icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

kocila
29. říj 2019

@petula.bir co to je?🤔🤔...ta nemoc pekne zamotala teploty...

juliemichal
29. říj 2019

ahojky tak já dnes takto 🙂

ebak
29. říj 2019

@juliemichal krása!

petula.bir
29. říj 2019

@kocila
Právě 😔 tak tento měsíc taky nic 🤔 tak snad další.
@juliemichal
Já bych už neměrila 🥰 u tebe je to jasné 🤰❤️😘

juliemichal
29. říj 2019

@ebak děkuji ♥ ♥

sudylichozrout
29. říj 2019

@juliemichal Koukala jsem na test, vidim tam ducha, tak drzim palce. Ale pokud beres Utrogestan, tak nema cenu merit BT, ne? Vzdyt je to gestagen...

saji
29. říj 2019

Dobre ranko Kocky, tak ja dnes takto. Vcera byl jediny pokus, dnes uz to asi nema cenu, ze?

juliemichal
29. říj 2019

@sudylichozrout moc děkuji kočko,no máš pravdu to asi nemá cenu měřit BT 😀 😀 ten utroš jí zkresluje hah 😀 ale zase na druhou stranu možná u mě jí nezkresluje,protože skoro vždy po ovulce mívám BT 37-37,1 😀 😀
a co ty těhulko jak se cítíš? 🙂

janickazabicka
29. říj 2019

@saji ahojky teda koukám že jsme na tom dosti podobně 😁

saji
29. říj 2019

@janickazabicka fakt?🙂🙂🙂 hod grafik 🙂

janickazabicka
29. říj 2019

Ahoj holky já dnes takto je možné že mi aplikace spočítala den ovu ještě před testy? Myslíte že se to ještě upraví?

saji
29. říj 2019

@janickazabicka ty jo, z toho tveho grafu se jeste moc nejde zorientovat, ja bych pockala, co teploty dalsi dva dny🙂. Jako je divne, ze ti to vyznacilo ovu a nebere to ohled na ovulacni testy.

janickazabicka
29. říj 2019

@saji právě to jsem se taky divila

kocila
29. říj 2019

@janickazabicka apka vyznacila ovu spatne,treba preznaci s dalsimi dny...

janickazabicka
29. říj 2019

@kocila doufám teda 😁

juliemichal
29. říj 2019

holky tak u mě konec a konec i ze snažením,mamatest dnes krásně silný,silnější než včera,ale bohužel hcg v krvi 0,70 tj negativní ☹ ☹ nechápu to mno ☹

kocila
29. říj 2019

@juliemichal tak to me mrzi...

juliemichal
29. říj 2019

@kocila mě taky,nějak to fakt nechápu ☹

petula.bir
29. říj 2019

@juliemichal
A nemělo tam byt 70? 🤷🏼‍♀️ Ukaž test

juliemichal
29. říj 2019

@petula.bir no to nevím dr mi taky říkala,že je to negativní,že to tak přišlo z laborky 0,70
test nemám jak ukázat hah mám ho od mamky v kabelce 😀 kabelky nenosím a dělala jsem si ho v obchoďáku 😀 😀 než jsem šla na krev.a myslíš si,že by to spletli?to podle mě ne,ne? 😀

janickazabicka
29. říj 2019

@juliemichal je pravda že v krvi to bývá dřív než v moci. Já po minulém cyklu jsem si řekla že snad tehu testům už přestanu věřit. To co předvedli u mě v minulém měsíci mě dostalo.

petula.bir
29. říj 2019

@juliemichal
Tak já nevím stát se můžu vše 😂 a co si udělat zítra normální digitální ten ti ukáže co a jak si myslím 🤔

juliemichal
29. říj 2019

@janickazabicka no to ano,ale u tebe to mohlo být biochemko,bohužel ☹ ☹ já už mám fakt reguální čárky a stejně nic mno... a jsme po IUI,tak mě to docela dost dostalo ☹

@petula.bir no to je fakt to by ukázal,ale při tom HCG to neukáže vůbec nic ☹ ☹ jsem dnes uvažovala zda půjdu do toho digitálu anebo na krev a vyhrála krev,ta je vždy přesnější ♥ vysazuji utroš a doufám,že brzo dojde ms.

hermij
29. říj 2019

@juliemichal HCG by tak 11 dní od početí už měl být v krvi i v moči...

juliemichal
29. říj 2019

@hermij to je fakt to by mělo dnes jsem 12DPO a 13 dnů od IUI,z moči to je pozitivní,ale z krve negativní.u Matea jsem měla 12 dnů od IUI a 11DPO v krvi 29 jednotek

hermij
29. říj 2019

@juliemichal A to máš vysazovat? Pokud je při braní Utrogestanu 12.DPO pozitivní gravitest, tak se s užíváním pokračuje. Konzultovala jsi s dr?

juliemichal
29. říj 2019

@hermij no bavila jsem se s dr,ale ne z caru a ten mi řekl,že ho mám vysadit,takže nevím,jestli ještě dnes nechat a zítra zavolat do caru a říct jim,že mám pozitivní těhu test,ale negativní hcg v krvi tak zda mám vysadit utroš nebo ne,ale podle mě to už je zbytečné ne?když v krvi nic není?

sudylichozrout
29. říj 2019

@juliemichal tak to je mi lito... ☹
Jinak ja se mam dobre, jedu uz 20. tyden a ceka me druhy screening. Tak snad bude vse ok.

juliemichal
29. říj 2019

@sudylichozrout jé tak to fakt krásně utíká ty jo 😀 😀 a neboj určitě bude vše v naprostém pořádku ♥ ♥ moc držím palečky a bude to holčička nebo chlapeček? 🙂 🙂

aselluska
29. říj 2019

@kocila ano myslela jsem cm, ale automat si napsal co chtěl 😀 každý měsíc mám po laparo bolest při ovulaci, dříve jsem to neměla ... Ale tento graf je fakt divný oproti ostatním, možná kvůli těm lékům

Strana