 2018

@vendelinka08 tak to jsem v klidu 😂😂😂 a co ty, jak se cítíš a co testik dělala si? Já už chci vidět tu dálnici a nabít se těma spravnyma bacilama 😁😍

janickazabicka
24. črc 2018

Tak ja dnes takhle, myslím že už je to jasný 😀

vendelinka08
24. črc 2018

@janickazabicka tak graf nam rika to co chceme vefet a testy proste nevysly..sle dulezity je graf....

vendelinka08
24. črc 2018

@janickazabicka ja jsem dnes merila..ale uz nebudu..teplota mi trosku klesla a uz jsem mela nervy...tak jsem udelala zest jestli neslabne...a nastesti ne...jinak zatim se citim dobre..bricho me boli jen vecer kdyz si lehnu...jak bych to mela dostat. Pres den ne...tak uvidime..hlavne at je broucek v poradku. Kdybych vloni nemela tu revizi..tak bych byla uplne v klidu..ale...

vendelinka08
24. črc 2018

Nejdou mi nahrat fotky

vendelinka08
24. črc 2018

Jano a trefili jste se presne do ovulky...jako my..
Ted budu prodit vsechny svaty..tt vam to take klapne a muzeme byt ve stejne skupince...a uz nemerit bt.

vendelinka08
24. črc 2018

Chtela jsem napsat Jani...ale O je hned vedle 😆😆😆

janickazabicka
24. črc 2018

@vendelinka08 taky ti nejdou nahrát? Mě taky ne musela jsem přes pc.
V pohode to nevadí 😁😁
Jinak u měsíci kdy jsem před rokem a půl otěhotněla ale nedopadlo jsme se taky trefili do ovu 😍😍
Dekuju jen pros snad vyslisí 😁
Ještě změřím zítra ale dnes už vezmu utros ať se miláček má dobře a mekoucko😍

janickazabicka
24. črc 2018

@vendelinka08 jinak zlati ty odpočívjej a užívej si ten nádherný pocit 😍😍
A k tomu Mudr. Si už volala? 😊

vendelinka08
24. črc 2018

@janickazabicka prosim te...jeste nevolala a jeste jsem to nerekla ani manzelovi...az dnes...nechtela jsem spechat..stejne bude v soku...ale kdyz vidim ze sili..tak me to trosku uklidnilo...myslim..ze se uz zepta jak to ze jsem to nedostala..kdyz jsem o vikendu rikala ze uz to mam mit kazdym dnem. A vcera jsem usnula u telky jako drevo...😊

vendelinka08
24. črc 2018

@janickazabicka strasne rada bych si to uzivala ale me to jeste nedocvaklo 😆😆😅😅 a take budu rada az uvidim jak mu bije srdce jako zvon....

vendelinka08
24. črc 2018

@janickazabicka ale iz k brouckovi mluvim...ze se na nej tesim a jen at je v poradku 😍😍😍

vendelinka08
24. črc 2018

Prvni test 14dpo a dnes 16dpo

vendelinka08
24. črc 2018

Pred chvili jsem dorazila s detmi z koupaku a za chvili jdu do prace. Nejradeji bych ale sla chvili spat...

baketka
24. črc 2018

@vendelinka08 Tyjo, tak to je nadhera! Opatruj se 🙂
@janickazabicka Jani pěknej grafik! Rikala sem si, ze to tak musi bejt, zadnej anovulak.. ;)

janickazabicka
24. črc 2018

@vendelinka08 teda testy úplně ukázkové 😍😍😍
Já teď přišla z prace a jsem ráda že jsem ráda. 😂 je tam děsný hic. To je dobre jen mluv alespoň bude vědět že jsi tu pro něj. 😍

@baketka dekuju zlati, jsem moc ráda že se vyhouplo nahoru. Ode dneška dávám utros ať se vám Bobánek krásně zabydli 😍😗😘😘

vendelinka08
24. črc 2018

@janickazabicka me z toho horka dnes pekne boli hlava...ted uz odpocivam..dnes to bylo takove narocnejsi...

janickazabicka
24. črc 2018

@vendelinka08 to jo hlavně odpočívej. Já už mám teď taky nohy nahoře a cpu se 😁😁

janickazabicka
25. črc 2018

Tak a máme potvrzeno 😍

vendelinka08
25. črc 2018

@janickazabicka krasa...ja jsem si myslela ze ovu bude pozdeji...proto se neda nic vycist v puli cyklu...

Strana