Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Dobrý ráno,
tyjo holky ty vaše grafy vypadají nadějně 😍
Jsem zvedava co ten můj, zatím mi přijde že přijde ms, i bricho mě bolí :(
https://www.fertilityfriend.com/home/72058f
@petula.bir na testu nevidím nic, ale graf vypadá pěkně!
@peke
Jsme s teplotou stejně 😂 11DPO a 36.9 - přesně jak píšeš, na to, ze to máme dostat je to vysoké. Minulý cyklus jsem tomu dobou už měla 36.6 pak 36.5 a dostala jsem to 😂 Nebude lepší udělat test ráno? 🤔
@hlasimse
Taky nic nevidím 😂 a to mám brýle 😂😂😂
@saji
Nechám to jen na ten 16.DC stejně ms mám 28-3ODC tak uvidíme 🥰
holky tak já dnes 36,9 BT padla o jeden stupeň pod čáru,tak počítám,že dnes dojde ms,ale stále tu není hah 😀 😀
@petula.bir a @saji u Vás na tt se mi možná zdá,že něco vidím,ale ještě je čas a BT máte obě dvě super ♥ ♥ držím palečky ♥ ♥
@petula.bir joo určitě udělám ráno, jen to musím dnes koupit. A doma se uvidíme až v pondělí takže výročí se bude slavit opozdene 😂 tak bych měla vyresenej dárek kdyby byl test pozitivní 😁
Dneska všechny 36.9 😂😂😂😂 Já se vzbudila rano okolo 2-3 a zmerila jsem se a 36.9 pak jsem okolo 4:00 usnula a ráno v 6.15 merim a pořad 36.9 🙈
@juliemichal
Ahojky, pořad je to nějak moc, se mi zdá 🤔 já na tom testu nevidím nic 🤔😂 ale děkuji 🥰❤️❤️❤️
@peke
Dobře ty 😂 my teď nemáme nikdy nic, chtela jsem pod stromeček ale to chci už byt těhotná - je to dlouho pro nás .., už mi není 20 🤔
@petula.bir no mě sice je 21, ale snažíme se už 2 roky. Furt si dávám cíle kdy budu těhotná a porad se posouvají :( tak snad ze by teď? ❤️
@petula.bir no já nevím mě se zdá,že něco málo tam i je haha 😀 😀 ,ale uvidíme za 2 dny,držím palečky ♥♥ jinak mi ms chodí i když mám BT 36,9 nebo tak 😀 😀 ovu jsem měla při BT 36,8 😀 😀
@peke a nezkoušela jsi jít do caru?když se tak dlouho snažíte?my se o čtvrté snažíme jak se vezme i s tím jak si manžel nedával pozor jak mě přemlouval půl rok tak se snažíme o mimi rok a 4 měsíce.a už chodíme do caru.min cyklus jsem měla jít na IUI,ale podle dr z caru byl ten cyklus anovulační,ale jak je vidět tak ovu proběhla,ale o 13 dnů později.
jinak holky,mě už taky není 20 a to snažení mě už ubíjí 😀 😀 o třetího jsme se snažili
4 roky,teď se snažíme rok a 4 měsíce a umírám hah,snad do Vánoc tady budeme mít všechny pozitivní těhu testy ♥
@juliemichal ja už v caru byla, mam zasebou 5x iui. Ze začátku snazeni jsem neměla vůbec ovulaci takže jsem brala clostilbegyt. Pak jsem se hezky nastartovala a ovu probíhá podle teploty a testů normálně. Pojišťovna na ivf přispívá až od 22 let, tak jsme si řekli ze ten rok pockame a budem zkoušet prirozene když ovu je a třeba se stane zázrak 🍀❤️
@peke a dělali ti různé vyšetření?protože když jsme se snažili o Matese,tak jsem taky vystřídala 2 cary a jak píšeš v prvním caru jsme měli 5IUI a nic,nedělali nám tam skoro žádné testy aj,tak jsem se rozhodla,že vyměníme car,no v tom druhém caru to bylo jak nebe a dudy,fakt výborné,udělali nám všelijaké vyšetření a přišli na to,že po 2 dětech co jsem měla v tu dobu z manželem jsem alergická na spermie,a u nich vyšlo druhé či třetí IUI.ty jo tak to se divím,že na IVF pojišťovna přispívá až od 22 let,tak držím palečky aby se zadařilo teď a nemuseli jste čekat na to IVF.
