icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

hermij
6. srp 2019

@janickazabicka A hlenová sekrece nějaká je? Vím, že se to těžko odlišuje od ejakulátu, ale ten většinou "odputuje" rychle po milování. Dá se to urychlit, když se jde po milování na WC a zatlačí se párkrát "na čípek" (jakoby ne na čůrání, ale hlouběji, za močovou trubici).

kocila
7. srp 2019

@janickazabicka slaba carka na testu vypada slibne a snad bude silit..drzim palce

mana_
7. srp 2019

@janickazabicka Mě rozhodně dělala slabé čárky na ovu testech..jak je to u těhu testů to už si nepamatuju, ale myslím, že je taky dělat může...
Jak to jinak vypadá? Sílí čárka?

modrypitrisek
7. srp 2019

@janickazabicka Ahoj Jani, držím pěsti, a na léčitele určitě věřím, taky jsem slyšela že mnohým pomohl léčitel pomalu ze dne na den, tak tfuj tfuj tfuj 🍀❤

janickazabicka
7. srp 2019

@hermij
@kocila
@mana_
@modrypitrisek
Ahoj holky všem moc díky.. Zatím jsem test nedělala ale v pátek jsem objednaná na gyndu.. Tak budu třeba moudřejší 😁
Jinak hlen mám stále takový táhly. A ze spermikama si to nepletu. Protoze teď chvíli nic nebylo a stejně byl.
A léčitel je nový termín za 10 dní tak se taky těším. Ježíši holky já jsem teď tak skvěle naladěna úplně jako naspeedovaná nějaký optimismem že to prostě všechno teď už bude dobrý k vše je na super cestě 😍😘😀😇😇🤗

janickazabicka
9. srp 2019

Ahoj holky, tak dnes na gynde asi takto.
V děloze teda nic vidět nebylo a mimo naštěstí taky ne.
Jen teda koukal ze mam hodně vysokou sliznici 13 mm a když byl prý velmi slabý test tak se může zatím jednat Mikro tehu a to prý neuvidí. Tak pro všechny případy mě poslal na krev a v pondělí znova. A v pondělí v 14 hod další kontrola. Říkal že zatím nevidí v ničem jiném příčinu zpoždění. Diky bohu ani žádná cysta nic. Tak jsem zvědavá co nám řekne krev.

mana_
9. srp 2019

@janickazabicka tak to sou vpodstatě dobré zprávy! Myslím na tebe, ať se tam v pondělí už něco ukáže! Dej pak vědět🍀

hlasimse
10. srp 2019

@janickazabicka držím moc palce, ať je to tam 🍀

janickazabicka
10. srp 2019

@mana_
@hlasimse
Dekuju moc jste zlatíčka. Vše zatím postupuje stejně. Jen mám dnes strašnou zívavou 😁😁 hrůza nejraději bych zalehla ale jsem v práci

kocila
10. srp 2019

@janickazabicka zkusela jsi test, zda zesilil?

janickazabicka
12. srp 2019

@kocila
@hlasimse
@mana_
@modrypitrisek
@hermij
Ahoj zlatíčka tak dnes u toho doktora jsem dopadla asi takto 😢😢😢😢
Ale zároveň alespoň takto 😍😍😍 a to?
Tak kontrola dopadla že mimisek se nekoná ale zato se tam chystá pěkný folikul 😁 takže nic není ztraceno, vše teprve začíná 😁😍👶
Jinak jsem dostala injekci na vyvolání ms s tím že pokud se zadari tak dokonce podpoří hnízdění 😁😍👶
Dokonce mi řekla sestřička na gynde že ona svoji dceru počala taky asi 60 dc 😁😂😂
Prý šla k doktorovi ať ji něco dá a on ji řekl že je těhotná 😂😂
Toť z dnešního dne 😁

hlasimse
13. srp 2019

@janickazabicka držím palečky! Člověk nikdy neví, kdy se ti to přihodí ❤

mana_
13. srp 2019

@janickazabicka tak pořád je tam naděje🍀 snad už to teď konečně vyjde! Držím ti palce,pěsti a kdyby to nahodou nevyšlo teď, ať to vyjde co nejdřív!😉❤

