Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@lucien279 Někde mezi 14.-16.6. Bazální teplota ukáže, že proběhla tím, že vzroste teplota v reakci na nárůst progesteronu, ale nevíme přesný čas a den, jen přibližně plus mínus den. Dnes jsi na základě záznamu 14.DPO, to už by byl TT z ranní moči pozitivní. Do tří dnů dorazí MS. Anebo Tě nějaký testík ještě překvapí ;)
@janickazabicka Teplotní hodnoty jsou jedna věc a jejich věrohodnost druhá. Takto to na první pohled vypadá, že ovulace neproběhla, ale nevíme, kdy a jak bylo měřeno (zda ve stejný čas, za stejných okolností - večer alkohol, ne/vyspání, směnný provoz, abnormální stresy, kojení... apod.) + jaký teploměr, dutina, technika měření. I záznam s "okolnostmi" je vyhodnotitelný, ale ty informace je třeba předat. Takže... snažím se tím říct, že možná ovulace proběhla, ale nedokážu tento záznam bez dalších informací vyhodnotit.
Není to věda, ale ani to není jen jakési měření teplot, ale sofistikovaná metoda s historií vývoje, pravidly a způsobem vyhodnocování. Není to kritika, píšu to jaksi obecně, pro všechny 🙂 Osobně aplikace vůbec nepoužívám a zapisuji do papírových tabulek, kam se dá vše zapsat. Do aplikace možná také, ale nezobrazí se to v podobném přehledu na jedné stránce.
@hermij no měli jsme dovolenou, takže měřeno bez alkoholu, v podstatě ve stejný čas. Bazální teploměr digi a spodem.
@janickazabicka A ty bílé neplatné hodnoty jsou teda kvůli čemu? Baterie v digitálu se pro spolehlivost mění se ihned po zakoupení (nevíme, jak byl dlouho skladem) a pak vždy po roce. A ještě můžeš postnout dnešní teplotu 🙂
Rozklikla jsem si foto na velké a ovulace je teplotně potvrzená (tři vyšší teploty o 0,2°C oproti šesti nižším). Takže ovu někdy ten 27.DC (kdyby se zadařilo, je třeba korigovat termín menstruace a tím i porodu, miminko by bylo mladší, než se počítá "kalendářně", cca. o 2 týdny, mohli by strašit neprosperujícím těhotenstvím, kdyby se to neudělalo, třeba to ale víš 😇, já nevím, co jsem už komu psala...). Ty nižší teploty nejsou zas tak nízké, tak snad je to takto vyhodnoceno dobře, ale ještě mě zajímá, jak vypadal hlenový projev? (stačí koukat na kalhotky a toaleťák po utření na malé). To je taky dobré zapisovat do kolonky "CM" (cervical mucus) - zda byl krémový bílý, průhledný, sklovitý a tažný jako vaječný bílek, anebo pocity mokra atd...
@hermij jasný ten hlen už přesně nevím. Jinak baterií zkusím vyměnit určitě. Ještě jsem ji neměnila. Ale dnešní graf takhle. Tak nevím jestli přijde mrcha. Nebo se tělo zblaznilo 😂😂
@janickazabicka Tak to vypadá zajímavě :D
@hermij jinak baterií jsem dnes vyměnila. Tak jsem připravena na další období. 😁
@hermij v jakém směru 😂😂😂😂
@janickazabicka Jani nezoufej, ja měla ovulaci třeba až kolem 50dc....holt někdy si to tělo dává na čas...
@mana_ dekuju si milá ale myslím že je to jasný. Nejdéle jsem měla 30 dc. Ted uz budu čekat jen mrchu.
Jinak holky mám v plánu navštívit léčitele tady u mě v okolí. Dostala jsem tip na jednoho od dvou na sobě nezávislých kamarádek a oběma pomohl k miminku. U jedné se to podařilo 2 cyklus a u druhé po půl roce. A jedna z nich má kamarádku které lékaři řekli že nebude mít nikdy děti a díky němu má teď 2 prcky. Co vy na to? Jaký je váš názor na léčitele? A věříte na negativní zóny v bytě? I to bych si chtěla nechat změřit.
Tak děvčata dnes 40 dc a ms nikde k nikde nic. Ted mi poraďte co mám dělat? 🤔🤔
@janickazabicka a vy za sebou máte nejake vysetreni, ze jste v pořádku? Prijde mi, ze se snazite uz hrozne dlouho.
@janickazabicka Jani nepotěší tě to, ale čekat..ta ovulka ještě příjde! Já měla loni v létě ovulku až 69dc..prostě občas to léto, dovolené, jiný režim, horko, alkohol...to všechno udělá své...pamatuju si jak sem byla nasr.ná...ale neboj, pokud tam není někde jiný problém(třeba cysty) tak si to tělo poradí...můžeš se pro jistotu někdy kol 60dc objednat k doktorce ať tě zkontroluje, ale osobně si myslím, že se ti prostě cyklus natáhnul....a teplota ti dělá co?a hlen?
@mana_ no právě že mi to teď přijde že mám táhly hlen a do toho krémový. Teplota nevím přestala jsem ji měřit. Naposled jsem měříla 30.7. Ale tak můžu to ráno zkusit kolik ukáže. Dnes jsem 41 dc
@mikejla_a ano manžel dostal od doktora nějaké vitamíny na lepší pohyblivost a od té doby jsme teda nikam nešli. Plus mě doktor teda taky řekl že mi moc nenarusta sliznice. Ze není dost vysoká. Tak doufám že mi přírodní cestou nějak poradí ten léčitel.
@janickazabicka tak hlen podle mě vypadá docela slibně..každopádně nevypadá na poovulační...jinak s vitamíny uvidíš, já brala ve finále vit.E, jód a listovku a manžel fertilan...měla sem trochu horší horm.profil, tak aby se to srovnalo...někdy ty bylinky a vitamíny nadělají víc škody jak užitku....
@mana_ to máš pravdu uvidíme. Jinak v pondělí jedu k tomu léčiteli tak jsem taky zvědavá.
@janickazabicka Jani, jak vypadá záznam nyní? Co se sliznice týče, tak "nenarůstá pořádně" - kdy? Pokud není narostlá 11.DC, kdy už dr. skoro očekává ovulaci, tak to je jasné, že u tebe není narostlá. Roste pozvolněji.
@hermij tak po dnešku vypadám takhle. Kde nic tu nic. Ani se nic nechystá, jen mě občas bolí na vajecniku na pravé straně a to je vše. Budu muset zavolat na tu gyndu.
@janickazabicka Jani něco tam vidím, snad to bude dobré znamení a nějaký mrňousek se ti tam zabydluje🍀 ale kdy se ti to povedlo to z grafu teda vyčíst nedokážu...snad to nebude cysta...držím palce!😉
@mana_ dekuju. Taky mi ten graf k tomu nesedí ale třeba někdy nemusí být vše podle pravidel. Od toho co mi zmizela ta modrá linka jsem sexik nepsala. Myslela jsem že už to nemá cenu. Takže teď taky nevím jak to bylo.
Doufám že cysta taky ne. Myslíš že by udělala čárku na testu?

Ahoj holky můžete se mi podívat na graf? Může takový graf udělat cysta? Jsem 9 dpo. Moc moc děkuji.