icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

petula.bir
31. srp 2019

@dendasubaristka
Když jsem měla zánět močáku tak se mi to opozdilo právě.

dendasubaristka
31. srp 2019

@petula.bir jo a ještě gyndarka mi řekla na preventivní prohlídce když jsme byla ve středu minuli týden takže týden před ms že mam hezky vysokou sliznici a to buď značí menstruaci nebo těhotenství a ms jsem neměla takže sliznice neodešla no.

dendasubaristka
31. srp 2019

@petula.bir aha no mi nic není 🙂 takže nevím jsem nějaká vadná 😃

petula.bir
31. srp 2019

@dendasubaristka
No, tak pokud viděla tu vysokou sliznici tak test už by měl byt jasný 🥰😂
Neboj, taky jsem vadná - každý měsíc těhotná ale test mě vždy vyvede z omylu a vrátí mě to do reality 😂😂😂

dendasubaristka
31. srp 2019

@petula.bir akorát s testama to taky není kolikrát úplně jisté :D jedině pak ms nebo doktor 🙂

petula.bir
1. zář 2019

Ahoj holky, musím se pochlubit 🥰 dnes 36.8 (v 6.10h) tolik jsem nikdy neměla pouze 1x a to jsem čekala syna, dceru jsem zjistila až 11+4tt 🤓🙈 snad i zítra to tak zůstane ❤️🥰 Ale říkám si, ze za 6.-7.dnů to mám dostat (dnes jsem 4DPO) bude to stačit? 😢

petula.bir
1. zář 2019

@dendasubaristka
Ahojky, mě stačil negativní test - pak najednou “těhotenské příznaky” pryč a přišla ms. Říkám si, ze jsem mohla byt těhotná - duchové na testech ale pak ms - těch 10.dnu je prostě málo si myslím. Jak jsi na tom ty dneska?

dendasubaristka
1. zář 2019

@petula.bir ahoj tak dneska opět 36,9 🙂 měřeno ve stejný čas jako když jsem měla 36,9. Jo a ještě včera jsem spala i míň než normálně,tak jestli ten pokles nemohl být s toho i že jsem moc nespala.

petula.bir
1. zář 2019

@dendasubaristka
Já si myslím, že taky může. Začínám mít nějaké citlivé bradavky a je mi trosku divně 🤨 žaludek jak na vodě

dendasubaristka
1. zář 2019

@petula.bir jako všechno zatím ukazuje na to že to vypadá nadějně. Jediné co mě teda odrazuje tak to že jak jsem začala v to úterý krvácet tak mě úplně přešla právě bolest bradavek. Ony mě vlastně tak nějak postupně přestávali bolet a úterkem úplně. Zas říkám si jestli to nemohlo být jen nějakým hormonem který se zhromazduje před ms,ale ms pak vlastně nedošla. Tak přestali bolet.

dendasubaristka
1. zář 2019

@petula.bir dneska jak jsem vstala,tak mě za dvě hodiny přepadla taková únava že jsem si musela jít lehnout. Usla jsem hned a vzbudila úplně super vyspana. Normálně přes den nespím a když už usnu náhodou tak se cítím jak praštěná. Taky už týden si neuvarim nic jiného než rozpustné kafe. Normálně piju turka. No jako jsem napjatá jak kšandy. Výtok mám krémový,což po ms vždycky mam sucho. Takže celkem dost jiných věcí na mě za celou dobu co se snažíme.

hermij
1. zář 2019

@petula.bir Peti, jako bych tu psala nadarmo 👽. Jak "za 6.-7.dnů to mám dostat" 🙉?!!!! Pokud dorazí v cyklu ovulace později, tak logicky dorazí později i MS, která chodí cca. 2 týdny po ovulaci. Takže kde máš 6-7 dní?? 🙈🙄😅 Nic takového. Cykly se nedají počítat kalendářně. Vše se odvíjí od hormonální činnosti a menstruace navazuje až na ovulaci, ne na kalendářní počty. Ju? 🐭 Pokud MS dorazí, tak až tak za 10 dní. Ale teplota i symptomy lákají k těšení 🙂 😍

petula.bir
1. zář 2019

@hermij
😂😂😂 jsem jak Číňan 😂🙈 tak uvidíme jak to dopadne 🥰
Myslíš jako, že už by jako takhle brzy mi mohlo být špatně? Pokud zítra bude teplota vysoká tak myslím, ze ms mi asi už nepřijde 🥰

