icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

mikejla_a
25. pro 2019

@juliemichal a nemáš cysty nebo něco? Prijde mi fakt divne, ze mas uz poněkolikáté duchy a pak nic.

juliemichal
25. pro 2019

@mikejla_a nene na cysty teď netrpím ☹ při snažení o Matea jsem na ně trpěla to je fakt,ale teď ne ☹

janickazabicka
25. pro 2019

@juliemichal koukám taky to máš pěkně divoký

juliemichal
26. pro 2019

@janickazabicka že jo?to mám ty jo :-O
a jsem z toho jelen,pošlu ti 2 grafy
první z pozitivním ovu testem,ovu 15DC teda a druhý bez pozitivního ovu testu a je to anovulační cyklus.nechápu mno,jen vím,že 9.12 byl folikul 13,7mm a 13.12 jsem si měla píchnout ovitrelle,tak nevím zda musí vždy dojít ovu po vpichu ovitrelle nebo ne :-O

anullesisa
26. pro 2019

Ahoj holky tak se k vám pridávám 😊
Dneska 6dpo...Co myslíte?

janickazabicka
26. pro 2019

@juliemichal já bych neřekla že je to Anovulacni. Řekla bych že normálně ovu byla. A třeba si mohla být vše trochu posunuté. Uvidíš teď další dny, jestli bude teplota stoupat nebo ne.
Koukni na ten můj 😁😂

juliemichal
26. pro 2019

@janickazabicka hah tak ten tvůj je taky zběsilý 😀 😀 ty jo nebudeme to mít spíše skrz toho bazálního teploměru? 😀 všimla jsem si,že ho máme stejný a já ho používám první měsíc 😀 jinak jsem používala normální digitální teploměr haha 😀 😀

janickazabicka
26. pro 2019

Jinak dámy vše dodatečně krásné vánoce 🍀🙏😍

janickazabicka
26. pro 2019

@juliemichal no to nevím používám ho už dlouho 😁

janickazabicka
27. pro 2019

Ahoj holky tak konečně potvrzeno 😍🍀🙏👶💖
Teď už jen aby to klaplo.
Jinak kvůli nemoci jsme bohužel stihli jen jednou, myslíte že i tak se může zadarit?. Jinak ten den nebo den poté mě velmi bolelo na pravém vajecniku. 🍀

sudylichozrout
27. pro 2019

@janickazabicka Muze i nemusi. Ja cekam dite ze sexu 4 dny pred ovulaci.

petula.bir
28. pro 2019

@janickazabicka
Ahojky, víš jak jsem to měla já - horečky, zimnice, atb. a už jsem 10tt+2 ❤️🤰

kocila
28. pro 2019

@juliemichal jak ti pokracuje BT?tvuj divoky záznam mi nedava spat🤪

kocila
28. pro 2019

@janickazabicka tak ses dockala👍

meliname
28. pro 2019

Tak já dnes můžu říci, že tento rok pro mě úspěšný nebyl a miminka jsme se nedočkali 😞 věřím, že nový rok vše změní a totéž přeji i ostatním, co jsou na tom stejně jako já 💙 a těm úspěšným srdečně blahopřeji 💙

andreak7
28. pro 2019

@janickazabicka teda to jsou dlouhe cykly ☹ to musi být vzdy dlouhé.. nam se kdysi podařilo take prave na Vánoce tak drzim pesti!! 🙂

aselluska
28. pro 2019

Ahoj, tak opět. Tentokrát se ve svém grafu nevyznám. Párkrát jsem měla jedno snížení teploty, ale teď dvakrát snížení po zvýšení ... Mám to brát jako anovulační?

janickazabicka
28. pro 2019

@sudylichozrout fakt? Tak to je taky hustý. To by mohla být určitě šance 😁
@petula.bir no na vývoj si pamatuju ale už nevím jak jste se trefili v době ovu 😁
@kocila no mi povidej ještě že tak. Doufám že se stane vánoční zázrak.
@andreak7 to mi povídej jsem vždy zvědavá. Nevím proč mám teď tak dlouhé to už je druhý dlouhý od prázdnin, nechápu. Tak doufám že i ten zázrak se stane u nás. Ani si nic jiného nepřeju. 🍀🙏👶💖
Holky moc všem díky. A s novým rokem hned dávka pozitivních tehu testu a dobrých zpráv ze screeningu 😍😘

sudylichozrout
28. pro 2019

@janickazabicka Jojo, fakt. Ted jsem ve 29. tydnu 😀 Neplodili jsme cilene, nechavali jsme tomu volnej prubeh a zadarilo se. Sama jsem byla docela prekvapena. Ale je fakt, ze jsem ultra plodna a manzel take.

janickazabicka
28. pro 2019

@sudylichozrout tak to máte super štěstí 😁 hlavně ať jde vše jako po másle 😊🤗

sudylichozrout
28. pro 2019

@janickazabicka Diky moc. No, stesti. Mame treti ditko behem necelych ctyr let 😀 Spis nemame rozum 😀

levinstonka
29. pro 2019

@aselluska já bych spíš ovulaci viděla okolo 17dc, můj graf je dost podobný okolo ovulace

aselluska
29. pro 2019

@levinstonka jsi dobrá, pozitivní ovu test jsem měla 16DC 😀 dneska zase trochu spadla ... tak nevím no, mám teď takovou alternativní léčbu první cyklus, neměla jsem ovu bolest, nebolí mě prsa celkově, ani bradavky, což jsem měla vždy od ovu do MS. Uvidíme no ... Rozumíš hodně grafům?

levinstonka
29. pro 2019

@aselluska toto je můj první graf, který je poměrně jednoznačný jako v případě prvního těhotenství, pokud si nevím rady vždy mi tu někdo poradí, já mám teď dost nejednoznačné cykly dle bt a pár anovulačních mám též za sebou, 35 na krku tak už tělo stávkuje, po novém roce mne čeká hormonální profil a chci i AMH hormon prý to poukazuje na to jak je žena schopna produkovat ještě vajíčka proto druhé mimi odkládat moc nechci

peeetisek
30. pro 2019

Ahoj holky, prosim, jak v tom grafu zadat více dni, cely cyklus? Dekuji za pomoc 🙏😊

katule1990
30. pro 2019

@peeetisek Zadávám postupně teploty přes kalendář nad grafem a myslím, že se ten graf bude normálně prodlužovat podle toho, jak tam budeš zadávat každý den další a další hodnoty. Není třeba nic přenastavovat.

janickazabicka
1. led 2020

Ahoj děvčata přeji vám všem krásný nový rok 2020. Hlavně hodně zdravíčka, lásky a pohody. 🍀 At nám snažilkam se brzy ukážou vytoužené // na testu, tehulkam pohodové tehu a rychlý porod a maminkám takové miminka jaké by si přáli 😘
Doufám že jste vykročili pravou nohou a ať je tento rok takový, jaký by jsme ho chtěli mít 😘😘😘

janickazabicka
1. led 2020

Jo jinak holky nevíte jak přesně je ta pověra o přelití sklenky? Docela by mě to zajímalo 😁

kocila
2. led 2020

@janickazabicka preliti sklenicky= krtiny👍

janickazabicka
2. led 2020

@kocila to ano ale spíš mě zajímalo či, nebo jak je to rozdělené. Toho co přelije a nebo od toho co přelije se to týká někoho jiného?

Strana