Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Ahoj holky, měly jste některá 2 dny po sebě (v cca stejnou testovací dobu) silnější testovací čárku na ovu testu?Mě se to takto stalo poprvé, tak jsem z toho docela vedle. Vše je pokaždé jiné
@juliemichal no paráda,ted uz jen čekat,mela jsem +|- stejně ovulaci jako ty, ale u me to byl spis zázrak,pokud by těhotenství klaplo...
@kocila no super,tak jsem zvědavá kdo z nás dvou budeme těhulky ♥
ale neboj u nás by se taky musel stát zázrak abych byla těhu 🙂
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Snažíme se už hodně dlouho o dítě, ovulaci mám pravidelně 13-15 DC. Nikdy se nestalo, že by vynechala. Tento měsíc jsem měla klasické projevy ovulace (hlen, trochu bolesti, snížení teploty), čekala jsem, že ovulace bude 14 DC. Teplota ale stále zůstává nízko, vůbec se nezvyšuje. Včera (17 DC) jsem byla na gyndě na pravidelné prohlídce a doktorka tam žádný folikul neviděla, možná prý prasklý na pravé straně (na pravé straně jsem ale měla folikul minulý měsíc při IUI). Sliznice byla narostlá na 9 mm (před ovulací mívám kolem 7 mm). Vše tedy ukazuje na proběhlou ovulaci, ale teploty tomu vůbec neodpovídají. Je to možné? Nebo se spíš jedná o anovulační cyklus? Pak ale nechápu všechny ty příznaky...
Holky teplota mi včera klesla na 36,7 a začala jsem krvacet,ale mi ta teplota přijde strašně vysoká na to že by to měla být menstruace. Co myslíte. Při menstruaci by teplota měla být min jak 36,5 ne. Měla jsem to dostat až ve čtvrtek.
@janickazabicka treba jeste ovulace dorazí...
@katule1990 bohuzel zatim ovulace z bazalni teploty nepotvrzena, musíš měřit dale👍
@juliemichal 4DPO tipuji😉
@dendasubaristka neni podmínka,ze teplota musi byt nízká, staci pokles...
@kocila aha tak to jo já myslela že teplota musí být ještě nižší no. Díky 🙂
@kocila no to já už ani nedoufam. Jen by mohla dorazit ať jedeme dále.
@katule1990 jj to může být anovulák, já mám pocit, že jsem teď taky měla. Příznaky můžou být pokusy o ovulaci, ta ale neproběhne.
@meliname Teploty se stále drží nad linií, takže zachovat klid a neřešit. Ideálně neměřit 😎. Já se po potvrzené ovulaci už nikdy neměřím, není důvod. Zbytečná ranní činnost. To, že teplota je jednou o desetinku výš a jindy o desetinku míň nic neprokáže. Zbytečný stres. Zbytečné téma k řešení. Těhotenství se pozná tak, že v 99% do 17 dní po ovulaci nedorazí menstruace a těhotenským testem, teploty vypadají u každé z nás úúúplně jinak 😉. Znám výjimky (jakože ženy), co mají LF běžně 20 dní a nejedná se o těhu, ale to jsou fakt výjimky.

@kocila no třebas budeš těhulka,kdo ví ♥ moc držím palečky aby jsi nemusela jít do IVF ♥ ♥