Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@petula.bir Než bych dohledala Tvůj poslední těhu cyklus, tak se radši zeptám. Z naší zprávy kopíruji termín početí 24.DC, korigovaná MS 10.Dc - od data tohoto dne (10.DC) Ti vychází 7tt+4?
@janickazabicka super,tak ses asi dockala a uz jen cekat,jak to vse dopadlo. Drzim palce (vim,ze se snazis dlouho,nechte se vysetrit, chlap spermio a ty aspon hormonalni profil-tohle dela obvodni gynekolog a nic se neplati, snazeni o mimi vice jak rok - dva neuspesne muze a nemusi znacit problem...ale to bys mela resit s obvodakem...pokud mas nizky vek a tvuj muz take (do 30let) a nikam nespechate,tak muzes pokracovat takto nadale dalsi mesice),ale kazdy dalsi rok uspesnost otehotneni snizuje...mozna jsi o tuto radu nestala,ale je minena dobre a drzim palce a hezkou nedeli👍
@kocila dekuju úplně v pohodě.
Jj nějak to vše budeme muset kdyztak řešit. 😊
@janickazabicka bohuzel zatim typicky anovulacni cyklus.😥
@sudylichozrout jsem z toho blázen a přitom ten test vypadal tak pěkně. Nechápu
@janickazabicka zatim ovulace nebyla,ale to se muze z dne na den zmenit .. co dnes,jaky je zaznam?
@kocila dekuju za optání dnes už o vela lepší 😁😍
@janickazabicka no super,krasne stoupa....
@petula.bir super, tak snad uz bude jen a jen dobre Peti !
@petula.bir úžasné😍, myslela jsem na tebe, že jsi v terminovce nepsala, tak jsem ráda, že jsem tě zachytila zde🙂 jinak přeji ať je brzy líp, chudero, já si stezuju, že mi je denně blbě, ale vlastně si nemám na co stěžovat...
@petula.bir je super ta druhá zpráva. Hlavně ať je ti brzy lépe 🍀💖
@kocila dekuju 😘
@juliemichal tak jak s tebou,vyrostl nejaky folikul po clostiku? Detim ti palce👌
@kocila ahojky,děkuji za optání 🙂
v pondělí folikul měl 13,7mm měli jsme jít zítra na IUI,ale manželovi nedali volno :-O v pátek mu volno dají,tak snad mi zítra přehodí IUI na pátek,dr mi dávala na výběr v pondělí buď čt nebo pá tak snad nebude pozdě :-O jen teď uvažuji kdy píchnout ovitrelle :-O zda dnes ve 22 hod jak jsem měla,ale to jsem měla jít zítra do IUI anebo si ho mám píchnout zítra ve 22 hod,když na IUI půjdeme v pátek?teda pokud mi vyhoví.
@juliemichal ja bych o den posunula,kdyz mas posunute i IUI,ale radeji se optej sestry..a po clostiku ti vyrostl jen jeden folikul?
@kocila ano jen jeden folikul ☹ už 3 cykly s clostíkem a vždy jen 1 folík,ale beru clostík 1 tbl denně.dobře tak posunu o jeden den i ovitrelle 🙂 snad s tím nic nezkazím 🙂
Ms jako hodinky, zacinam spinit, tak dalsi cyklus, ktery se nevydaril. Ach jo, uz pres pul rok😭 holky mate zkusenost s nejakymi preparaty na podporu otehotneni?
@juliemichal kdyz ma spermie nic moc,meli byste mit sex obden,treba se zadari prirozene👍
@kocila no přesně tak to jsme měli hah,včera jsem chtěla pauzu,ale zase jsem měla chuť haha haha 😀 😀 takže to dopadlo tak jak to dopadlo,ale nevěřím tomu,že se zadaří doma přirozeně,Michal tomu nějak věří,ale já bohužel ne ☹
@juliemichal bud pozitivni,2deti mas prirozene,takze sance vzdy je...
@kocila tak to máš taky pravdu,ale kdo ví jaký matroš měl když jsme se snažili o ty první dva 😀 😀 jestli se nezhoršil když jsme se snažili o třetího :-O
@juliemichal staci jedna zdrava spermie a je zadelano..... 😉
Co se ma stat, tak se stane, někdy se deji i zszraky a treba kouzlo Vanoc necemu napomuze 😁...
Asi by manza mel začít brat nejake vitaminy,aby se mu spermie zlepšily,účinek se dostavi tak za 3 mesice,jelikoz se spermie tvori pres 70 dnu...
@kocila vitamínky bere 🙂 selen-zinek a vitamín B 🙂 🙂
a máš pravdu,třebas kouzlo Vánoc nám přinese // kdo ví ♥
a jak jsi na tom ty? 🙂 🙂
@juliemichal ja zkusim v lednu nativ IVF,tak se mi to krati...,ale ted se tesim na Vanoce a nechame se překvapit,co osud prinese🎄

Myslím že dnešek je jasný a zítra půjdeme nahoru 😁😍🙏🍀💖👶