icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

ebak
3. lis 2019

@saji
@kocila Děkuji moc 😘 dnes pojedu nakupovat, tak si asi koupím test a zkusím zopakovat, abych viděla, zda sílí...kdy mám termín ms netuším... celý život jsem měla cyklus 28-31, tento je opravdu extrémně dlouhý na mé poměry, ale jsem ráda, že jsem měřila a aspoň vím, že je to kvůli opožděné ovulaci... takže mám přičíst kolik dní k ovulaci, abych vypočetla, kdy má dorazit ms? 14?

ebak
3. lis 2019
ebak
3. lis 2019

Pokud těch 14, tak je den očekávané ms toho 5.11....takze duch asi odpovídá a vítězné tulení asi bylo 22dc, protože breberky si spíš počkaly na ovulaci než že by vydrželo vajíčko až do 27dc, že? Ale teda apka mi vyznačuje pořád ovulaci právě na toho 27dc...

sudylichozrout
3. lis 2019

@ebak Gratulka a drzim palce! Budes mit cervencatko 🙂 To je dobry, pupik das do tilek, ja ho budu muset cpat pod kabaty 😀

ebak
3. lis 2019

@sudylichozrout 😀 jak se znám, tak mě budou těsné letošní bundy😲 mě vždy vyrostlo břicho strašně brzy😲

ebak
3. lis 2019

@sudylichozrout a děkuji za gratulaci, snad bude vše v pořádku🙂

ebak
3. lis 2019
ebak
3. lis 2019

A podařilo se mi ještě nahrát graf, jak to vyhodnocuje aplikace, ale myslím, že pokud by to tak bylo- toho 27dc, tak bych asi ještě neměla ducha, takže myslím, že je správně ta upravená verze tedy ovulace 24dc, jak jste říkaly...

juliemichal
3. lis 2019

@ebak potichoučku gratuluji ♥ ♥

petula.bir
3. lis 2019

Krásné odpoledne holky 💐😘
U mě konečně ovulace potvrzena. Rovnou mi to dalo LF 11.dnů tak jak to mám 🤔 Ráno jsem vstala a bolí mě prsa a strašně spodek, jako kdybych to měla dostat, to už cca 2.dny, tak snad to bude v pohodě 🤔
@ebak
Úžasný kočko 😍💐❤️❤️❤️ Potichu gratuluji ať je vše tak jak má - určitě bude silnější. Tohle není ani duch 😂
A s tou bundou 😂🙈 přes rok jsem se vyžrala tak ji nezapnu ale už trochu hubnu a už jako lepší. Loni jsem tu bundu nosila do 10tt a teď ... no škoda mluvit. 😢😔

juliemichal
3. lis 2019

@petula.bir tfuj tfuj tfuj kočko,těším se na tvůj pozitivní testík ♥ ♥

kocila
3. lis 2019

@ebak ovulace 24DC a dnes jsi 12DPO a sila testu odpovida...
Trapila ses,ze se ti ovulace soupla,a hle nakonec z dlouhého cyklu bude mozna miminko..telo je obcas zahadne 😉
Predpokladany termin MS je 5.11.19,ale snad uz nedojde...

ebak
3. lis 2019

@juliemichal děkuju moc a přeji nápodobně brzké//😘

@petula.bir děkuji moc 😘 taky jsem teď vypapana😀 a štve mě to, protože ani nevím, jak k tomu došlo🙂 držím palce ať je brzy zadelano;)

@kocila děkuju moc, stát se může cokoliv, tak budu doufat... břicho mě poboliva pořád, takže i ta mrcha červená je ve hře...no prostě nejistý začátek...je to vlastne velký zázrak, když to vyjde...

juliemichal
3. lis 2019

@ebak děkuji no uvidíme jak to dopadne 🙂 třebas dobře,když mám pohnojeno 😀 😀 ale stejně tomu moc nevěřím.

ebak
3. lis 2019

@juliemichal naděje umírá poslední 😉

juliemichal
3. lis 2019

@ebak tak to ano to je fakt a uvidíme co mi pěkného řeknou 11.11 v caru 🙂 🙂

janickazabicka
3. lis 2019

@ebak ty jo super zprávy tak potichu gratuluju a snad tě za týden budeme následovat 😍🍀🙏👶

kudelkabudouci
4. lis 2019

Ahoj holky, tak já myslela že se už možná zadarilo a ono dneska takový pokles teploty 😭

kocila
4. lis 2019

@kudelkabudouci pokles nemusi nic znacit...myslim si ze jsi 8DPO, takze na MS je jeste cas

kocila
4. lis 2019

@ebak jak to s tebou vypada?.teplota se drzi?

kudelkabudouci
4. lis 2019

@kocila MS bych měla dostat čtvrtek nebo pátek, tak jsem si říkala že to klesá stejně jako minulý mesic

kocila
4. lis 2019

@kudelkabudouci tak nezbyva nez jen cekat...presto teploty jsou stale vysoke

ebak
4. lis 2019

@janickazabicka děkuji moc a budu držet pěsti 😘

@kocila drží, resp.povylezla nahoru... vložím graf...jinak test jsem dnes nedělala, ale zítra ráno bych chtěla, abych viděla, zda sílí...

ebak
4. lis 2019
ebak
4. lis 2019

No a zítra je tedy den předpokládané ms, ale pokud bude teplota nahoře, tak udělám test...koupila jsem si Dr.maxe.

janickazabicka
4. lis 2019

@ebak teda teplota vypadá super. Držím palce 🙏🍀👶

petula.bir
4. lis 2019

Ahojky holky 💐🥰
Mě strašně dneska bolí prsa - víc než normálně 😔 to znamená, ze po ovulaci opravdu je 😂 teplota jde nahoru tak uvdime další dny 🙂
@ebak
To budou dálnice, to je jasný 😂😂😂 a teplota taky super 🥰 já mám takovou radost kočko ❤️❤️❤️
Jinak já vím jak se to stalo. Po ty revizi jsem přestala jist úplně pak začal dohlížet manžel nosil mi pořád něco a bylo to ... pak už jsem jedla sama 😔
@kudelkabudouci
Tak to vypadá, že ms přijde během pár dnů - mě po poklesu 1-2.dny ☹

ebak
4. lis 2019

@sudylichozrout a chtěla jsem se zeptat, vy čekáte taky třetí? Po kolika letech?

ebak
4. lis 2019

@petula.bir děkuji moc 😘 a s těma prsama, pamatuji si, že mě letos při jednom cyklu taky děsně bolely, ani podprdu jsem nesnesla...na toto netrpim, tak jsem si hned říkala, zda nejsem tehu🙂

petula.bir
4. lis 2019

@ebak
Já to měla u každého těhotenství - dokonce jsem šla i na gyndu, aby mi je zkontroloval 😊😊😊 a říkala jsem si, že je mám asi nastydlé - manžel se smál jak blázen😂😂😂 Dnes 4DPO tak to je mám ofouklé 😂🙈
Já na to trpím trošku ale teď to bolí, uvidíme do 8.dnů

Strana