Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@saji krásný grafik 😍🍀
@petula.bir no ja to vedela🥰🥰🥰🥰
@petula.bir no parada, to je super test 👍👍👍... aspon nemas zadnou nemoc a muzete se snazit bez obtezujici nudle u nosu😁
Dnešní pokles...tak z toho asi nic nebude...
@petula.bir tak to jsou super zprávy 😍 nic není ztraceno 🍀
Holky tak to mám dobré prý už kecám celou noc ze spaní 😁😂 manžela jsem prý včera vyhánela z postele. Prý běžte pryč běžte pryč 😂😂😂
Krásné ráno holky moje 💐💐💐
Tak my takto 😂🥰 akorát měřím v 6.15 ale tak v 5.50 jsem musela vybehnout protože mi tekla krev z nosu. Byla jsem v koupelně cca 10.min pak šla lehnout a koukla, ze je 6 a pak jsem zmerila - tak nevím, uvidíme 😂
@saji
Ono je to lepší nemít doma, pak tě to nenutí testovat 9DPO a podobně 😂 jak mě ... ☺️ Hmmmm vypadá to super 🥰
@janickazabicka
Hihi manžel taky mluví ze spaní 😂😂😂 většinou o práci a před svatbou mi říkal ze spaní - miluju tě, jsi nejkrásnější ženská na světě a budeš moje princezna na celý život. Pak během 10.min - no to jdi do pi...i 😂😂😂 je to s nim sranda i v noci
@kocila
Já měla jen horečku, nudle z nosu má manžel 😂 ale už asi 3.tydny - jak dělá venku 😔 ale chuť na sex je i tak 🤓🤗
@petula.bir ty jo, to vypada slibne🙂🙂🙂. Ovu posunuta, takze neni promarneny jeden cyklus🙂.
Presne, minuly mesic jsem je mela doma a testovala jsem a pak jsem byla zklamana, ze duch nesilil. Tak se toho rada usetrim😂
@saji
Přesně tak, taky doma už žádné testy nemám. Je to pak na hlavu. Jako u mě s tema ovu testama. Když jsem neměla, nedělala jsem a byl klid ale manžel pořad divný, že ještě nebyl DEN D 😂 tak jsem řekla, ze koupím test s uvidíme a hned zase, že je to strašně krátká doba na to, tak jsem mu to vysvětlila jak se mi posune i ms 😂
Holky tento cyklus ať mi nevyjde chci pod stromeček // 😂😂😂 protože kdyby teď tak to pak nevydržím.
Jak plánujete říct partnerům, že se konečně povedlo??? 🤔😍
ahojky kočky moje,grafíky máte krásné,příští cyklus Vás tu budu jen sledovat,zařekla jsem se,že jestli se budeme dále snažit tak o BT nechci ani slyšet,nebudu asi ani dělat ovu testy nic a prostě to nechám na tom novém centru,kde jsme se objednali a jdeme na první konzultaci 11.11,snad nám přinese větší štěstí než tento cyklus,ano vyšlo to,ale bohužel biochemko.njn co nadělám nic snad to příští cyklus klapne a bude vše v pořádku.
těším se hlavně na Vaše pozitivní testíky ♥ ♥ budu Vás sledovat nebojte,mám Vás ráda ♥
@juliemichal
Kočko, koukala jsem a mrzí mě to 😢 ale zrovna vyjde další mesic a pod stromečkem budou // 🥰🥰😍
@petula.bir mě to taky kočko moc mrzí mno ☹ ☹ proto jsem se na celé snažení chtěla vykašlat :-O :-O ale snad nám to klapne teď když jsem se rozhodla,že do toho teda půjdeme znova 🙂 🙂
Ahojky, no já uvažuji že to kašlu, připadá mi, že mi to začíná vymyvat mozek...moc se kontroluju. Dneska jsem začala lehoucce spinit a bricho neboli ale citim jako na ms a akorát mě to úplně zmatlo, na ms je to strašné brzy a znamenalo by to fakt krátkou lutealku, tak jsem z toho fakt jelen...nafoukla jsem fakt jak balon, prsa jsou stále vyfoukle, možná miiirne citlive ale jinak nic, ani pms.... A fakt mi přijde že magorim...
Tak já dnes takto, teploty nijak nelezou ani neklesají, tak uvidíme...sem tam zabolí břicho a horší se mi pleť, což je běžné před ms...kdy mám počítat, že by se ms měla dostavit? Nikdy jsem neměla cyklus delší než 32dc, tak nevím s ohledem na ovulaci, kdy má čekat či případně kdy testovat?
@leontynkaa krásný graf🙂 já se taky sleduju, asi se tomu nedá úplně vyhnout, ale důležité je podle mě se z toho nehroutit, když se nezadaří, nedělat z milování povinnost a netestovat jak šílená ... takhle mi to přijde v pohodě, měřím si bt a během dne si všímám hlenu, bolestí či podobně...

@peeetisek hele buď v klidu jsi teprve na začátku cyklu. Vše může být úplně jinak 🍀