Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@vendelinka08 Ajo to je vlastně pravda 🙂
@janickazabicka 🍀🍀🍀
@naty2005 to se máš já to tento měsíc mám nějaký celý divný
@janickazabicka Ještě pořád to nevyskočilo?
@janickazabicka no mě to taky přijde divný, mám úplně jiné hodnoty než minule..o dost nižší.
@janickazabicka rozhodně nepočítám že to vyšlo,na příští cyklus si koupim zas ovu testy ať vím a co ty? Už se ti to nějak změnilo.
@naty2005
@modrypitrisek
No holky vypadá to že to šlo nahoru i bez toho abych měla ovulační test pozitivní.
Jinak den před dnem podle Jonáše tak jsem měla tak příšernou bolest v pravém vajecniku že jsem si nemohla ani sednout. Jako fakt hustý.
A pokud mi i zítra vyjde větší teplota tak mi to přepočíta na 25.8. To je 20 dc. A takhle to zatím vypadá.
Podle bolesti by to mohlo vypadat na ovu já takové bolesti mam spíše až po ovu..budu držet palečky ať ti to stoupá
@naty2005 tak je to tam, ani jsem tento měsíc nedoufala že to uvidím 😁😁
Ahoj holky, tak držím všem pěsti. I když byl graf ukázkový, tak dnes 1DC tak šup do dalšího kola
@svaska je to me mrzi 😥😥
@janickazabicka no budu zase doufat že ted už to vyjde, jako my všechny. Včera mi moje nejlepší kamarádka řekla že je těhotna, mam samozřejme velikou radost ale ted z toho budu nervózní
@janickazabicka no super já dneska takto...zas vzestup 7dpo jako minuly cyklus a 8dpo jsem měla pokles tak jsem zvědavá na zítřejší bt jestli bude taky šílený pokles 🙂 no docela sranda to pozorovat
@naty2005 vidíš jak to že se ti to počítá dny dpo? Ty máš tu vip verzi? Jinak držím palečky
@janickazabicka já vůbec nevím jestli mám nějakou vip verzi holka...jen jsem stáhla apku prelozila zaregistrovala a smitec...jinak dnes graf takto jsem zvědavá na zítřek a včera jsem se spletla všimla jsem si toho pozdě taky jsem měla včera 36.7 a ne 36.8..asi mi to přeskočilo a já si nevšimla
@janickazabicka dnes zas takto..docela mě to napina.....to jsou zas nervy 😂
@naty2005 teda graf ukázkový 😁😁🍀🍀
@janickazabicka ukázkový může být...jen vědět jak dopadne...jsem zvědavá zas na zítřek..

@kaaaciii no ale ovu test je pozitivni pred ovulaci..takze by to bylo v poradku...