@juliemichal no mi se nezda, ze by tam neco bylo, mozna neco malo, ale nechci se na to upinat. Ale dekuji🍀.Uvidime. Urcite test jeste zkusim, jestli se teplota bude drzet nahore🙂. U tebe se mi zda, ze na tom testu 3 odzhora by neco taky mohlo byt🤔.
@janickazabicka no teplota stale nahore, to je supr🙏, vypada to dobre🙏
@saji díky díky doufám 😍
@janickazabicka
@petula.bir tak jsem to číslování dpo nenašla ☹️ já dnes s grafem takto...od včera spinim, ale jen po wc růžové na papíře 🙄 teplota nahoře...na testu mám ducha...Takže nevím co to je a co bude 🙉
@saji já vidím ✊🙂🍀
@saji nejsi 🙂 to by jsme musely být obě 😀 je tam! Vidím ji😊
@leontynkaa 🙏🙏🙏😂keez by. Tak ted jen doufat. Je to jeste brzy, 9dpo. Ale rano nic a ted odpo jo, presne jako u prvniho.
Supeeer každý ducha 👻😂
@saji
Paráda, taky vidím 😂🥰
@leontynkaa
Pidi midi tam je, dokud se ms poradně nerozjede tak bych neházela flintu do žita. Moje mama mě čekala a měla ms cele 3.mesice - úplně normálně 😂
@juliemichal
Aha, mě vždy klesne o 0,2 za den a právě za 2-3.dny přijde ms
Jinak s manželem jsem rok a půl a nikdy jsem žádnou ochranu nepoužívala (mě je 32 a přítelem má 24) otěhotněla jsme pouze 1x a v 10tt revize, pak ještě párkrát // ale odešlo to s ms 😢 teď poslední 2-3.mesice se opravdu snažíme a já hlídání ovulaci a merim 😂 asi si budete myslet, ze jsem blázen ale hned jak jsem ho poznala okamžitě se do nej zamilovala a vím, ze on do mě - proste taková spřízněná duše - oba víme, že k sobě patříme 🥰❤️
@saji no držím moc palečky ♥ já si myslím,že u mě nic hah 😀 😀 a kdyby bylo tak by muselo být už daleko víc,dnes jsem 13DPO 😀 😀 a čekám na ms jak na boží smilování 😀 😀
@petula.bir tak ty to máš teda docela super z tou BT,mě klesne ze dne na den a jak padne pod čáru tak ten den dojde ms,ale dnes pořád nedošla,tak nevím kde se toulá 😀 už jí potřebuji,tento měsíc chci už stihnout IUI 😀
@leontynkaa no na testu asi něco máš,ale tento mi taky tento cyklus hodil hodně krásného růžového ducha a na druhý den nic a teď furt na tt nic,tak čekám fakt na ms jak na smilování ☹ ☹ dnes 39DC tento cyklus je fakt strašně dlouhý ☹ ☹
@petula.bir
@juliemichal no já jsem spíš zvědavá, co z toho vyleze. Ale už by něco mohlo buď at přijde ms normální a nebo at spineni přestane a jsou 2 carky ale takto mě to nebaviiii...Já jsem po potratu ZT bez revize...dr říkal že pust držet nemusíme tak fungujem normálně, jen jsem chtěla vědět jak a kdy naskakuje ovulace teď.. hcg jsem uz mela na nule...takze se zase tvori asi...ach to čekání...🤪😀
@leontynkaa no to věřím to čekání je na 2 věci 😀 😀 mě už taky šibe cykly mívám pravidelně 28-30 dnů a dnes jsem 39DC 😀 😀
a jinak ZT jsem měla v červnu a teď 2 cykly po sobě jsem měla biochemko.
no a teď 39DC a ms stále nikde 😀 😀 no držím palečky aby se rozjela ms anebo aby byly pořádné //,ale spíše držím palečky aby to byly // a ne ms ♥ ♥

@petula.bir tezko rict, mi to prijde +/- stejne, zalezi jak moc si pila atd. Tak uvidime za dva dny😂