icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
30. říj 2019

@peeetisek hele buď v klidu jsi teprve na začátku cyklu. Vše může být úplně jinak 🍀

janickazabicka
30. říj 2019

@saji krásný grafik 😍🍀

petula.bir
30. říj 2019

Ahojky, šla jsem se synem na oční do nemocnice a rovnou si tedy koupila ovulační testy ale od mamatestu a řekla bych, že se nám to tedy blíží a anooo máte pravdu, ovulace se asi opozdila díky viróze 🥰😂 ještě udělám vecer, barva se mi zdá rozpitá 🤔

saji
30. říj 2019

@petula.bir no ja to vedela🥰🥰🥰🥰

kocila
30. říj 2019

@petula.bir no parada, to je super test 👍👍👍... aspon nemas zadnou nemoc a muzete se snazit bez obtezujici nudle u nosu😁

ebak
30. říj 2019
ebak
30. říj 2019

Dnešní pokles...tak z toho asi nic nebude...

saji
30. říj 2019

@ebak pokles 8dpo, muze to byt hnizdeni🙂

ebak
30. říj 2019

@saji to mě nenapadlo, tak uvidíme zítra jaká bude teplota🙂 ale nějak už tomu nevěřím...zato u vás teda nádherná křivka😉 kdy budete testovat?

ebak
30. říj 2019
ebak
30. říj 2019

@kocila a @hermij mohu dotaz? Ručně jsem přesunula ovulaci na 24dc, ale nevím, jaká by měla být lajna? 36,5 viz první graf a nebo 36,4 jako u druhého vloženého před chvílí? Děkuji moc 😘

hermij
30. říj 2019

@ebak Takto to je dobře. Linie 36,4 a ta vodorovná čára je "jakoby" ovulace, ale my přesný den ovulace nezjistíme, tušíme, že to bylo někdy kolem toho dne 24 😉 A pokles nic neznamená, stále je nad linií, takže stále jsou teploty dost vysoké.

ebak
30. říj 2019

@hermij děkuji moc 😘

janickazabicka
30. říj 2019

@petula.bir tak to jsou super zprávy 😍 nic není ztraceno 🍀

janickazabicka
30. říj 2019

Holky tak to mám dobré prý už kecám celou noc ze spaní 😁😂 manžela jsem prý včera vyhánela z postele. Prý běžte pryč běžte pryč 😂😂😂

saji
31. říj 2019

@ebak 🙂 ja pockam az na vynechani MS🙂. Nemam doma ani jeden test 😂

saji
31. říj 2019

Dobre ranko, tak ja dnes takto a schovavam teplomer 🙂.

petula.bir
31. říj 2019

Krásné ráno holky moje 💐💐💐
Tak my takto 😂🥰 akorát měřím v 6.15 ale tak v 5.50 jsem musela vybehnout protože mi tekla krev z nosu. Byla jsem v koupelně cca 10.min pak šla lehnout a koukla, ze je 6 a pak jsem zmerila - tak nevím, uvidíme 😂
@saji
Ono je to lepší nemít doma, pak tě to nenutí testovat 9DPO a podobně 😂 jak mě ... ☺️ Hmmmm vypadá to super 🥰
@janickazabicka
Hihi manžel taky mluví ze spaní 😂😂😂 většinou o práci a před svatbou mi říkal ze spaní - miluju tě, jsi nejkrásnější ženská na světě a budeš moje princezna na celý život. Pak během 10.min - no to jdi do pi...i 😂😂😂 je to s nim sranda i v noci
@kocila
Já měla jen horečku, nudle z nosu má manžel 😂 ale už asi 3.tydny - jak dělá venku 😔 ale chuť na sex je i tak 🤓🤗

saji
31. říj 2019

@petula.bir ty jo, to vypada slibne🙂🙂🙂. Ovu posunuta, takze neni promarneny jeden cyklus🙂.
Presne, minuly mesic jsem je mela doma a testovala jsem a pak jsem byla zklamana, ze duch nesilil. Tak se toho rada usetrim😂

petula.bir
31. říj 2019

@saji
Přesně tak, taky doma už žádné testy nemám. Je to pak na hlavu. Jako u mě s tema ovu testama. Když jsem neměla, nedělala jsem a byl klid ale manžel pořad divný, že ještě nebyl DEN D 😂 tak jsem řekla, ze koupím test s uvidíme a hned zase, že je to strašně krátká doba na to, tak jsem mu to vysvětlila jak se mi posune i ms 😂

Holky tento cyklus ať mi nevyjde chci pod stromeček // 😂😂😂 protože kdyby teď tak to pak nevydržím.
Jak plánujete říct partnerům, že se konečně povedlo??? 🤔😍

janickazabicka
31. říj 2019

Holky můj dnešní 🙏😍🍀👶

juliemichal
31. říj 2019

ahojky kočky moje,grafíky máte krásné,příští cyklus Vás tu budu jen sledovat,zařekla jsem se,že jestli se budeme dále snažit tak o BT nechci ani slyšet,nebudu asi ani dělat ovu testy nic a prostě to nechám na tom novém centru,kde jsme se objednali a jdeme na první konzultaci 11.11,snad nám přinese větší štěstí než tento cyklus,ano vyšlo to,ale bohužel biochemko.njn co nadělám nic snad to příští cyklus klapne a bude vše v pořádku.

těším se hlavně na Vaše pozitivní testíky ♥ ♥ budu Vás sledovat nebojte,mám Vás ráda ♥

petula.bir
31. říj 2019

@juliemichal
Kočko, koukala jsem a mrzí mě to 😢 ale zrovna vyjde další mesic a pod stromečkem budou // 🥰🥰😍

juliemichal
31. říj 2019

@petula.bir mě to taky kočko moc mrzí mno ☹ ☹ proto jsem se na celé snažení chtěla vykašlat :-O :-O ale snad nám to klapne teď když jsem se rozhodla,že do toho teda půjdeme znova 🙂 🙂

leontynkaa
31. říj 2019

Ahojky, no já uvažuji že to kašlu, připadá mi, že mi to začíná vymyvat mozek...moc se kontroluju. Dneska jsem začala lehoucce spinit a bricho neboli ale citim jako na ms a akorát mě to úplně zmatlo, na ms je to strašné brzy a znamenalo by to fakt krátkou lutealku, tak jsem z toho fakt jelen...nafoukla jsem fakt jak balon, prsa jsou stále vyfoukle, možná miiirne citlive ale jinak nic, ani pms.... A fakt mi přijde že magorim...

ebak
31. říj 2019
ebak
31. říj 2019

Tak já dnes takto, teploty nijak nelezou ani neklesají, tak uvidíme...sem tam zabolí břicho a horší se mi pleť, což je běžné před ms...kdy mám počítat, že by se ms měla dostavit? Nikdy jsem neměla cyklus delší než 32dc, tak nevím s ohledem na ovulaci, kdy má čekat či případně kdy testovat?

saji
31. říj 2019

@ebak ja bych pocitala +/- za 5 dni 🙂

ebak
31. říj 2019

@leontynkaa krásný graf🙂 já se taky sleduju, asi se tomu nedá úplně vyhnout, ale důležité je podle mě se z toho nehroutit, když se nezadaří, nedělat z milování povinnost a netestovat jak šílená ... takhle mi to přijde v pohodě, měřím si bt a během dne si všímám hlenu, bolestí či podobně...

ebak
31. říj 2019

@saji takže 14dni po ovulaci...? To bude můj rekordní cyklus, ale vůbec bych se nebránila tomu mít ms takto po delší době🙂 vždy mi přijde, že sotva krvácení skončí, tak už začíná PMS 😀

Strana