Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@petula.bir 23DC nejsilnější...(pokud 22DC nebyla dalnice ještě vetsi 😉,to uz ale nezjistis, hlavne, ze ovu dorazi)👍
@petula.bir taky mi přijde nejsilnější 23dc
Ahojky kočky 💐😘
Další test bude nejdříve za 12.dnů 🥰 ale pobolívá mě spodek a trosku začínají prsa - známka, že je po ovulaci 🥰🥰🥰
@juliemichal
Ahojky, to nevím ale teplota jde dolů 🤔 uvidíš během pár dnů. Test jsi zkoušela? 🙈 já byt na tvém místě test si udělám 🤷🏼♀️🙈
@petula.bir nene testík jsem už nezkoušela a ani nechci hah 😀 😀 jen už chci ms 😀 😀 super krása,že už jsi po ovu,těším se na tvůj těhu testík ♥ ♥
@juliemichal
Teplota se pořád drží vysoko i když níž 🤔 😂 jeeee to je věta co dává smysl 🤣🤣🤣 taky se těšíme ale úplně vidím, že se zadaří přes Vánoce max leden 🤓 minule těhotenství jsem zjistila 21.1.2018 😂 to měla moje mama narozeniny syna 23.2.2007 a dceru někdy 17.3.2011 😂😂😂
@petula.bir no natož,že mi dnes či včera měla dojít ms a drží se tak nahoře tak to je divné hah 😀 😀
aby mi došla ms na druhý den tak mi musí klesnout BT až pod tu čáru a nevím jestli to ještě dlouho nebude trvat jsem z toho jelen 😀 😀
@juliemichal
Já bych udělala test 😂😂😂😂
@petula.bir no počkám ještě 2 dny a pak si kdyžtak koupím hah 😀 😀 ale je divné,že ms zatím nikde 😀 😀 utroš naposled v úterý a je pátek 😀 😀
@juliemichal
Co jsem tak teď dobře četla tak většinou 3-4.den od vynechání ale někdo tam psal i 6.den - tak uvidíme zda bude ms nebo nečekaně // 🥰
@petula.bir tak nakonec jsem 4 dny od vynechání hah 😀 😀
tak uvidíme teda pokud nedorazí do 5.11 tak prubnu testík 😀 😀
@juliemichal ale ty jsi 12DPO, mas spatne vyznacenou ovulaci v apce, takze do 2dnu MS asi dorazi, obzvlášť, kdyz začíná pokles teploty...
@kocila to je taky blbost,že bych byla 12DPO,utroš ovulku právě zastavuje ☹ ☹ to je to ☹ ☹ kdybych nebrala v tu dobu už 2 dny utroš tak bych jsem se taky přikláněla k 12DPO,ale takto jak jsem ho brala se k tomu nepřikláním,protože všude čtu,že utroš zastavuje ovulaci :-O :-O takže buď jsem 15DPO anebo je to anovulační cyklus :-O
@kocila proto jsem z toho jelen ☹ ☹ nebo utroš nezastavuje ovulku? ☹ když se podá dřív než po ovulaci?
@kocila tady graf teda 12DPO,ale není to zase pozdě? :-O že by došla ovu až 72 hodin nebo déle od vpichu ovitrelle? :-O :-O
@juliemichal mela jsi velmi malou davku progesteronu,takze i kdyz jsi nasadila o den drive,nez probehla ovulace,myslim ze to vliv nemelo... (ale to ti bohuzel nikdo presne uz nerekne,proc zrovna pokus nevysel...spatne vajicko, spatna spermie, spatne embryjo, spatne uhnizdene, tech promenych je bohuzel mraky a u zcela zdravych paru je sance na otehotneni v radu procentech)....
Nema smysl se ted tim trapit,uvidis jakou strategii zvoli novy car a snad se brzo dockas mimi
@kocila no tak to je taky fakt,že ten utroš nemusel ovu zastavit 😀 😀 ale divné zase je,že jsem byla více než 72 hodin od vpichu ovitrelle,no asi fakt zvolili v tom caru špatnou techniku 😀 neboj já se netrápím,už ne 🙂 jen by mě zajímalo proč zvolili tak divnou techniku teda? 😀 anebo proč si mé tělo dělá co chce a po více jak 72 hodinách mi došla ovu po ovitrelle 😀 😀
jako už se fakt těším jak mi dojde ms aby jsme mohli mít nový pokus 🙂
a jak jsi na tom ty? 🙂 🙂 už začínáš nový cyklus?stále na tebe myslím a už chci vidět tvé // na tt ♥ ♥ daleko víc než u mě ♥ ♥
@juliemichal ahojky já jsem teda taky slyšela že utroš zastavuje ovu. Jinak tvůj graf je zajímavý.. Ale je spousty holek co dostanou ms a teplota spadne až potom. Strašně bych ti přála // 🍀
@petula.bir ahojky a co ty? Jak to je u tebe? 😁🍀
@janickazabicka no už mi začíná krvácet čípek 😀 poprvé co se mi stalo,že mám BT tak vysokou a došla mi ms 😀 😀
@juliemichal jaj no na druhou stranu lepší takhle než třeba čekat ještě 14 dni ✊✊✊ na listopad 😘
@janickazabicka no přesně tak to je fakt 🙂 🙂 děkuji tobě držím palečky aby už v listopadu ms nedošla ♥
@juliemichal diky za optani... na posledni nativ IVF jdu v lednu/unoru....
@kocila tak to moc držím palečky ♥
Krásné ráno kočky ❤️🥰 💐
Dnes teplota poovulační tak si myslím, ze zítra se mi vyznačí ovulace 🥰 no, ale začíná mě bolet bricho jako na ms. Teoreticky by měla přijít 6.11. prakticky až 10.-11.11.
@kocila
Tak to budu držet vše co mám, aby to vyšlo a co by bylo pak kdyby to nevyšlo?
@janickazabicka
Ahojky 😘 no zatím takto 😂 ovulace nejspíše 23DC uvidíme co na to ff 😂🤔
My chceme do Vánoc taky udělat obývák - položit podlahu a tak ... znáš to 🥰😂
@juliemichal
A co ty? Jak jsi na tom? Myslím na tebe ❤️🥰
@ebak nativ IVF - sleduje se v prirozenem cyklu rust folikulu a ťesne pred prasknutim folikulu doktor vajicko odebere, dojde k mimotelnimu oplodneni a po par dnech tvorici se embryo vraci do delohy a ceka,zda se uhizdi..
Mam protilatky proti obalu vajicka, tzn.,ze obal je prilis tvrdy,aby spermie sama vnikla do vajicka
@petula.bir s manzelem jsme si rekli jen 3 pokusy a pak budeme mit jen jedinacka a nebudeme vic bojovat proti prirode (do klasickeho IVF bych nesla kvuli budoucim nasledkum, ktere obnasi stimulace hormony )

Holky co myslíte, já bych řekla 23DC nejsilnější 🙂 už jen slábne.
@ebak
Já mám vždy 29-30DC ale ovulaci 18DC a LF cca 11.dnů teď se mi to posunulo o tu nemoc 🤷🏼♀️