icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
20. pro 2019

@hermij prosím tě nevím jestli si ode mne dostala ty zprávy ale kdyztak název teploměru posílám zde 😁

juliemichal
22. pro 2019

tak mě to nedalo a včera jsem zkusila testnout jestli mám ještě ovitrelle v těle.a dnes jestli čárka sílí nebo ne.
jak jsou 2 testy na fotce tak ten spodní je dnešní a ten vrchní je včerejší a jak je sám na fotce tak je ten z dneška.je to comfort test a ten má tu druhou čárku skoro stejně jako pepino.dnes 11 dnů od ovitrelle a asi 9DPO 🙂

kocila
22. pro 2019

@juliemichal tezko rict,porovnavame mokry a suchy test🤔...vydrz 3dny,to budes vedet jiste (a treba prileti opozdeny vanocni darek 25.12.🤫)

juliemichal
22. pro 2019

@kocila no to je taky fakt,ale on byl suchý,ukázal se tam dušík v limitu a já jsem fotila asi po 20 minutách 🙂 🙂 ale uvidíme za ty 3 dny to máš pravdu 🙂

kocila
22. pro 2019

@juliemichal tak se pak pochlub,zda tehu klaplo...

ebak
22. pro 2019

@kocila ahojky, v minulosti jsem slíbila, že dám vědět, jak mudr.s tou posunutou ovulací.Jsem nadšená, protože na utz samozřejmě mimi neodpovídalo a on se hned zeptal, zda nevím, že bych měla později ovu a já že ano, že jsem si měřila bt a on že super, že to vím.vystavil mi už průkazku a do ní vůbec nevyplnil měsíčky, ale jen termín porodu podle utz a sám říkal, to aby vám pak v porodnici neplasili🙂 tak jsem moc ráda za jeho přístup, protože u prvního syna právě plašili...tak jsem jen chtěla napsat zpětnou vazbu a přece jen se přístup lékařů lepší...bála jsem se, že bude ignorovat pozdější ovulaci a pojede striktně podle ms, tak jsem moc ráda🙂

levinstonka
23. pro 2019

Tak dnes mi vyšel konečně pozitivní ovulační test i teploty tento měsíc jsou víc ukázněně, dnes se vrací manžel ze služební cesty tak to ještě zkusíme 🙂 třeba štědrý večer zafunguje

kocila
23. pro 2019

@ebak no tak super,je fajn,ze mas termin dle ovulace...tak ted jen pohodove tehotenstvi a zdrave miminko👍

janickazabicka
23. pro 2019

Ahoj holky dnes 44 dc a tohle na mě skočilo. Že by pozdě ale přece.?? A pak že zázraky se o vánocich nedějí 😁😍 takže si uděláme vánoční holčičku 😍😘

leilinkaa
23. pro 2019

@janickazabicka tak to budem cekat spolu, mame ovulaci plus minus stejne. Snad si nadelime darecek 🥰😍

janickazabicka
23. pro 2019

@leilinkaa je tak to je super. A musím říci že tentokrát je to nějaké silnější. Jelikož mi ted 2 dny i bylo celkem špatně od žaludku a na vodě. A včera večer jsme byly s kamarádkou v Kauflandu a udělalo se mi tak špatně že jsem musela snít kousek veky jinak bych se snad 😷 vůbec nevím co to je.

janickazabicka
23. pro 2019

Holky zažili jste někdy tak silnou ovu že by vám z toho bylo až na zvracení? Myslíte že to může být tím?

hlasimse
24. pro 2019

@janickazabicka teoreticky by to mohlo být tím, pokud třeba jsou nějak rozbouřené hormony, ale může to být i střevní viróza, prý teď jsou hodně, měli jsme taky s manželem.

