Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@vendelinka08 hele tomu taky nerozumím. Vždy mi to tam spočíta o den později co ty jsem si všimla.
Zítra udělám ještě jedno měření konečné. Mám poslední den v práci. A pak už dovolená 😀😀😀
@janickazabicka Jani...teplota prkne stoupa a ted tfuj tfuj tfuj..at to tam je!!!! To by bylo supppeeeeer.
@janickazabicka jde to krasne nahoru 😍, moc drzim pesticky!
@baketka
@vendelinka08 to by teda holky bylo super. Ani bych snad nevěřila že se na nás konečně usmálo štěstí po tak dlouhé době 😍😍😍😍 Ježíšku to by byla krása 😘
A co vy holky jak jste na tom??
@janickazabicka dobre Jani...zatim jsem dr nevolala..zavolam az v pondeli..nechci to uspechat...jinak zatim se citim netehotne...vetsi unava a podbrisek vetsinou boli v noci...jinak s detma nemam moc casu...
@vendelinka08 to je dobre že je ti dobře 😁😁 jen tak dále a budeš ještě dělat test nebo už ne?
@janickazabicka Ja dnes 16dpo. Tak snad zejtra ms nedorazi...K Dr taky budu volat v pondeli, potrebuju recept na Gynprodyl a uvidim, kdy mi rekne, ze mam prijit...
@baketka Ježíši to jsou tak krásný obrázky, chce se mi normálně plakat. Hlavně že jste holky v pohodě 😘
Chtela jsem napsat testovani
A uz ma 1kg nahore...jsem rada..konecne jsem po 4 letech prekonala hranici 50kg...takze dnes 51kg....supeeeeer
@vendelinka08 Tak to ti zavidim, ze mas takovej problem :D. Ja po nekolika mesicich brani Clostylu nahore tri kila...a to sem se hlidala teda dost. Ted se radsi nevazim :D.
@baketka ja pod 50kg mela..kdyz jsem zacala mit problemy se stitnou zlazou po druhem porodu....a nemohla jsem pribrat..posledni dobou uz to slo pomalicku nahoru...a ted zase vidim 50tku 😆😆😆
@vendelinka08 další kráska na obzoru 😀
Teda holky snad budu taky 😍
Ahoj holky, tak snad vam to vyjde. Mne teplota klesla a začínám špinit i když těhotenský test ukazoval včera mini ducha. Tak snad přište 🙂
@svaska jééé to mě mrzí ale třeba to může ještě nějak dopadnout.
@janickazabicka no už se mi to rozjelo naplno, tak zamakame v srpnu 🙂. Byla jsem dost nervózní, po gynprodylu se mi lutealni fáze protáhla na nějakých 15 dni z mojich 11
@svaska aha no jak se cyklus natáhne letům vždy blby když to teda zrovna nemá ten konec co mi potřebujeme 😍
@janickazabicka příští měsíc to Dáme, tedy doufám, Ze ty a vy už tento 🙂
@svaska jasně že váhaš červenec je super plodný. A ted mám i dovcu, tak se malá bublinka může pohodlné uvelebit přeci jen tam pár měsíců bude 😍😍😍
Ahojky holky jak přežívate tepla?
Já dnes odpoledne seděla u notebooku a dělala si otázky na zkoušky a uplně durch mokrá. Mohla jsem se jít zdimat.
Ale pravidelně jsem odvětrávála bříško aby tam neBylo moc velké teplo 😂😂😂
@janickazabicka Jani...desne..udelam jednu vec a musim se natahnout a odpocinout..😊a tak porad dokola..takze jsem jako snek...dnes jsem si hrala se synem a pak se natahla..rikam mu..ze se budu koukat jak si krasne hraje...bylo asi kolem poledne..no a v ten moment jsem byla tuha a spala hodku...alespon jsem nabrala silu na dalsi cinnosti. V tom horku jsem radeji doma..a zitra rano se pojedeme osvezit k vode...a pak zase vylezu az vecer...
@janickazabicka jen pekne odvetravej!!!!! 😊😊😊
@vendelinka08 tak to máš dobrý teda, já jak dělala ty otázky tak jsem u toho skoro 3 x usnula 😂😂😂 byla to sranda. 😂 jinak jsem preventivně dnes zkusila teplotu a je tam co snad nikdy nebyla 😍 mám radost 😘
@janickazabicka Jano..drzim vse co mam!!!!
Zase jsem chtela napsat Jani

@janickazabicka nechapu proc to na wz nespocita spravne...kdyz je videt ze ovu byla az 22.7. 😕