icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

petula.bir
2. lis 2019

@kocila
Aha, tak to jo. No, proto já jsem zatím ani nešla do toho centra - hormonální léčba - nějaká drastická pro mou psychiku asi zatím není i manžel říkal, ze pockame a zajdeme jen za gyndarem. To počkame do ledna a budeme to řešit. Teď si uzijeme narozeninové oslavy dětí, vánoční přípravy, Vánoce a pak do toho půjdeme 🥰

Holky musím se pochlubit jak jsem psala mám děti z předešlého vztahu a tento týden řekl Honzík (10.let) manželovi tati 🥰🥰🥰 Gábi (7.let) říkala, že chce taky ale stydí se, řekla jsem, že je to úplně jedno ať mu klidně říká strejda - je to jedno 😊 Mamzel se tetelil blahem, ze mu říká tati ❤️🥰

sebinka123
2. lis 2019

Mohu poprosit o konzultaci, kdy byla dle grafu ovu? Dle hlenu byla asi v pondělí, ale potom nerozumím grafu. Děkuji

petula.bir
2. lis 2019

@sebinka123
Ahoj, v toto grafu se moc nevyznám 😂🙈 ale řekla bych, ze ovulace byla 29-30.10. ovulace je poslední den nejnižších teplot, aby se potvrdila musí teplota stoupnout minimálně o 0,2 st a držet se minimálně 3-4.dny( potvrzení ovulace) což by odpovídalo tomu 30.10. 🙂 měř dál a uvidíš 😀

juliemichal
2. lis 2019

@petula.bir ahojky kočko dnes 2DC 😀 😀 sice včera úplně slabý 1DC 😀 od zítřka zase budu brát clostil a jak budu 11DC tak jdeme do toho nového caru a pokud by to bylo dole krásně připravené tak by jsme šli na IUI v průběhu toho týdne,jsem zvědavá jestli to budou řešit jinak než v tom fertimedu 😀 nebo ne 😀

petula.bir
2. lis 2019

@juliemichal
Tak to jsem taky zvědavá 😂

kocila
2. lis 2019

@juliemichal tak ti mas dalsi pokus za par...na vse se poradne zeptej a pokud mas v cemkoliv pochyby (den nasazeni utrose,atd.)...meli by ti vse spravne vysvetlit' (mozna budes mit dve IUI v cyklu)

juliemichal
2. lis 2019

@petula.bir já taky a hodně haha haha 😀 😀 jestli po tom píchnutí ovitrelle ještě počkají anebo zase IUI udělají tak špatně jak ve fertimedu,že hned na druhý den od vpichu mno ☹ ☹

@kocila no bojím se,hodně se bojím,nevím co mě v tom nové caru čeká,co se všechno bude dít aj ☹ ☹ jak to bude probíhat atd.ptala jsem se ještě sestřičky zda mám brát ten clostil od 3DC do 7DC tak mi řekla,že ano,že mě stejně dr vyšetří a pokud to bude krásně nachystané tak v průběhu toho týdne co tam půjdeme by mohlo proběhnout IUI 🙂 a co je super,tak to,že mám ten car asi tak cca 15 minut chůze od baráku 😀 😀 a nemusíme nikde dojíždět hah 😀 😀 a taky je super,že si manžel nemusí brát ani volno jak je osvč,protože tam můžeme chodit na 17 hodin aj 🙂 🙂 no mám smíšený pocit na jednu stranu se bojím,protože nevím co mě všechno čeká a na druhou stranu se na to těším 🙂

ebak
2. lis 2019

Díky moc za vysvětlení a budu držet pěsti, aby to vyšlo, ale kdyby ne, tak jedno dítě máte a mraky jich čeká v zařízeních na lásku, takže i to by byla cesta🙂

