icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

saji
27. zář 2019

Ahojte holky, muzu k vam? Snazime se o druhe ditko a jedu podle ovulavnich testu a BT. Dam fotky. A mam hned dotaz, zvysena teplota po ovulaci musi byt 3 dny po sobe jdouci, ze? Pamatuji si to dobre, aby to znamenalo ze ovulace opravdu probehla. Ten ovulacni test byl maximum, co jsem mela. Ale byl delany po dvou velkych kavach, holt rano se jinak nenastartuju😂🤦‍♀️🙄, takze pocitam, ze nebyt tech kav, byl by jeste silnejsi. Nasledujici den uz byl slaby.

kocila
28. zář 2019

@saji ano-3 nasledujici teploty,se musi drzet nahore. (24DC je krasny pokles,ktery by "mohl" znacit ovulaci)..test je moc hezky a pokud dalsi test byl slabsi,tak jsi zachytila vrchol LH hormonu,ktery spousti ovulaci...

juliemichal
28. zář 2019

zlatíčka kdy cca udělat testík? 😀 😀 stále se přikláníte k tomu,že jsem spíše 9DPO než 6DPO?vím jsem otravná hah 😀 ale už bych testovala 😀 😀

saji
28. zář 2019

@kocila dekuji, jsdm rada, ze v tom mam jasno, no kazdopadne dneska teplota stejna jako vcera (36,8), tak snad jsme se trefili 🙂
@juliemichal ahojky, ja jsem tady nakoukla vcera, ale podle me ti ten graf vyznacil zvlaste ovulaci, ja bych rekla, ze jsi 9dpo🙂. Zvlastni, podle ceho to tak vyhodnotilo🤔, leda podle te teploty 36,9, ktera bxla 9DC🤷‍♀️?

saji
28. zář 2019

Holky, muzete mi jeste rict, co znamenaji ty trojuhelniky a kolecka na grafu? To jsem tam kdysi asi nezaznamenala🤷‍♀️

juliemichal
28. zář 2019

@saji kdysi dávno tyto kolečka a trojuhelníky nebyli na ff to je fakt 😀 ale teď to vyznačuje,že jsme později nebo dřív zapsaly ty teploty 😀
takže fakt 9DPO?no to je super,taky nevím podle čeho ten grafík vyznačil tak divně ovulku ☹

saji
28. zář 2019

@juliemichal me napadlo, jestli to nezprumeroval, ty teploty ve folikularni fazi?🤔

kocila
28. zář 2019

@juliemichal test si muzes udelat,nebo pockat na 12DPO....drzim palce👍

juliemichal
28. zář 2019

@kocila moc děkuji tak ještě ty 3 dny počkám a budu moudřejší 😀 😀

saji
28. zář 2019

@juliemichal z,kus, ja si delala test 10dpo a mela jsem dusika (jen na Mamatestu, na Lady maxu vubec nic, ani prd) a jeste ten den jsem si delala digitalni a hodilo mi to vysledek + 1-2. A pridam i muj vitezny graf z roku 2017

petula.bir
28. zář 2019

Ahojky holky, tak my už máme po svatbě a jsme úplně ko 😂🙈
Ovulace potvrzena 16DC nyní jen čekat ale řekla bych, ze další mesic to jistí, teď to nevidím 😂

@saji
Ahojky, vítej 🙂 ovulační testy se dělají od 10:00 do 20:00 hlavně ne z ranní moči. Já dělala vždy okolo 17:00 nebo 19.30

@juliemichal
Ahojky, jsem zvědavá 🙂 testovala bych 12DC 😂 já dnes 4DPO
ale dnešní teplotu neberu v potaz 😂 sice jsem měřila místo v 6.15 v 7.05 bylo v ložnici velké teplo 🙂

saji
28. zář 2019

@petula.bir ahojky, dekuji🙂, ano, ja delala po 10h nejak🙂. Zkousela jsem ze srandy z ranni moci a na ovu testu skoro nic a po 10h uz normalni carka🙂

juliemichal
28. zář 2019

@saji děkuji no tak to vypadá taky pěkně 🙂 🙂 mě se narodil poslední syn v roce 2017 hah 😀
a jinak u něj jsem měla 11DPO dušíka na dr maxu,co nešel ani vyfotit a pak v ten den jsem měla i pozitivní digi testík 😀 😀