@dendasubaristka
Třeba to bylo jen uhnizdeni nebo tak něco 🙂 dokud ještě nepřišla regulérní ms tak neztrácej naději. Jsme zvědavá na tvůj test zítra 🥰 jako já taky dneska odpoledne spala - usla jsem tak na 3x - dokonce i na gauci. Probudila jsem se a myslela, ze budu zvracet 😳

dendasubaristka
1. zář 2019

@petula.bir já myslím že ms už nedorazí 🙂 mám bílí výtok kremovy 🙂 snad stihnu zajet pro test 🙂 no jako u mě spánek přes den neexistuje,takže celkem masakr no.urcite zítra zase změřím bt. Když už bych test nestihla a budu volat na gyndu 🙂 držím ti taky moc palce :*

petula.bir
1. zář 2019

@dendasubaristka
Taky ti držím pesticky 😘🥰 určitě budeš mít na testu // 🥰 a já do 14.dnů taky 😂
Přítel prý, ty jsi úplně hotová copak se děje a já, ze nic jen mě bolí žaludek a on no a dneska pořad chodíš na malou - tak říkám asi jsem nastydla.
Já asi pak na gyndu zavolám taky ... strašně se bojím, že se to bude opakovat ☹

dendasubaristka
1. zář 2019

@petula.bir jsou to nervy,jsou to nervy no :( ale my se dočkáme :*

petula.bir
2. zář 2019

Krásné ráno 🥰
Včera šílené, jela jsem za ex, aby dovolil přestup dcery na jinou školu - už v buse mi bylo 🤢 pak přítel uvařil veceři, byla výborná ale ani jsem to nedojedla a šla 🤮
@dendasubaristka
Ahojky, no nervy pracují hlavně když nám je špatně a teplota nahoře 😂🥰 Já bych řekla, že se zadařilo teď musíme čekat zda ms přijde nebo nepřijde.
@hermij
Ahojky, tak co, jak jsi na tom ty?

dendasubaristka
2. zář 2019

@petula.bir jako nejhorší že mám test negativní. Zítra jsem objednaná na gyndu. Teplota byla 36,8. Měřená o půl hodiny dřív. Ale zítra už vstávám do práce, takže se měřit asi nebudu. To bych se měřila o 2 hodiny dřív.

petula.bir
2. zář 2019

@dendasubaristka
Jako úplně negativní nebo duch? Já bych měřila dál ale napsala bych si k tomu, že metis o 2.hodiny dříve. Já budu dělat test někdy za týden možná to pondělí až úterý 😂

dendasubaristka
2. zář 2019

@petula.bir ani duch a pokud tam je tak ho nevidím. Snažila jsem se ti tu poslat fotku ale nejde to. Ten test se normálně na jedné části odlepil. To je dobrý shit. V benu jiný neměli,jen takový v zelené krabičce. Si snad Zajdu koupit mamatest nebo co 😃

petula.bir
2. zář 2019

@dendasubaristka
Jo, vyzkoušej mamatest, mě se to odlepilo z toho testu z Maxu 😂

dendasubaristka
2. zář 2019

@petula.bir ale tak jako řekni mi co to je jako za testy. To je úplně o ničem potom. Přemýšlím nad tím clearblue.

petula.bir
2. zář 2019

@dendasubaristka
Jo, ten alespoň nedělá duchy 😂 tam buď to + je a nebo není 🙂

dendasubaristka
2. zář 2019

@petula.bir zítra jsem objednaná na tu gyndu, tak se mi v tom udělá jasno. Teď mi psala jedna paní ze zažívala úplně to stejné jak já a měla pozitivní test až 3 týdny po vynechání ms. To nechápu fakt.

petula.bir
2. zář 2019

@dendasubaristka
Taky jsem to četla, že se někomu ukázalo o dost později což taky nechápu. Myslíš, že uvidí už něco na ultrazvuku? Myslím, ze je na to docela brzy ale třeba se budeme divit 😂

dendasubaristka
2. zář 2019

@petula.bir jako já nevím no budu mít týden zpoždění, takže netuším. Modlím se aby něco viděla nebo aspoň krev vyšla pozitivně. Pokud ani jedno,tak fakt nevím co si mám myslet o tom všem.

petula.bir
2. zář 2019

@dendasubaristka
Ty jo no na krev by tě měla poslat určitě. Jen ať to není cysta 🤨😕 já to měla v listopadu. Ale určitě ne ... a jak ti je?

dendasubaristka
2. zář 2019

@petula.bir cysta to být nemůže. Byla jsem tam týden před ms na preventivní a říkala mi právě že mám hezky vysokou sliznici. To značí buď ms nebo těhotenství a ms jsem neměla jen chvíli krvácela pak už jen spinila,takže mi ta sliznice ani nemohla odejít a říkala že mám všechno v pořádku,žádnou cystu neviděla. No dneska mě jen občas píchne v podbřišku a mám bílý výtok. Jinak nic. Víceméně dneska odpočívám nemám moc co dělat 🙂 včera ale jsem měla vlastně tu šílenou únavu,návaly horka,no a celkově mi bylo soufl. Dneska je mi vcelku fajn 🙂

petula.bir
2. zář 2019

@dendasubaristka
Aha, mě jen tak nějak 3/4 dne bolí žaludek (takový ten pocit prázdného žaludku), pořad chodím na malou, nával horka a bolí mě spodek. Před ms mě bolí vždy jen levá strana a teď jako celkově celý spodek. Jsme zvědavá na tebe na zitra 🥰🥰🥰

dendasubaristka
2. zář 2019

@petula.bir no v noci mě vzbudili celkem velké bolesti žaludku ,tak jsem si říkala co to je. No jako víš co jediné co mi prostě nehraje do karet je ten test. Vše jinak mám jak kdybych byla těhotná

Strana