ebak
2. lis 2019

@petula.bir to je krásný s tím tátou🙂

ebak
2. lis 2019

@tehulkamaminka tyjo, já mám takto vysoké teploty jen když jsem marod😲

ebak
2. lis 2019
ebak
2. lis 2019

A můj graf výše, dnes jsem měřila ve 4:45, proto je tam trojúhelník... nevím, zda není brzo, ale chtěla bych si ráno udělat test (pokud bude i teplota vysoko), neděle ráno je jediná šance, kdy stíhám, jiné dny ráno nemám na testování šanci😀...zitra budu 12dpo, myslíte, že by byl už duch, abych už měla jasno? Štve mě totiž ta nejistota:-0

kocila
2. lis 2019

@ebak zitra testni, budes 12DPO...dej vedet👍😉

ebak
2. lis 2019

@kocila dám🙂 jsem zvědavá...dnes mě pichalo v podbřišku až to bylo nepříjemné...ale to by mohlo být k ms... vlastně všechny příznaky se dají napasovat i na ms...😀

petula.bir
2. lis 2019

@ebak
Zítra už na 100% by něco mělo byt vidět. Držím pesticky, aby jsi ráno našla // 🥰❤️
Taky jsem byla dojatá 🙈 a manžel skoro brecel, no tekla mu slza 🥰

ebak
2. lis 2019

@petula.bir manželovi se nedivím, muselo to být moc dojemné 😍 a děkuji, uvidíme🙂 necháváme tomu volný průběh už tři čtvrtě roku, tak se toužení po // zvětšuje, ale pokud to nevyjde, tak se hroutit nebudu🙂

kocila
2. lis 2019

Holky drzim pesti, at se prolomi smula a konecne vidime vitezne //

ebak
3. lis 2019

Dobré ráno, tak myslím, že smůla prolomena 😍 Vím, že to ještě může skončit menstruací, ale budu doufat🙏 jinak ten světlejší duch je asi po necelé minutě a ten sytější se vybarvil asi po 3minutach jak jsem se snažila to vyfotit... takže myslím že platí jakoby ten světlejší...je to Pepino a jiný doma už nemám 😕

ebak
3. lis 2019
ebak
3. lis 2019

A ještě graf... teploty nic extra, takové mívám po ovulaci běžně...a ještě si říkám- tulení bylo 22 a pak až 27dc... které je tedy vítězné? To 22dc?

ebak
3. lis 2019

Tak nic, koník hlásí chybu, tak zkusím graf vložit později...

kocila
3. lis 2019

@ebak no krása!👍👍👍. Krasna ruzova carecka...kdy mas termin MS (5.11.?)...at carka sili a poctive nas informuj 😉

tehulkamaminka
3. lis 2019

@ebak No já takovéhle měla v druhém těhotenství tak buď jsem marod nebo třetí dítě

tehulkamaminka
3. lis 2019

@ebak Každá moje aplikace tvrdí, že ovulace byla pokaždý jiný den. Když mám nepravidelnou menstruaci tak i ovulaci a to je pak těžké i doktor říká jiný termín

tehulkamaminka
3. lis 2019

Ovšem podle mých počtů by vycházela na 25.10. to je 10 den cyklu od menstruace ta byla 11.10-14.10. a ovulce bývá 10-16 den cyklu že jo

kocila
3. lis 2019

@tehulkamaminka zkus nahrat graf a koukneme na to...👍

saji
3. lis 2019

@ebak no kraaasa 🍀,pituchounku gratuluji🍀

tehulkamaminka
3. lis 2019

Ten z druhého těhotenství nemůžu nahrát tu kartičku si nechal můj gynekolog v kartě a já nemám kopii mám pouze tento. Chtěla jsem to zkusit bez měření první těhotenství sme nechali osudu a náhodě a zjistili jsme to až v 4.měsíci, normálně jsem menstruovala. Tak mám pouze k dispozici tento z womenzone pod nikem brambory

tehulkamaminka
3. lis 2019

Ale říkám používám 2 aplikace a každá mi určila ovulaci jindy. Já někde četla že má být 10 den cyklu no tak i womenzone mi určilo jindy ovulaci stejně jako aplikace můj kalendář a aplikace číslo 3 každá určila jiný den bohužel neumím uložit jejich grafy

Strana