Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@petula.bir
@ebak tak já holky vím že nejsem tehu jen mě to převápilo že to bylo tak z ničeho nic. Normálně se mi to totiž nestává 😁
@petula.bir testovala jsi behem nemoci ovulacnimi testy? Jaky den DC jsi mela nejvice pozitivni test?(ty zvysene teploty predtim bych prisuzovala nemoci,nikolivv poovulacnim teplotam...co vim,tak ovulujes pozdeji v cyklu a 15DC jsi ovulaci v minulosti nemela, nebo ano?)...
Teplota 36,1 je krasna ovulacni👍
@kocila
Ahojky, nejsilnější jsem měla 17DC pak jsme měla testy a manžel zapomněl do lékárny z práce a pak jsem ho tam neposílala. Tak bych řekla, ze 18DC by byla nejsilnější - což je včera 😂 dnes už by byla byt méně, ale asi ho pošlu chudáka 🤔 zjištěnou ovulaci jsem měla 21DC, 18DC, 18DC a nyní to vypadá taky na 18.DC pobolívá mě teď spodek a včera jsem usla jak miminko když už mi bylo dobře 😂
@leontynkaa
Anooo krása 🥰🥰🥰🥰 další 🤰😂
@juliemichal
Jako pidi midi na negativu možná bude 🥰🥰🥰 ale je ráno a ještě jsem neměla ani kafe 😂😂😂🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🤷🏼♀️
@petula.bir tak mám i opravené fotky hah,tady to jde vidět lépe 😀 😀 jedno zlatíčko ze snažilek mi opravila fotku 😀 😀
@juliemichal za me teda test sili 👍👍👍....ze by se povedlo?...drzim palce...✊
@kocila moc děkuji ♥ ♥ no to by mě zajímalo zda se povedlo 😀 ovitrelle nesílí ne? 😀 😀 a dnes jsem 12 dnů od vpichu a 11 dnů od IUI a 10DPO 😀 😀 aby se v tom čert vyznal 😀
@juliemichal
Anoo koukala jsem se znova a určitě je silnější 🥰🥰🥰🥰🥰🤰❤️
@petula.bir děkuji ♥ ♥ kéž by to nebyla ta injekce ♥ ♥ ♥
@petula.bir tak to by vse odpovidalo...20DC se ti potvrdi ovu i na grafu (myslim,ze teplota dalsi 2dny stoupne)..a jeste bonus k tomu, ovulace probihala vcera/,dnes,kdyz ti bylo jiz dobre po nemoci,coz zvysuje take sanci....tak a uvidis za 12dnu na testiku😉...
Holky drzim vsem palce
@juliemichal
Myslím, že už ne, co jsem tak četla tak vydrží v těle 6-11.dnů a to ty už nemáš 😂
@kocila
Jako predevcirem byl sex včera ne ... až se manžel vzbudí tak se pomazlime, říkal to i vecer, co kdyby náhodou ještě ovulace nebyla ať to neprišvihneme a já hmmm a usla jsem 😂😂😂😂
@juliemichal to uz ovitrelle asi nebude,zitra pokud test bude silnejsi,je to jasne..rozhodne vse vypada na dobre ceste (myslim si, ze jsi 7DPO,nikoliv 10DPO co ti pise graf, coz by carce hezky odpovidalo)...moc ti to preji,aby ses dockala vytouzeneho 4-teho mimca,ackoliv pred tebou smekam,ze budete mit tolik deti..😉👍😁
@petula.bir spermici tam na vajicko urcite pockaly, ale snazenim nic nezkazite..radeji hned ted...vajicko je oplodnitelne cca +/-12hod po ovulaci, a spermie k vajicku dorazi tak 20minut po sexu...👍😉😉😉
@petula.bir no tak uvidíme haha 😀 😀
@kocila taky si myslím,že to asi ovitrelle už nebude,když včera už na tt skoro nic nebylo hah 😀 😀 a dnes je silnější i dr max,ale to mi nejde bohužel vyfotit,mám fakt hodně špatný tel 😀 😀
to si myslíš kočko,že mi z toho IUI tam tak dlouho vydržely spermie?ty 4 dny? :-O děkuji ♥ sestra mi říkala v caru,že si mám udělat test 10 dnů po IUI což jsem a pokud bude pozitivní test tak mám stále brát utroš a pokud tam nic nebude tak mám utroš vysadit,takže fakt 10 dnů po IUI už na testu něco je hah 😀 😀
@kocila
Tak udělám karlovarský knedlík a půjdu ho vzbudit tak jak si vždy přál 😂😂😂😂🙈
@juliemichal tak ber dal utros,bude ti brzdit MS a embryo bude mit cas se zavrtat...
