icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

petula.bir
26. říj 2019

@leontynkaa
Ahojky, mě doufám proběhne dnes, ff mi vyznačil, ze jsem už 4DPO 😂 kvůli té horečce 🤔 a již mi nic není a teplota stejná jako včera 36.6 hodila jsem tam negativní testy a uvidíme, manžel včera zapomněl zajit do lékárny na ovulační testy, já nemůžu mám zvrknutý kotník a nemám vycházky - pouze hodinu a hodinu odpoledne (kvůli vyzvedavani dcery ze školy a to bych pak nestihla domu) tak dnes tam dojde hned jak se probudí 😊

petula.bir
26. říj 2019

@juliemichal
Děkuji a jsem rada, ze tedy je to v pohodě ale kdyby něco klidně napis sz 🙂
Každý máme chyby i já i manžel ale naučíme se s nima žít, vyvarovat se jich a respektovat chyby druhých ☺️
Taky když byl minule sex tak v tom nejlepším “myslíš, ze je dnes náš DEN D?, já jen ať vím kam, ať to neprošvihneme, víš jak” 🙈😂 no musela jsem se začít smát a říkala jsem mu, ze je to jako kdyby při sexu říkal “zítra koupím 10.rohliků, mléko, plátkový sýr ... “ 😂😂😂

juliemichal
26. říj 2019

@petula.bir haha haha tak tomu bych jsem se taky začala smát ty jo 😀 😀 je to fakt strašné,ale toto mi dělá taky Michal v tom nejlepším mi řekne mám do tebe anebo ven 😀 😀 a já mu říkám ven,ale je to fakt děs hah 😀 😀
kočko já jsem měla strašné,ale strašné dětství z mým tátou,byla jsem ním týraná,kopal do mě jak jsem byla na zemi,do mamky taky aj ☹ tak proto kdybych viděla jediný podobný problém u nás dvou tak bych hned odešla 🙂 ale naštěstí žádný takový problém není.
kluky miluje,mě miluje aj 🙂 🙂

jako ano na začátku roku jsem od něj 2x odešla skrz toho jeho alkoholu k mamce,ale on hned na druhý den pro mě přišel a já se k němu vrátila,poprvé mi sliboval,že přestane pít a nic tak jsem se i po druhé sebrala a šla jsem k mamce a podruhé co pro mě přišel a slíbil mi to tak to dodržel už je fakt skoro rok čistý a ano o víkendu někdy jak k nám dojde návštěva tak si dáme pivko,ale pak je zase třebas 14 dnů nebo měsíc bez jediného pivka a toho si strašně moc vážím 🙂

juliemichal
26. říj 2019

@petula.bir jediné co bych na něm změnila ještě tak to je ta jeho žárlivost,ale i s tímto se dá žít 😀 😀

petula.bir
26. říj 2019

@juliemichal
Tak to jsem ráda, že je to v pohodě a vím, ze by jsi dokázala odejít. Já dostala odvahu po několika letech. Taky mě mrzí jaké jsi měla dětství 😢 ach joooo
Co myslíte? 🙈😂 ovu test budu dělat až dnes, manžel zapomněl zajit z práce do lékárny a pak mu říkám, ze je to jedno - včera žádný test ale teplota je už poovulační 😔 jako sex byl každý den tak v pohodě ale víte jak ... 🤗

juliemichal
26. říj 2019

@petula.bir mě se ta BT u tebe taky už zdá spíše poovulační 😀 😀
kočko to moc dobře znám,mamka neměla odvahu odejít od táty myslím 10 let nebo jak dlouho? ☹ ☹ takže se nedivím,že ti to tak dlouho trvalo ☹ já naštěstí odejít umím z minuty na minutu,ale myslím si,že už to použít nemusím 😀 😀

u mě dnes takto 😀 😀

petula.bir
26. říj 2019

@juliemichal
Hmmm koukám krásná teplota 😂
Na ff mi to bez testu ukazuje na 15.dc ale test pozitivní není 🤔 ale teploty poovulační ... dnes zkusím test a uvidím 🤔 třeba ovulace nebyla nebo já nevím 😂 mám to dostat 6.11. to má ex narozky 😂

juliemichal
26. říj 2019

@petula.bir já to mám dostat 1.11 😀 😀 tak uvidíme hah 😀 😀 no na 15DC bych to možná taky u tebe viděla haha 😀 😀

petula.bir
26. říj 2019

@juliemichal
Ale test negativní ten 15DC 🤔

juliemichal
Autor odpověď smazal
juliemichal
26. říj 2019

@petula.bir no to je divné,ale třebas jsi testovala v blbou dobu :-O
no tak včerejší je ten vrchní a spodní je dnešní 😀 je to ještě ovitrelle nebo ne 😀

ebak
26. říj 2019

@kocila moc děkuji 😘

petula.bir
26. říj 2019

@juliemichal
No, na tom prvním jak jsi posílala jsem ducha viděla. Četla jsem, ze vydrží někomu 6 a někomu trvá 11.dnů počkala bych ještě 2dny a uvidíš 🙂 teoreticky to máš dostat 1.11. možná bych udělala test 30.10. 😂 to už bude jasné, že je to miminko 🤰❤️
Myslíš, že má smysl dělat ovulační test dneska? Ať tam manžel nejde zbytečně 🙂 ale zase mi přijde, ze ten 17.dc je nejsilnější ze všech 😂 ach jo, asi ty testy vymažu a vyprdnu se na to, udělalo se pro to maximum ❤️ Teď jen cekat do 6.11. 🤰🥰

