icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
6. pro 2019

Myslím že dnešek je jasný a zítra půjdeme nahoru 😁😍🙏🍀💖👶

hermij
6. pro 2019

@petula.bir Než bych dohledala Tvůj poslední těhu cyklus, tak se radši zeptám. Z naší zprávy kopíruji termín početí 24.DC, korigovaná MS 10.Dc - od data tohoto dne (10.DC) Ti vychází 7tt+4?

janickazabicka
7. pro 2019

Stoupáme vzhůru k výškam 😁😍🙏🍀💖👶

kocila
8. pro 2019

@janickazabicka super,tak ses asi dockala a uz jen cekat,jak to vse dopadlo. Drzim palce (vim,ze se snazis dlouho,nechte se vysetrit, chlap spermio a ty aspon hormonalni profil-tohle dela obvodni gynekolog a nic se neplati, snazeni o mimi vice jak rok - dva neuspesne muze a nemusi znacit problem...ale to bys mela resit s obvodakem...pokud mas nizky vek a tvuj muz take (do 30let) a nikam nespechate,tak muzes pokracovat takto nadale dalsi mesice),ale kazdy dalsi rok uspesnost otehotneni snizuje...mozna jsi o tuto radu nestala,ale je minena dobre a drzim palce a hezkou nedeli👍

janickazabicka
8. pro 2019

@kocila dekuju úplně v pohodě.
Jj nějak to vše budeme muset kdyztak řešit. 😊

janickazabicka
8. pro 2019

Ahoj holky.. Jinak to dnes zase vypadá že snad ovu nebude. Včerejší radost, vystřídalo zjištění že to mám nějaký divný. Co myslíte?

sudylichozrout
8. pro 2019

@janickazabicka bohuzel zatim typicky anovulacni cyklus.😥

janickazabicka
8. pro 2019

@sudylichozrout jsem z toho blázen a přitom ten test vypadal tak pěkně. Nechápu

kocila
9. pro 2019

@janickazabicka zatim ovulace nebyla,ale to se muze z dne na den zmenit .. co dnes,jaky je zaznam?

janickazabicka
9. pro 2019

@kocila dekuju za optání dnes už o vela lepší 😁😍

kocila
10. pro 2019

@janickazabicka no super,krasne stoupa....

petula.bir
10. pro 2019

Ahojky kočky moje 💐
Mimi si semnou pěkně zahrává 🧐 dnes jsem 7tt+4 ale od neděle lezim na kapačkách v nemocnici 😕 neudržela jsem v sobě ani vodu a přidala se zimnice a horečka. Ale včera na utz mělo miminko 1.19cm a už i ❤️

leilinkaa
10. pro 2019

@petula.bir super, tak snad uz bude jen a jen dobre Peti !

ebak
10. pro 2019

@petula.bir úžasné😍, myslela jsem na tebe, že jsi v terminovce nepsala, tak jsem ráda, že jsem tě zachytila zde🙂 jinak přeji ať je brzy líp, chudero, já si stezuju, že mi je denně blbě, ale vlastně si nemám na co stěžovat...

janickazabicka
10. pro 2019

@petula.bir je super ta druhá zpráva. Hlavně ať je ti brzy lépe 🍀💖

janickazabicka
10. pro 2019

@kocila dekuju 😘

kocila
11. pro 2019

@juliemichal tak jak s tebou,vyrostl nejaky folikul po clostiku? Detim ti palce👌

juliemichal
11. pro 2019

@kocila ahojky,děkuji za optání 🙂
v pondělí folikul měl 13,7mm měli jsme jít zítra na IUI,ale manželovi nedali volno :-O v pátek mu volno dají,tak snad mi zítra přehodí IUI na pátek,dr mi dávala na výběr v pondělí buď čt nebo pá tak snad nebude pozdě :-O jen teď uvažuji kdy píchnout ovitrelle :-O zda dnes ve 22 hod jak jsem měla,ale to jsem měla jít zítra do IUI anebo si ho mám píchnout zítra ve 22 hod,když na IUI půjdeme v pátek?teda pokud mi vyhoví.

juliemichal
11. pro 2019

jinak grafík vypadá zatím takto 😀 akorát nechápu mojí BT ty poslední 3 dny,nikdy jsem tak nízkou BT neměla 😀 ale je fakt,že jsem si koupila bazální teploměr.

kocila
11. pro 2019

@juliemichal ja bych o den posunula,kdyz mas posunute i IUI,ale radeji se optej sestry..a po clostiku ti vyrostl jen jeden folikul?

juliemichal
11. pro 2019

@kocila ano jen jeden folikul ☹ už 3 cykly s clostíkem a vždy jen 1 folík,ale beru clostík 1 tbl denně.dobře tak posunu o jeden den i ovitrelle 🙂 snad s tím nic nezkazím 🙂

leilinkaa
12. pro 2019

Ms jako hodinky, zacinam spinit, tak dalsi cyklus, ktery se nevydaril. Ach jo, uz pres pul rok😭 holky mate zkusenost s nejakymi preparaty na podporu otehotneni?

juliemichal
13. pro 2019

tak tento cyklus nám IUI bohužel nevyšlo včera ani dnes manžílek nedostal volno.mno a jak se dívám na ten náš sex tak nám to ani doma nevyjde,když má tak špatné spermio ☹

kocila
13. pro 2019

@juliemichal kdyz ma spermie nic moc,meli byste mit sex obden,treba se zadari prirozene👍

juliemichal
13. pro 2019

@kocila no přesně tak to jsme měli hah,včera jsem chtěla pauzu,ale zase jsem měla chuť haha haha 😀 😀 takže to dopadlo tak jak to dopadlo,ale nevěřím tomu,že se zadaří doma přirozeně,Michal tomu nějak věří,ale já bohužel ne ☹

kocila
13. pro 2019

@juliemichal bud pozitivni,2deti mas prirozene,takze sance vzdy je...

juliemichal
13. pro 2019

@kocila tak to máš taky pravdu,ale kdo ví jaký matroš měl když jsme se snažili o ty první dva 😀 😀 jestli se nezhoršil když jsme se snažili o třetího :-O

kocila
13. pro 2019

@juliemichal staci jedna zdrava spermie a je zadelano..... 😉
Co se ma stat, tak se stane, někdy se deji i zszraky a treba kouzlo Vanoc necemu napomuze 😁...
Asi by manza mel začít brat nejake vitaminy,aby se mu spermie zlepšily,účinek se dostavi tak za 3 mesice,jelikoz se spermie tvori pres 70 dnu...

juliemichal
14. pro 2019

@kocila vitamínky bere 🙂 selen-zinek a vitamín B 🙂 🙂
a máš pravdu,třebas kouzlo Vánoc nám přinese // kdo ví ♥
a jak jsi na tom ty? 🙂 🙂

kocila
14. pro 2019

@juliemichal ja zkusim v lednu nativ IVF,tak se mi to krati...,ale ted se tesim na Vanoce a nechame se překvapit,co osud prinese🎄

Strana