janickazabicka
13. srp 2019

Díky holky každopádně z rána jsme zapracovali 😁😍

janickazabicka
13. srp 2019

Holky moje testíky, včera a dnes 😊

modrypitrisek
13. srp 2019

@janickazabicka Ovulační, předpokládám? Já totiž četla naposledy, než ses před časem odmlčela, tak jsem už juchala a až pak jsem dočetla 😉

kocila
14. srp 2019

@janickazabicka uz se pekne ovulka pripravuje..vikend by mohl klapnout... :o

janickazabicka
17. srp 2019

Holky je to tady 😁po skoro 2 měsíčním cyklu jsem se konečně dočkala 😍 tentokrát to musí vyjít když se tak dlouho připravovala princezna naše a spolu obří sliznici a injekci to je tutovka 😁😍🍀👶

meliname
18. srp 2019

Ahojky holčiny, nevíte prosím, čím může být zapříčiněn pokles BT 4dpo? 😏 Na nidační pokles je to brzy🙈 Navíc od včerejška mám pořád po toaletě zase pocit další potřeby na malou. Nikdy se mi to ještě nestalo. Snad to není nějaký zánět, ale žádné pálení atd nepociťuji... Cykly mám cca 25 dnů.

janickazabicka
19. srp 2019

@meliname jako 4dpo klidně nidacni pokles už být může to není už tak brzo. Ale nebo to klidně mohla být jen nějaká výjimka a nic to neznamená 😁

janickazabicka
19. srp 2019

Ahojky holčičky tak dnes poslední měření a necháme se překvapit.
Každý večer uleham se slovy bublinko s tatínkem tě moc milujeme 😁😍🍀 tak snad uslyší a zůstane u nás 😘
Jinak dnes v 17 hod jsem objednaná k léčiteli co hodně holkám s miminkem 😍

kocila
19. srp 2019

@janickazabicka jak pises,nech to osudu,pokud se melo zadarit,tak se stalo.Teploty jsou OK,takze preji klidne cekani

kocila
19. srp 2019

@meliname jeden pokles nic neznemena,mivam to standard,pak teplota zase stoupne az do menstruace...mer dal a uvidis

meliname
19. srp 2019

@janickazabicka to stejné taky říkám, že se na něj už těšíme 😊 zatím jsem 5dpo, i když jiná aplikace mi uvádí pořád, že ovulace byla až ve čtvrtek 😏😏 ale pořád si říkám, že nám to tento cyklus se podařilo trefit.

meliname
19. srp 2019

@kocila jojo, snad se to udrží nahoře už pořád! 💙 Každopádně takový graf jsem zatím ještě neměla. Dokonce jsem v době ovulace zašpinila, což si říkám, že mohlo být způsobeno i drinkem, co teď druhý cyklus užívám 😶

kocila
19. srp 2019

@meliname pojisteno mate,tak jen cekat, o vikendu by test mohl neco ukazat

janickazabicka
19. srp 2019

Ahoj holky tak jsem byla dnes u léčitele a naprosto super zážitek.
představte si že mi určil přesně v kterých místech mě bolí záda, našel mi písek v levé ledvine a na levé straně cystu Která prý brání tehu
A dokonce mi poradil sedáve koupele v kontryhelu 2x týdne.
Jako mám z toho super pocit jak mi kroužíl nad tím tělem, tak jsem chvílema cítila nad tou cystou takové chvění pak takové bublinky a nakonec takové tlačení Jako by mi to Mackal, hustý fakt a dokonce řekl že mám menší prokrvení v pravém prsu. A říká dodržujte na čem se dohodneme a pak pozor, projdete kolem trenek a budete těhotná 😁😁😁
Jinak mi napsal v nějakém poměru měsíček, kopřivu a Řebícek.
Takže zítra hurá pro bylinky 😁😁🍀

petula.bir
19. srp 2019

Ahoj holky, myslíte, že ovulace mohla byt hned po menstruaci? Kde není hodnota byla menstruace. Merim každé ráno v 6.00-6.30h
Děkuji moc 🙂

meliname
19. srp 2019

@kocila a odkud ten léčitel je? 😊 Chvílemi jsem v takové depce, že bych snad vyzkoušela cokoliv! A koukám na tvůj poslední graf a jsme ve stejném DPO 😁

mana_
19. srp 2019

@petula.bir myslím, že ne..takhle rychle by ti zas neklesla...ale toto je hodně blbá verze pro zapisování teploty...popřemýšlela bych nad přesnější, bude to přehlednější...

Strana