juliemichal
26. říj 2019

@petula.bir já si myslím,že bych jsem se na ty ovu testy vykašlala haha 😀 😀
máte krásně pojištěno,tak nač si dělat ovuláky,že jo? 😀 😀
no a přesně tak toho 30.10 by už mohlo být jasno 😀 to asi chci i vysadit pro jistotu utrogestan,kdyby na tt nic nebylo 😀 mám ještě 6 testů tak budu stejně testovat denně hah,a už jsem všechny počůrané testy vyhodila a nechala si jen ten dnešní mamatest a uvidíme zda bude sílit nebo ne 🙂 🙂

ebak
26. říj 2019

Dnes nahoru, tak to vypadá, že ms opravdu načas nedorazí, to by totiž musela dnes max zítra...tak to bude můj historicky nejdelší cyklus🙂 nejde mi zároveň vložit komentář a foto, tak graf níže...

petula.bir
26. říj 2019

Takhle bez ovutestů 🤔
@ebak
Ahojky, čekáme na graf 🥰

ebak
26. říj 2019
juliemichal
26. říj 2019

@petula.bir já si fakt myslím,že ovu mohla být 15DC 🙂 🙂

ebak
26. říj 2019

@petula.bir nešel mi potvora vložit🙂 jinak klobouk dolů před tím, co jsi zvládla a přeji ať nynější manžel vynahradí, co ex zpackal!🙂

petula.bir
26. říj 2019

@juliemichal
Ale říkám si, ze ta teplota jak šla nahoru o 0,2st už mohlo byt už příznak ty horecky, další den 🤔 ale už to asi nemá cenu řešit, ovulace nejspis byla při horečce, sex byl tak je to jedno a teď uvidíme 😂🙈
@ebak
Tak to jsme na tom stejně já teoreticky 4DPO a ty 3DPO 🥰
No, myslela jsem, ze to nezvládnu ale musela jsem. Nynější manžel je něco úplně jiného, stará se a zajímá tak jak má 🥰🥰🥰

juliemichal
26. říj 2019

@petula.bir přesně,tak já bych to taky neřešila,podle mě po ovu máš,třebas jsi jen 3 nebo 2DPO 🙂 🙂 a ne 4 😀 ale je super,že máte pojištěno a teď jen čekat 😀 já ještě nějakých 5-6 dnů co mi má dojít ms tak uvidíme hah 😀 😀 pokud to nevyšlo teď nevadí,půjdeme do dalšího kola 😀

petula.bir
26. říj 2019

@juliemichal
Mě právě nepřijde, ze by mělo byt po ovu, vždy je mi nevolno a mám PMS a teď nic ... 🤔 uvidíme jaká bude zítra teplota 🙂

janickazabicka
26. říj 2019

Ahoj holky Tak jsem zažila svoje první ranní nevolnosti 😂😂
Sice vůbec nevím z čeho ale přišla jsem do práce a najednou z ničeho nic se mi udělalo tak špatně že jsem donesla kolegyni papír a snažila se to rozdychat ale došla jsem ze skladu k pokladně jen jsem ji hodila ten papír a musela jsem utéct zpět na wc protože jsem si myslela že snad 😷 tu zákazníci. A stejně mám pořád žaludek na vodě.
Ted mi řekněte z čeho?? 🤔🤔

janickazabicka
26. říj 2019

A dnešní skóre 😁

sudylichozrout
26. říj 2019

@janickazabicka Můžeš mít klidně nějakou virózku, mohl ti klesnout tlak, což občas způsobuje nevolnosti, mohla jsi něco nevhodného posnídat, i když to bylo vlastně naprosto OK. Těhotná dle toho, co sem píšeš, nejsi, takže bych hledala v těchto vodách.

janickazabicka
26. říj 2019

@sudylichozrout jj jen že mi vůbec nic jiného není a předtím jsem nesnídala jen vstanu přichystam se a jdu do práce. Takže z jídla asi ne. No nevím.

ebak
26. říj 2019

@janickazabicka asi neporadím, ale vím jen to, že i nevolnost může být vsugerovaná-sama jsem to zažila minulý cyklus, musela jsem si vařit žaludeční čaje, bylo mi nevolno a myslela jsem, že jsem v tom...ale nebyla...tak si myslím, že hlava přivolala těhotenské příznaky... Netvrdím, že je to u tebe totéž... může to být střevní viróza, apod.

petula.bir
26. říj 2019

Holky, pokud bych měla ovulaci tedy 15DC tak pak paráda protože LF bych měla 14.dnů 😂😂😂😂

@janickazabicka
Ahojky, spis ti něco nesedlo - mě se tohle stává v buse po ovulaci 😂 někdy i před je to PMS 😂je ti jako by jsi byla těhotná ale nejsi 🙈😂

petula.bir
26. říj 2019

Ted mě ještě napadlo, dneska se mění čas v kolik tedy mám měřit 😂 normálně měřím v 6.15 tak teď budu měřit v 7.15 nebo tedy v 5.15 a bude to klasika 😂😂😂

ebak
26. říj 2019

@petula.bir ty jo, dobrej dotaz, ale já asi kvůli práci-budíčku budu měřit opět v 5:45 i když už bude 6:45

Strana