icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
30. črc 2018

@joripage ahojky tak graf vypadá zajímavě😀 a snažíte se o první či druhé? Říkáme pořád že dokud neklesne a nepřijde je naděje pořád 😁

janickazabicka
30. črc 2018

Tak holky u nás se hnoji poradny polštářek 😍😍

naty2005
30. črc 2018

@janickazabicka ja si dala termin do pristiho roku. Iui vychazelo po vikendu,,takze jak jsem.si doma mela pichnout injekci tak ta to rychle odstartovala..taky je u Vas takove dusno,,ja ty horka nesnasim...

joripage
30. črc 2018

@janickazabicka zatím takový neznám, to jsou takové dny, kdy jsem strašně zvědavá na další naměřenou teplotu🤔 o druhé, malé je 20 měsíců a já stále kojím, takže to má taky vliv... S oblibou říkám, že kdyby věděla, že u mě bude kojení 100% antikoncepce, ušetřila bych si spoustu nervů 😃

vendelinka08
30. črc 2018

Pred hodkou jsme dorazili z koupaku..to horko se jinak prezit neda...na kontrolu ve ctvrtek..na jednu stranu se tesim a na druhou stranu mam obavy...ted bych nejradeji sla spat...ale jdu na skok do prace...Jani....kolikaty dpo ted jsi? To cekani je vzdy nekonecne...zato ted to uz utika...

vendelinka08
30. črc 2018

Ted uz me ani ten podbrisek tolik neboli...jen prsa me boli...

janickazabicka
30. črc 2018

@vendelinka08 neboj kocicko všechno dobře dobre dopadne testy jsou ukázkové a to bude i utz 😘😘✊✊✊🍀🍀🍀
Já jsem dnes 8 dpo přemýšlela jsem zda zítra zkusit test. Je poslední den v měsíci tak jak jsem ho od prvního tento cyklus nastartovala tak že bych ho i pěkně zakončila nějaký pozitivním testikem. 😁😁😁😍 ale nevím jestli už by byl vidět alespoň dusík. Stalo se některé z vás že by vyskočil takhle brzo??? 😁😍✊🍀

lynxx
30. črc 2018

Ahojte,
gratuluji všem v očekávání a ostatním držím palce!

Minulý měsíc jsem tady řešila interpretaci grafu a ovulaci. Tak ze zvědavosti pokračuji v obou aplikacích druhý měsíc. No a je to zas jinak..😀😀😀😀

Tentokrát jsem do toho poprvé zakomponovala ovulační testy a kontrolu gynekologem, abych si ověřila, jestli tedy to odpovídá realotě a nějaká ovulace probíhá.

Podle WZ proběhla ovulace 15DC, což ale tak určitě nebylo, neb 16 DC dr videl dominantni folikul, co by měl prasknout za 2-3 dny, tj DC 18 či 19. Ovulační test vyšel naprosto jasně pozitivní 18 DC. A graf na FF zatím ovulaci neukázal. Jak to máte vy? Jsem atyp jenom já?😂

vendelinka08
30. črc 2018

@janickazabicka jani...zkusila bych zase az 1.8. Prece jen 9dpo nemusi jeste byt nic videt...ale 10dpo uz by mohl byt dusik...vim ze trpelivost je silena..sama vim..jaky jsem testovaci maniak..jeste ze jsem byla na dovolene a nemohla testovat drive nez ten 14dpo..a carka take jeste nebyla uplne silna...takze si myslim ze 10dpo tam musel byt pidi duch...ale uvidis..jestli to nevydrzis..tak to zkus...

vendelinka08
30. črc 2018

@lynxx tezko rict...ale jeste bych pockala na dalsi teploty a tim padem se to to muze jeste krasne zobrazit..a pokud vis kdy ovulka byla..tak se tim rid a ne wz...obcas mi to take zobrazilo spatne..ale mela jsem ovu potvrzenou pocitem i testem.

