Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
hah mělo to být ahojky kočky 😀 dívám se na ten můj překlep 😀
@kocila no taky doufám, jen nevím jakou mám jelikož vždy jsem čekala na potvrzení ovu a pak už nemerim aby mě to nestresovalo. Tak uvidím zítra volno a středa čtvrtek práce tak možná do toho čtvrtka bych měřit mohla. Stejně budu vstávat 😁
@janickazabicka ooo, tak kez by, musim doufat v lepsi zitrky 🙂
@juliemichal to se stane 😁😂 a dnešní fotku testíku nemáš?
@janickazabicka nene bohužel nemám,manžílek mi vzal omylem do práce telefon 😀 ale pokud nezešedne (jak rád šedne) tak jak mi dojde ségra z praxe tak bych tu fotku tu dát mohla 😀 protože tam byl v limitu a jak se říká,víc očí víc ví 😀 tak jsem zvědavá zda tam něco půjde vidět 😀
@juliemichal jasný 😁 hodný manžel 😂😂😂 škoda že nenechal doma svůj 😁 tak uvidíme ať můžeme porovnat 😁
Jinak mě už od minule středy v podstatě každý den bolí v podbřišku jako bych to měla dostat. Jak to bylo kolem toho 30 dc tak jsem nejdřív myslela že jsem propasla ovulaci a přijde ms. Ale ovu pak byla ale podbřišek tahá dal tak nevím 🤔
@janickazabicka no abych pravdu řekla,tak já od min úterý mám křeče v podbříšku jak nevím co.v úterý večer jsem měla takové křeče (porovnávám ke kontrakcím),že mě to až budilo a od té doby ty křeče v tom podbříšku furt cítím,nikdy jsem to neměla hah 😀 😀
@juliemichal tak treba se zadarilo,graf je moc hezky,hlavne,aby neskoncilo zase bioch...tesim se na test!
@kocila děkuji moc,třebas ano,ale bojím bojím mno,ale uvidíme jak to vše dopadne 🙂 🙂 fakt pokud nezešedne ten testík tak ho tu šoupnu 😀
@juliemichal tak silné křeče teda nemám ale pobolíva mě jako před ms. Ale taky to mám tento cyklus poprvé.
Také jsem zvědavá 😁
@juliemichal neco pidi midi tam je videt🙂🙂🙂, tak at krasne sili💖. Doufam, ze se podelis i zitra🙂
@saji no taky jsem zvědavá zda bude sílit nebo ne 😀 pokud tam zítra něco bude tak se určitě podělím 😀 😀 a děkuji ♥ tady ještě i negativ 😀
@juliemichal nezkousela si digi nebo mamatest?🙂
@saji na digi podle mě je ještě čas,ale mamatest si koupit můžu 🙂 ten je super,to vím 🙂 🙂
@juliemichal me totiz na dr.max neukazal nic, mozna tak hodne slabeho dusika a na mamatestu jsem mela carku🙂
@juliemichal a tohle je dr.Max? Jinak nějaké Mikro stíny tam také vidím. Tak držím 🤗
@saji myslela jsem že má silnější testy.
@janickazabicka to nevim, jesi je to dr.max, ale test vzhledove takto vypada. Ten mamatest ma podle me vice barviva, ale nevim🤷♀️
@janickazabicka moc děkuji nene je to ten one step 😀 😀
@juliemichal Zítra budeš 12.DPO a to už by test mohl být spolehlivý 🙂 Jinak to jistí cca. 14.-16.DC "jakoby termín MS", tam už sněhobílý test znamená nezdar.
@juliemichal tak to jo
@saji jj máš pravdu. Taky mi mamatest ukázal i slabší // ale bohužel z toho ještě nic nebylo.
@hermij děkuji a přesně tak uvidíme zítra co bude na TT a co ne 🙂 tj když zítra budu 12DPO tak za 3 dny má dojít ms,no tak to jsem zvědavá teda
@juliemichal ja se omlouvam,ale dle me negativni...😔
@kocila vůbec se neomlouvej ♥ cemio už nemám,mám jen ty čínské takže za 2 dny koupím mamatesty 🙂 a to to rozhodne 🙂 stojím stále pevně nohami na zemi 🙂
@juliemichal ja jsem asi blazen, ale uuuplny pidi naznacek, ale fakt mikroskopicky vidim😉🙂
@saji asi jsem obě dvě blázni nebo nevím hah,no uvidíme za 2 dny 🙂
@juliemichal Ranní moč je u TT nejpřesnější.
@hermij to je to máš pravdu,vyzkouším za 2 dny 🙂 🙂

@saji já taky v to doufám. Na fb v jedné skupince to tam teď holky hází tehu testy a fotky s utz s bublinkama 😍 tak snad se svezeme i my 😍🍀