@petula.bir ahojky taky jsem na tebe zvědavá 🙂 tak bych tam na dnešek dala BT 36,7 🙂 🙂 no jsem zvědavá jak to vše dopadne,ale nevěřím tomu,že se povedlo,ale kdo ví hah 😀 😀 pokud se nepovedlo tak šup 1DC volám do caru a snad další cyklus dojde ovu tak jak vždy chodí aby jsme mohli jít na IUI.tento cyklus přišla ovu strašně pozdě.nikdy jsem jí tak pozdě neměla 😀 kdybych tak pozdě neměla ovu tak bych dnes měla zpoždění 2-4 dny,což teda mám,ale skrz té pozdější ovu je jisté,že přijde později než má,ale nevadí 🙂

petula.bir
28. zář 2019

@juliemichal
Jjj taky jsem to tam chtela dát :D ale říkám, ze tam dám kolik jsem namerila 😂 uvidím ještě 🙂 taky budu teď volat do CAR-u
Já teď měla ovulaci ten 16.DC minulý mesic 21DC 😂 teď to vypadá dobře ale nic moc nebylo 😂🙈 buď to za 7-8 dnů dostanu nebo ne 😂 teď tomu nevěřím

petula.bir
28. zář 2019

@saji
Tak to je lepší dělat odpoledne až navečer 🙂

juliemichal
28. zář 2019

@petula.bir no držím moc palečky aby nedošla 🙂 my jsme tento cyklus už měli jít na IUI,ale bohužel to byl anovulační cyklus 10DC byl folík 10mm pak 14DC nebyl vůbec žádný folík a nakonec ovulka tak pozdě.ale taky tomu nevěřím,že by se zadařilo,ale necháme tomu volný průběh mno.ty máš tak krátkou LF?já mám LF 14 dnů.

leilinkaa
28. zář 2019

@petula.bir gratuluji ke svatbe pani 😍😃
Ja ted poctive cekam, zda to dostanu/ nedostanu za 3/4 dny. Uvidime 😁😱

janickazabicka
28. zář 2019

@juliemichal no normálně ne. Od prázdnin se mi to takhle splasilo. Jinak mívám 17 až 20 dc ovulaci a cykly 33 až 34.

janickazabicka
28. zář 2019

@saji teda to je super. Fakt se vám to povedlo z jednoho sexiku jo? To je mazec. 😁

janickazabicka
28. zář 2019

@petula.bir moc gratuluju mladá paní. A přeji jen to nej 😘

janickazabicka
28. zář 2019

Tak mi holky nejde vůbec přidat graf, nechce se mi načíst 😔

petula.bir
28. zář 2019

@janickazabicka
Děkujeme moc 😘❤️
Chvilkama to blbne, já to vždy vkládám 3x a když to nejde vypínám to - nemám na to nerva 😂 pak zkusím třeba za půl hodinky a už to jde 🙂

@leilinkaa
Taky děkujeme 😘❤️ Tak držím pěsti ať nedostaneš 🙂

janickazabicka
28. zář 2019

No tak uz konečně. Takhle jedeme vzhůru my 😍😘🙏👶

saji
29. zář 2019

@janickazabicka ano, taky jsem tomu nemohla uverit😂😂

janickazabicka
29. zář 2019

@saji tak tomu se říká fakt klika 😁

petula.bir
29. zář 2019

Ahojky tak mě se ovulace posunula z 16 na 18DC myslíte, že ty poslední ovulační testy jsou oba pozitivní?

kocila
29. zář 2019

@petula.bir ahoj, ovu by skutecne mela byt vyznacena 16DC (probehla mezi 16-17DC). Nejvice pozitivni test se mi zda 16DC (vrchol mohl byt i nekolik hodin pred),tzn.17DC bych pozitivni vymazala a apka ti vyznaci ovu spravne...
Jinak gratuluji ke svatbe mlada pani ☺

petula.bir
29. zář 2019

@kocila
Děkuji za radu ;) vymažu a zas mi to skočí na 16.DC No ale raději bych kdyby to bylo ten 18DC 😂😂😂
Děkujeme za gratulaci ❤️😘

juliemichal
29. zář 2019

tak takto pokračuji 😀 akorát těch posledních 5 teplot se mi zdají divné 😀 nechápu proč mi to tak skáče v rozmezí 37-37,1 tak jsem to ještě ani neměla když jsem si měřila BT jak jsme se snažili o Matea.

kocila
29. zář 2019

@juliemichal mas tam pekne zuby 😁,a teplota se drzi hezky vysoko..pristi tyden uz bych udelala test...

Strana