vendelinka08
30. črc 2018

@lynxx a na ff ti to zobrazi az budes mit po sobe jdouci alespon 3 vyssi teploty..ne?

lynxx
30. črc 2018

@vendelinka08 Pravda, FF to zobrazí zpětně...to mi nějak nedošlo. Tk uvidíme, sama jsem zvědavá. Vůbec mě potěšilo, že dle dr tam folikul je, to jsem ověřeno doteď neměla 🙂

janickazabicka
30. črc 2018

@lynxx je pravda že mě wz také ukazuje hůře. Ale zatím se snad trefily do stejných dnů s ff 😀
@vendelinka08 tak uvidíme v jaké zítra vstanu náladě 😂

baketka
30. črc 2018

@lynxx FF to ukaze za tri dny az jeste poskoci teplota nahoru ;)

@janickazabicka Jani, ja bych zkusila vydrzet do 11dpo :D, ale chapu, ze to je tezky. Drzim pesti!

janickazabicka
30. črc 2018

@baketka 😊😀😀😀😀

janickazabicka
31. črc 2018

Dobre rano holky dnešní graf 😀 a jsem slaboch nevydržela jsem a zkusila ten test a fakt tam asi nic není. Uvidíme co přinesou další dny. 😊

vendelinka08
31. črc 2018

@janickazabicka Jani..graf super a na test opravdu jeste brzy...

vendelinka08
31. črc 2018

@janickazabicka myslim na tebe a verim ze to klapne!!!!

vendelinka08
31. črc 2018

Kdyz srovnas jine grafy...je tento jiny? I kdyz nemeris denne?

janickazabicka
31. črc 2018

@vendelinka08 dekuju si zlato, tady u toho mám vyšší teploty ale nevím zda to není způsobeno utrosem. A hlavně jsem u většiny cyklu po ovu nemerila. 😂😂
Ale koukala jsem na graf kdy jsem otěhotněla poprvé ale bohužel to odešlo. Tak tam jsem až 13dpo měla podezření ze to vyšlo test jen Micro stín ale udělalo se mi špatně po broskví a měla jsem žaludek na vodě a hlavně mě ten den večer chytla zimnice. To jsme byly ten víkend pryč no a když jsme se vrátili tak v pondělí jsem dělala test a byla tam už viditelná čárka žádný duch. A to bylo 15 dpo.

baketka
31. črc 2018

@janickazabicka krasnej grafik 😍, a na testu se za par dni urcite ukaze!

janickazabicka
31. črc 2018

@baketka dekuju moc jsi zlatíčko. 😘

janickazabicka
31. črc 2018

Holky může utros hodně ovlivnit bazalku??

naty2005
31. črc 2018

@janickazabicka jani mam pocit ze snad ne,nemel by. Me dnes teplota vylitla tak uvidim dalsi dny..obcas me pichne tam dole az se leknu.

vendelinka08
31. črc 2018

@janickazabicka Jani..to nevim..nikdy jsem ho nebrala..ani nevim k cemu slouzi...

vendelinka08
31. črc 2018

@naty2005 to vypada take zajimave...

baketka
31. črc 2018

@janickazabicka ja beru gynprodyl a na bazalku u me vliv nema ..

hlasimse
31. črc 2018

@janickazabicka Tak graf je určitě moc pěkný, ať už to vyšlo, nebo ne! Luxus 🙂 Jinak já si dělala první test 15dpo a byl to ne úplně duch, ale dost světlý pozitivní. Takže čas ještě je. Každopádně kdyžtak to vypadá na kvalitní luteální fázi a to taky není k zahození 😉

janickazabicka
31. črc 2018

@vendelinka08 prosím tě měl by sloužit k nárůstu sliznice a případně k udržení tehu 😀
@hlasimse tak uvidíme 😍😍 Já teda u prvního tehu co nedopadlo jsem taky měla až 15 dpo

lynxx
31. črc 2018

@janickazabicka Držím moc palce,graf je krásný! A od.kolikateho dne je ten utrogestan?

Strana