Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal no teeeda, to uz ne ude injekce 😉. Vypada to, ze muzeme potichounku gratulovat🍀🍀
@saji děkuji moc ve skutečnosti vypadá fakt daleko líp ♥ ♥ teď jsem si rozbila foťák v telefonu tak nebudu moct fotit ☹ ☹ ach jo ☹ čočku ve foťáku jsem rozbila ☹ ☹
@janickazabicka hah ten digi ovu test vypadá super 😀 😀
@juliemichal
Anooo a kdo to říkal ANOOO 😂😂😂😂😂 poslouchám 😂😂😂🥰 potichu gratuluji 🥰😘
@janickazabicka
Hihi ten ovulační je vtipný 😂😂😂 my dnes asi taky 🤔😂 uvdime podle teploty 😂
@juliemichal
@petula.bir no manžel je dnes na noční takže až zítra. Myslím že v pohodě stíháme 😁 případně máme zásobu z pátku ráno 😁
@petula.bir ano mno říkala jsi to ty ♥ ♥ měla jsi pravdu hah a já tomu nevěřila 😀 moc děkuji,snad to nebude biochemko,ale myslím si,že ne když beru ten utroš 🙂 🙂
@janickazabicka no tak to určitě zítra krásně stihnete,moc držím palečky ♥
@janickazabicka juu, mame stejne ovu😉😂
Ahoj holky, po 20 dnech abstinence kvůli nemoci jsem zpátky ve hře 😂😎🥑 Ve Čt jsem byla na Gyn a doktorka neviděla ani žádné folikuly, hlen mám jen takový krémový a je ho troška, tak to vidím v tomto cyklu na pozdější ovulaci. Tak třeba bude ještě šance počít 🙂 Dnes jsem 16.DC, uvidím, jak se dál budou teploty vyvíjet, zatím 😉 Všem ostatním držím pěsti, sleduju průběžně příspěvky 🙏
@juliemichal dekuju moc
@saji to by mohlo být dobré znamení 🍀🙏👶
@hermij A já bych dle bt dokonce řekla že u doktorky jsi byla už 1dpo nebo den ovulace. 🙂
@lilian2111 Možné to je, ale nemyslím si. Ten 15.Dc si myslím, že jen vyletěla teplota kvůli delšímu spánku. Neodpovídal tomu hlen a byla jsem předtím nemocná, tak je všechno takové nevyzpytatelné 😒 Uvidím, jak se to bude dál vyvíjet 😇
@juliemichal já teda na testu nic nevidím, ale na tohle jsem slepá😀 každopádně potichu gratuluju🙂
@hermij tabulky na papíře jsem si vedla 3 roky, člověk z toho vyčte víc, ale už jsem na to líná:(
@ebak Já dělám STM nonstop již několikátý rok. Nejprve jako metodu poznávání svého zdraví, pak jako metodu předcházení početí namísto antikoncepce a nyní ji mám jako pomocníka při přání počít miminko, abych věděla, jak cykly vypadají, zda jsou zdravé a abych si pak uměla vypočítat termín porodu 🙂 Je to úžasná věc to naše tělo 😍
@hermij Ahaaa, tak uvidíš, držím palce 😊
@juliemichal jo ja myslela sveho druheho... Tomu byly pred měsícem 3 roky 😊 moc potichu gratuluji!
@hermij jé, tak to jsem to měla podobně, já přes rok jako poznávání, pak jako antikoncepce, ale selhal lidský faktor (milovali jsme se 2.den poovul.vzestupu a bylo z toho 1.miminko), pak pár cyklů mezi dětmi a tam už jsem si jen sledovala, zda mám ovu stále v polovině cyklu, což se potvrdilo a druhé miminko se zadařilo 3.cyklus...psk jsem roky neměřila a vrátila jsem se k tomu až nyní, kdy jsme tomu dali volný průběh asi před půl rokem a stále nic... teď po dlouhé době měřím opravdu poctivě od 1.dc a evidentně mi tělo funguje jinak...tak uvidíme, zda se někdy to třetí dítko zadaří. Vám moc držím palce ať je to co nejdříve 😘
@ebak no teda radost pohledět 😍
@janickazabicka děkuji, no bolí mě břicho, jako když to mám dostat a jsem nafouklá jako balón...tak uvidíme..a co u vás ta nevolnost? Už se neopakovala?
@petula.bir nene,ovu 20DC,jak jsem psala vcera, za 2dny ti vyznaci apka👍 (krasny vzestup jako raketa)..pojisteno mas,tak klidne jeste dneska a muzete si dat oraz teda pokud uz snazeni neni konicek 😉 (vysoke teploty pred ovu jsou diky nemoci...bud je tam vyznac s poznamkou,nebo nech bez zaznamu)...
To zas bude testovani v jeden tyden... kdyz sedi 3 zensky v kancekari,tak se jejich cykly taky srovnaji na stejno, ale ze se tady srovnate pres konika,to mi hlava nebere😂😂😂
@hermij i kdyz ty jsi velmi zkusena, stejne bych ti k podpore uspesnosti poceti doporucila i ovulacni testy...jednoduse ti testy ukazi ovulaci cca 2dny predem, a pokud se NEsnazite pravidelne (kazdy den,nebo max.obden cely cyklus),tak se da milovani spravne nacasovat, ...ale pokud to nechces jeste hrotit, tak to ber jen jako radu...drzim palce✊
Dobré ráno🙂 moc prosím o radu profiky @kocila @hermij , když jsem zadala dnešní teplotu, tak se mi přesunula ovulace z 24dc na 27dc 😲 což mi přijde jako blbost, nemůžu se smířit ani s 24dc 😀 jinak ta teplota 36,8 je měřena jen o ca 30 minut později než měřím obvykle, ale už není s puntikem, tak nevím, zda to nehraje roli?
@kocila jj možné je úplně všechno 😂😂

tak zase spamuji 😀 😀 nevydržela jsem test sluníčko v plastu,čárka na živo jak blázen,to už nebude ovitrelle 😀 😀