juliemichal
24. pro 2019

krásné Vánoce zlatíčka,tak po tom sílícím testu už ani známka a BT vypadá takto ☹ nechápu dnes 10 či 11DPO a padla mi BT,takže by mi měla dojít ms,což nechápu ☹ LF mívám 14-15DPO ☹ a na hnízdění se mi to zdá pozdě ☹

juliemichal
24. pro 2019

@kocila kočko koukej,kolik jsem DPO prosím tě? ☹ 10 či 11DPO anebo 6DPO? :-O
když jsem si píchala ovi 13DC tak by mi nemohla dojít ovu zase až za týden nebo ano? :-O
9.12 jsem měla folikul 13,7mm,ale zase ten OT jsem mohla mít pozitivní z ovitrelle,takže teď jsem z toho jelen :-O

meliname
24. pro 2019

@juliemichal ještě se může stát, že zítra teplota půjde zase nahoru. Jinak já jsem taky dnes 10DPO. LT mám cca 13 dnů. 😊

juliemichal
24. pro 2019

@meliname no to je taky fakt,že se stát může,že půjde zase nahoru,kdo ví 😀 😀
a co na testíku? 🙂 🙂 dělala sis? 🙂 já mám LF 14-15 dnů 🙂

meliname
24. pro 2019

@juliemichal nn, nedělala. Vlastně ani žádný koupený nemám 😁 pro mě je zatím úspěch, že před MS nešpiním. Většinou to bylo někdy i 5 dní před MS. No snad to nezakřiknu 😵

juliemichal
24. pro 2019

@meliname no tak to je super,třebas budeš mít Vánoční zázrak na tt,moc držím palečky ♥ ♥

meliname
24. pro 2019

@juliemichal moc děkuji, no kéž by se stal zázrak 🙏 tobě taky přeji, ať teplota zase povyskočí a taky se dočkáš //💙

juliemichal
24. pro 2019

@meliname moc děkuji ♥ tomu už nevěřím,ale třebas se povede v lednu ♥ ♥ včera jsem zkoumala mojí zeď tady na MK,kdy jsem si poprvé dělala testy a všimla jsem si,že v listopadu 2017 takže místo roku a půl co jsem si myslela,že se tak nějak snažíme i s těmi nehody od Michala jsou to už 2 roky a 1 měsíc i s těmi nehody od manžílka,protože já jsem začala chtít mimi až v prosinci min rok :-O takže to je rok,ale s těmi nehody to jsou 2 roky a měsíc :-O no masakr,o třetího jsme se snažili 4 roky.

meliname
24. pro 2019

@juliemichal My se snažíme sice rok, ale přijde mi to jako by to bylo nekonečné. Někomu se zadari, kdy se jim zachce a druhý se může stavět na hlavu a nic 😞 ale pokud se ti to podařilo i dříve, máš pořád šanci, že i teď se podaří. To já žádné děti ještě nemám 😞 a to už mi je 32! Nejhorší je, že se začíná ptát i hodně okolí. Hlavně mé kámošky, co děti dávno mají..

kocila
24. pro 2019

@juliemichal no uprimne se moc nevyznam v tvem grafu 🤔
Dale pichat Ovitrelle na velikosti 13,7 mm mi pripada spatne (melo by se davat tak na 17-19mm z me zkusenosti v Caru,ale nemam zkusenost s IUI,pouze nativ IVF)...
Vim,ze jakekoliv leky na podporu poceti ovlivnuji teplotu,takze fakt nevim co rici na graf (ani jaky jsi DPO)..pro mne zahada... kdy mas teoreticky termin MS?

kocila
24. pro 2019

@janickazabicka nejdi tehu holka?

kocila
24. pro 2019

* nejsi

janickazabicka
24. pro 2019

@meliname tak to jsme na tom stejně. Také mi jo 32 a žádné mimčo ještě nemáme.

janickazabicka
24. pro 2019

@kocila bohužel ne. Taky mě zarazilo tak se přiznám že jsem zkusila😁 ale bílo.
Nicméně dnes toto

janickazabicka
24. pro 2019

A přijde mi zvláštní že mám vyšší bt než mívám normálně.

kocila
25. pro 2019

@janickazabicka no tak super,Ze ovu test je pozitivni a muzes se pres Vanoce snazit,i BT se umirnuje a neskace a netvori Alpy👍

juliemichal
25. pro 2019

@kocila no to by mě taky zajímalo kolik jsem DPO hah,no já jsem byla v pondělí v tom caru 9.12 a 13.12 jsem si měla píchnout ovitrelle.a kdy to mám dostat vůbec netuším,řídím se podle ovulky,protože LF mám 14-15 dnů.dnes graf vypadá takto.

Strana