icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

ebak
28. říj 2019

@kocila a @hermij bohužel mi opět z mobilu nejde vložit graf...tak až se koník zase rozhoupe, tak vložím🙂

kocila
28. říj 2019

@ebak dle BT 24DC byla ovulace (pravidlo 6 po 3 sedi),nechapu proc apka soupla na 27DC...

kocila
28. říj 2019

@janickazabicka smajlik je krasny, ale tyto testy jsou jsou dost nepresne,jelikoz jsou pozitivni nekolik dnu,ale dle intenzity si odvodis peak LH, coz bylo vcera,jak vis...tak sup a mejte se s muzem radi 😂😂😂

juliemichal
28. říj 2019

tak dnešní,ve skutečnosti už to je reguální čárka,ale ještě dálnice ne 😀

hermij
28. říj 2019

@ebak ad1. Tak na MS máš stejně brzy. Ženské hormony pracují po porodech mnohdy jinak, už jsem se s tím setkala u žen mnohokrát. Možná jsou teď cykly delší, ovulace v cyklu "později" oproti zažitým představám, ale hlavní je, aby od ovulace do menstruace býval zhruba konstantní počet dní, cca. 2 týdny.
ad 2. Aplikacím nevěř. Někdy to mívaj dobře, ale u "náročnějších" průběhů cyklů, kde se uplatňují metodický výjimky, to mívaj často blbě. 24.DC je ok, 30 minut nehraje roli, teplota je platná.

@petula.bir Peti a pozorovala jsi v posledních dnech nějaký hlen na kalhotkách, WC...? S chybějícími hodnotami ti FF neoznačí ovulaci, ale teplotně už proběhla. Otázka, jak se choval hlen, mělo by to spolu korespondovat.

levinstonka
28. říj 2019

Tak další rozběhnutý cyklus, 3 dny po menstruaci jsem špinila asi dočištění, FF se stále nemůže rozhodnout zda ovulace proběhla, pravděpodobně 16-17 DC? Nu tento měsíc jsme to pravděpodobně nestihli, leda že by mršky vydržely čekat, manžel opět v nevhodný čas na služební cestě v Americe

petula.bir
28. říj 2019

@hermij
Ahojky kočko, vůbec netuším, ms mám dostat myslím 6.11. alespoň nebudu testovat dřív 😂😂😂 nechám to osudu, uvidím za par dnů z teploty jak bude vypadat a jak půjde nahoru.

juliemichal
28. říj 2019

trochu opravená ♥ ve skutečnosti vypadá takto anebo o trochu silněji 😀

kocila
28. říj 2019

@juliemichal no krasa,at sili 👍

petula.bir
28. říj 2019

@hermij
Ale je pravda, ze když jsem se měřila ten 18DC - 18DC tak mě to bolelo, nemohla jsem se tam vůbec dostat. Možná, že to byl nejspíš čípek 🤔 ale nejsem si jistá. Když to řeknu blbě, dnes už to nebolelo a teploměr tam zajel tak jak má. 🙂🙈
@juliemichal
Juuuu 🥰🥰🥰🥰😘 na to, že jsi 9DPO - 10DPO tak úžasný počkej 2dny a bude dálnice 😂

juliemichal
28. říj 2019

@kocila moc děkuji ♥ zítra si budu muset koupit mamatesty 😀 😀 protože už nemám a mám jen poslední dr max a na něm dnes jen slabá duch,co ani vyfotit nešel 😀

@petula.bir no to si taky říkám,že je fakt úžasný,udělal se tam hned po namočení 😀 tak bych jsem se nedivila,že za 2 dny bude už dálnice 😀 😀

janickazabicka
28. říj 2019

@ebak já přišla na jednu vychytávku. Když mi to nejde vložit přes App koníka tak si najedu v prohlížeči na koně a vložím to tak a to jde u pohodě 😀😉

janickazabicka
28. říj 2019

@juliemichal zlaticko držím ti moc palečky aby si měla větší štěstí než já minulý měsíc. 🙏🙏🙏🍀🍀🍀 a za 2 dny se těším na tu dálnici až na Slovák 😁👶

janickazabicka
28. říj 2019

@kocila jasný to mi se s mužem máme moc rádi 😁😁😂
Jinak dle teploty pokud zítra stoupne mohlo by to být ono.

