Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal no nepovidej 👍 drzim palce
@kocila moc děkuji ♥ ♥ uvidíme jak to bude pokračovat dál ♥ zajímavé,že včera nic a dnes toto ♥ ♥
@juliemichal u IUI je presny ternim ovulace ve hvezdach,jelikoz inseminace probehne “nekdy” pred ovulaci na nejake velikosti folikulu,ktery muze prasknout za 1 nebo take za 5dnu,takze klidne muzes byt ted 11DPO...cekam na novy testik,ted uz se vyplati testit,pokud testy jeste mas 😉
@kocila děkuji za vysvětlení ♥ ♥ ♥ takže se fakt u IUI nikdy neví kdy nastalo k ovulaci hah 😀 škoda tento cyklus jsem BT neměřila,ale dnes BT 37,0 takže ms v nedohlednu a těhu test negativní.. nebo aspoň se mi zdá,že tam vůbec nic není.... půjdu se na něj za chvíli ještě podívat.
@juliemichal ten dnesni test je horsi nez vcerejsi 😏.. tak snad bude silit
@kocila jj to je a z odpolední už nic ☹ ☹ njn snad příště ♥
@juliemichal treba priste,jdes do dalsiho IUI?
@kocila jj máme ještě 2 pokusy a pak nám budou brát imunologii a pak se uvidí co a jak dál
@peeetisek jj, měla jsem na mysli tu v kapslích, injekční stříkačku nemám odzkoušenou.
@juliemichal Utrogestan drží teplotu nahoře, bohužel tedy teplota vůbec není průkazná ☹. Klidně i uměle, i kdyby se o těhotenství nejednalo, proto se dává k udržení těhu.
@levinstonka Podle toho, jak se nyní střídal hlenový příznak, tak to vidím teprve na příchod ovulace. Respektive doposud neproběhla (nelze ji ze záznamu potvrdit, ať jsem přesnější). Ono i to nachlazení ji mohlo trochu odsunout 🤒 😉
@hermij ale já ho mám 3 den vysazený :-O myslíš si teda,že to je skrz toho utroše i teď? :-O :-O
@hermij moc děkuji i nadále není záznam jasnější, buď tam je někde skrytá a proběhla a nebo tento měsíc prostě neklapne dnes už třetí den neplodný hlen
@levinstonka Čím se měříš a kde, prosim tě?
@hermij měřím teploměrem microlife na dvě desetinná místa vaginálně, baterka je vyměněná, tohle je druhý cyklus měřený tímto novým, minuly cyklus sice taky hodně skákal, ale vykazoval rozdíl teplot mezi luteální a folikulární fázi, asi opravdu to nachlazení se mnou zamavalo :-/
@levinstonka Zajímala mě hlavně ta baterka, díky. Tak prostě trpělivost a měřit dál 😉 Můj nejdelší cyklus byl kolem 70 dní 😝 v parném horkém létě asi 2 roky zpátky.
@hermij no teda wauuu dost dlouhý tak že bych se poslední měsíc v roce krvavé marry vyhla nu uvidíme, moc díky budu měřit dál kdyžtak Zajdu na gynekologii na kontrolu
@juliemichal zrovna jsem chtěla napsat že tam něco vidím 😁
Ahoj holky hlásím se zpět.
Můžu vám říci že tento cyklus je hodně divoký. Hlavně práce mě fakt zaměstnává a nemám vůbec teď čas myslet na nic. Zapomínám i dělat testy. 😂😂
Testy a teplota. Včera mi vyjítla a dnes zase dole jsem blázen. Do toho manžel antibiotika asi má angínu či co. Tak asi nevím jestli bude síla na snažení. Zatím je fakt ko. 🤔
@juliemichal tak co holka,jak jsi nakonec dopadla?
@kocila dnes 3DC ☹ a nasazuji znova clostík 🙂 🙂
@juliemichal tak to me moc mrzi,drzim palce s dalsim pokusem...treba se urodi 2 folikulici a budou dvojcatka ...tak se drz 😉
@kocila děkuji zlatíčko a ty jsi na tom jak? 🙂
a dvojčátka nene nechci haha 😀 😀 doufám,že bude jen jeden folikul 😀 u Matea jsme čekali dvojčátka,protože jsem měla na obou dvou vaječnících folikul o velikosti 20mm a v ten den jsme šli na IUI,ale naštěstí se jedno vstřebalo,nedala bych dvojky 🙂 a teď máme 3 chlapíky,tak dvojky nechci,pomoc hah 😀 😀 stačí jedno zdravé miminko a třebas ta naše vytoužená holčička 🙂
@janickazabicka jeste kousek a uz bude ovulace👍
@kocila myslím že dnes nebo zítra. Teplota klesla na 36,37. A test slabší. Takže pravděpodobně by zítra měla teplota stoupat 😁🙏🍀💖👶
Ahojky holky, chtela jsem se pochlubit fotkou mimi ale zatím žádná není. Sice je mimi tam jde má být ale zatím bez ❤️😔 řekla jsem, že jsem otěhotněla dýl. Měla bych být 7tt+4 ale prý odpovídáme tak na 6tt což mi přijde málo ☹ další kontrola za 10.dnů se asi zblázním do té doby 😔
@petula.bir jejej. Tak drzim palce...
@petula.bir neboj Peti vše bude v pořádku. Třeba mu jen déle trvalo než se pořádně uhnizdil 😘 držím ✊ a myslím na tebe 🍀🙏😘
@petula.bir a 7tt+ 4 uz je termin s korekci ovulace,nebo dle terminu posledni MS?

@petula.bir že nemám haluz? 😀 😀 zajímavé,že včera tt negativní a dnes toto v limitu 😀 😀