Ano,spermie vydrzi i 5dnu cekat, pokud maji vhodne podminky...takze mozne fakt je,ze se povedlo..iui bylo dobre nacasovane (nektere cary provadi v cyklu 2x IUI,ale ze mas jen jednou take navadi)
@kocila no tak to je fakt o tom,že provádějí 2 IUI během ovulace tak o tom jsem taky slyšela 🙂 no právě,že ani nevím kdy ten utrogestan mám vysadit?když tak brzdí ms ☹ ☹
ani mi neřekli co dělat když budu mít pozitivní test,zda se objednat k ním na UTZ anebo už ke svému gynekologovi? 😀 😀 dr mi po tom IUI fakt nic neřekl,jsem se musela i ptát sestry jak dlouho brát utroš 😀 😀 ale zapomněla jsem se zeptat co dělat v případě když bude pozitivní tt 😀 😀 u Matea jsem šla 12DPO na gynekologii a dr mi těhu potvrdil a chodila jsem ob týden na kontroly 😀 😀 ale teď tak brzo chodit nechci hah 😀 😀 u Matea to vypadalo i na mimoděložní,protože mi strašně rychle sílilo HCG ☹ v nemocnici mi chtěli dělat výškrab mimoděložního,protože se jim zdálo,že mi roste strašně rychle HCG a to jsem ve 4tt měla od mého gynekologa potvrzené,že čekám dvojčata a v nemocnici na UTZ vůbec nic nemohli najít,takže teď tak brzo chodit na gynekologii nechci 😀
@juliemichal utros nevysazuj, dokonce se nekdy bere az do 12tt... v den ocekavane MS pokud je test pozitivni,bych zavolala do CARu a reknou ti postup (muj car chce,aby pacientka prijela na krev-potvrzeni/vylouceni tehu)..vetsinou cary objednavaji pacientku na utz (6tt) a pokud se potvrdi tehu,,po tomto utz odesilaji jiz k obvodnimu gynekologovi...
@kocila děkuji moc ♥ ♥ jj u Matea jsem ho brala do konce 3 měsíce pro jistotu 🙂
no akorát teď nevím kdy mám den očekávané ms 😀 teď jsem ms měla 6.10,ale zase jsem měla ovu dřív než min cyklus,takže vůbec netuším kdy by měla dojít 😀 😀
Ahojte holky, tak to vypada, ze u me se ovulaci taky chysta. Ovu test vypada pozitivne, ze? Je fakt, ze dneska me boli v podbrisku, ale na pokus budeme mit jen zitra, tak uvidime no🤷♀️. Tento mesic to nijak nehrotim, i teplotu jsem nemerila, tak casto a ovulacni test jsem si delala jen vcera a dnes😂. No pekne to flinkam, ale nejsou nejak myslenky se pozorovat.
@juliemichal rekla bych,ze termin MS 3.11. dle BT (14DPO)
@kocila děkuji za vypočítání ♥ ♥ takže 3.11 pokud nic nebude na testu hned vysadit utrogestan,že? 😀 😀 zase se bojím,že ta čárka zmizí a bude biochemko,ale necháme se teda překvapit 🙂 🙂
@juliemichal moc držím pěsti a preju, aby se povedla holcicka k te vaší parte kluku ❤️ pamatuji si te myslim ještě os druheho syna tady z diskuze 😊
@juliemichal ano,pokud 3.11.by test/krev byla negativni,utros vysadit..za par dnu se pak dostavi MS,coz doufam,ze nebude tvuj pripad a dalsi MS az v roce 2021👍

To já budu měřit klasický až zazvoní budík. Nebudu nějak kombinovat. Však to je stejné jako by jste šli spát o hodinku dříve. Čas se mění ze 3 na 2 takže na vaše budíky už by to nemělo mít vliv.