Jen tak pro Sychr když teplota stoupne znamená to že ovu probíhá nebo už proběhla. Neboť když stoupne ten první den tak vajíčko ještě putuje nebo už je po. Tohle jsem nikdy nějak nepochopila 😁

juliemichal
28. říj 2019

@janickazabicka děkuji zlatíčko moje ♥ ♥ stále beru utroš tak uvidíme ♥ a když po min cyklu máš pohnojeno,tak teď by to mohlo vyjít,držím vše co mám ♥

saji
28. říj 2019

Tak holky, ja dnes takto, takze dnes zrejme asi ovukace😉. Horni test ze vcerejska a spodni z dneska😂. Tak ja jsem teds sama zvedava a jen jediny pokus v mesici😂

ebak
28. říj 2019

@janickazabicka já jsem právě na prohlížeči a jednou to jde, pak zas nejde a dnes teda ani za nic... jsem na mobilu a už jsem to zkoušela asi 20x 😝 a i jindy musím vložit komentář a foto zvlášť- v jednom prispevku to nejde...hodně jim to hapruje, byla jsem na koníkovi hodně aktivní 10 let zpět a občas taky nefungoval, ale teď mi to přijde děs...a tu aplikaci jsem si ani nestáhla, protože jedna recenze za druhou jsou právě stížnosti, že nejde vkládat fotky a že se samovolně ukončuje😲 no...snad se mi sem ten dnešní graf povede nakonec vložit, protože mě zajímá, proč mě to posunulo ovulaci😀

janickazabicka
28. říj 2019

@juliemichal dekuju zlati vidíš to mě nenapadlo 😁 a dnes jsem se byla ještě pomazlit s 3 týdením miminkem 😍 tak snad jsem se dobře nakazila 😁

juliemichal
28. říj 2019

@janickazabicka no doufám,že ano strašně moc držím palečky zlatíčko moje ♥ ♥ já teď už jen budu měřit BT a testík prubnu asi až za 4 dny,protože doma už nemám,jen ten dr max co na něm mám neviditelného ducha 😀 😀

ebak
28. říj 2019
ebak
28. říj 2019

@kocila a @hermij tak konečně se mi povedlo graf nahrát-viz výše...takto mi apka přesunula o 3dny ovu až na 27dc. Nerozumím proč...vždy jsem celé roky měla ovu 12-14dc, ale jak jste mi psaly, nejsme roboti, jen teda takové grafy vůbec neumím vyhodnocovat 😀

aselluska
28. říj 2019

Ahoj, můžete mi prosím poradit s mým grafem? Brala jsem Clostilbegyt, ovu podle bolesti a usd byla 16DC. Měla jsem radost z toho jak roste a dnes takový pokles ... Jaké jste měly grafy s těmito léky. Doposud jsem měla BT v pořádku. Díky

ebak
28. říj 2019

A ještě dotaz, jak vlastně vypadá graf na začátku těhotenství? Já vždy při vynechané MŠ čili 29dc udělala test, byl pozitivní a já přestala měřit. Jak se tedy dál vyvíjí bt? Někde jsem četla že nesmí klesnout pod 37 a to je předpokládám blbost... díky za odpověď🙂

kocila
28. říj 2019

@aselluska predpokladam,ze jsi sledovana doktorem,ktery ti predepsal clostik...jak dopadla folikumetrie?..den DC a velikost folikulu?
Maly pokles nic neznamens..uvidis zitra...

kocila
28. říj 2019

@ebak ne,tehotensky graf nemusi nutne vykazovat teploty nad 37, spis se teploty drzi vyse a nekdy trosku lezou postupne nahoru...klidne k tem 37..

hermij
28. říj 2019

@levinstonka jj, dneska 4.DPO, tak uvidíš ;)

@ebak No jasan, ten FF to označil blbě, nevěř mu 😝 Jinak to s teplotou je mýtus. Teplota se má držet jenom nad linií nejvyšší ze šesti teplot před ovulací. U Tebe je ta linie 36,40°C. Čím výš teplota jde, tím líp to vypadá, ale můžeš mít pořád kolem těch 36,7 a být těhu, stejně jako já mívám 37,1 třeba a těhu jsem nebyla.

aselluska
28. říj 2019

@kocila 16DC ráno, 2,1mm odpoledne ovu bolest jako vždy

lilian2111
28. říj 2019

@ebak Nemusí 🙂 já mám tady “vítězný” graf a než jsem měla nidační pokles a pak // tak teploty ani nad 37 nebyly 🙂

petula.bir
29. říj 2019

Krásné ráno holky 💐🥰
Já bych řekla, že ovulace u mě ani nebyla a až asi nebude. Tak uvidíme dalsi mesic 🤔
@ebak
Ano, je to blbost já měla při prvním těhotenství 36.8, 36.9 snad 1 nebo 2x jsme měla 37.0 a mám z toho syna. To záleží kolik mas před ovulaci a tak si myslím 🤓

kocila
29. říj 2019

@aselluska myslela jsi 2,1 cm, tak to uz je velikost,kdy muze folikul praskout, ale ja bych rekla, ze ovu byla dele (19DC)...potvrzeni ovu by mel byt narust min. o 0,2C +pravidlo 6/3 (apku,kterou pouzivas je spatne citelna-teplotni rozdily)...kazdopadne si myslim,ze po ovu jsi..drzim palce✊

Strana