icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

kocila
10. led 2020

@juliemichal tak at se bez problém prestehujete do baracku (aspon vyhazis nepotrebne veci)
No a doma at je klid a vse se urovna tak,abyste byli oba spokojeni a stastni

juliemichal
10. led 2020

@kocila děkuji jsi moje zlatíčko,snad vše bude tak jak má být ♥

lilian2111
10. led 2020

@juliemichal Jejda, podruhý bych mu už nevěřila ani nos mezi očima a letěl by, ale tak snad to budete mít už v klidu 🙂 s tím mimčem je to rozumný po tom co bylo, aby jsi nedej bože nezůstala pak sama...
jinak jestli teď nemáš žádný hormony atd, tak tělo se zase dává dohromady takže tomu dej čas a ono to postupem času zase naskočí tak, jak má.

janickazabicka
10. led 2020

@juliemichal také bych řekla že kamarádka ještě v pohodě může objevit // krásný graf.
A ted tvůj, no vidím v tom podobnost toho svého z minulého měsíce.
Ale držím palce, třeba také dorazí déle. 😉🍀🙏

juliemichal
10. led 2020

@lilian2111 snad bude vše tak jak má být ♥ láska je silnější a snad jsem neudělala chybu ♥ no je fakt,že žádné hormony nemám takže asi proto bude posunuta ovulka,nebo kdo ví 😀

@janickazabicka zatím to u mě vypadá takto,ale podle mě bude anovulace tak jak u tebe min cyklus.

janickazabicka
10. led 2020

@juliemichal zlaticko držím moc palce ať už máte vše zalité sluncem 🙏🙏🙏🍀🍀🍀 a baracek trochu závidím, taky bychom ho brali ale bohužel máme smůlu 😞 ale v bytě taky dobře 😁

juliemichal
10. led 2020

@janickazabicka zlatíčko moje moc ti děkuji ♥ my jdeme jen do podnájmu,ale i tak jsem moc ráda 🙂 🙂 v bytě jsme už byli dlouho 🙂 🙂
tobě zlatíčko moje přeji aby jsi už našla ty // krásné vytoužené čárečky na tt ♥ ♥ strašně moc ti to přeji ♥

janickazabicka
12. led 2020

@juliemichal dekuju zlati. I tak lepší podnájem domeček než bytecek. Jinak já minulý cyklus nakonec Anovulak neměla. Přišla až déle 45 dc. Ale byla 😁
I já tobě. Tento rok už se musí dočkat každá z nás 😍😘

juliemichal
12. led 2020

@janickazabicka ty jo tak to jsi měla fakt hrozně pozdě ovulku :-O já měla nejpozději 26DC,ale měla jsem to z gynexu 😀
a teď jsi na tom jak zlatíčko moje ♥ ♥ já dnes asi ovulka,včera pozitivní ovu test,ale podle grafu bych měla být 2DPO 😀 😀 takže vůbec netuším hah 😀 😀 ale stejně se budeme snažit až za ty 3 roky,dřív ne,teď Vás budu jen pozorovat ♥

meliname
12. led 2020

Holky, mám takový dotaz. Když se měří bazálka, je opravdu zaručené, že k ovulaci dochází? Vím, že nic není 100% a pravdu řekne jen UTZ. Napadlo mě, jestli třeba folikul obsahuje vždy vajíčko a zda to nějak ovlivni BT, pokud ne? Když jsem byla naposledy na UTZ Dr. říkala, že je vše v pořádku i si chválila děložní výstelku....

janickazabicka
12. led 2020

@juliemichal právě trochu se to tělo zblaznilo. Až teď půjdu k dr. Na prevetivku tak mu to řeknu. Jasný tobě to schvalují, taky bych raději pockala.
Jinak dostala jsem tip na mateří kašičku tak si ji objednám. Protoze normálně ji v lékárně nemají nechápu 😒
Jinak ten můj marudek doma má teď docela problémy s tříselnou kilou. A začíná se mu dělat boulička nad tříslem. Takže uvidíme co z toho bude, aby ještě neskončil v nemocnici, k čemuž to směřuje teda. Už to má déle ale zlepšilo se to a včera jsme byly na bowlingu a najednou mu to zase vylezlo. Tak uvidíme. Třeba budeme mít po snažení. Na nějaký čas.
Jinak začínám měřit od zítra, tak taky uvidím. 😊🙃

janickazabicka
12. led 2020

@meliname já bych řekla že BT by měla být na tohle spolehlivá. Protoze pokud se uvolní vajíčko tak právě dochází k nárůstu teploty. Myslím že kdyby tam nebylo bude teplota nízko nebo kolísát. Ale samo můžu se mýlit.

juliemichal
13. led 2020

@janickazabicka tak u mě ovu nic haha haha 😀 😀 a přitom ovu test jsem měla před 2 dny pozitivní,ale ty testy mám první je z rána,druhý z odpoledne a třetí z večera (ten pozitivní 😀 ) tak se divím,že ovu nic hah 😀
jéva tak to mi je líto,že má ten tvůj tříselnou kýlu ☹ můj prostřední syn měla oboustrannou tříselnou kýlu a musel s tím na operaci,měl asi tak rok a půl což šel pod kudlu.ale držím palečky aby ten tvůj nemusel na operaci a spravilo se to samo,aby jste se mohli furt snažit ♥ ♥
a do té mateří kašičky bych šla zlatíčko,tu jsem brala než jsem otěhotněla s Mateem 🙂 ale kupovala jsem jí v bylinkářství,tak asi proto jí nemají v lékárně

hermij
13. led 2020

@janickazabicka Mateří kašičku mívá Benu, anebo většina lékáren v produktu Sarapis Plus+, ale někdy nemají skladem. Já třeba objednávám z Dr.Maxe a vyzvedávám zdarma na pobočce.

meliname
13. led 2020

@janickazabicka moc děkuji za odezvu, asi něco na tom bude. Člověk pořád přemýšlí, kde je zakopan pes a jestli se dá aspoň na bazálku spolehnout. 😁

janickazabicka
13. led 2020

@juliemichal no on už na té levé straně ji má strašně dlouho snad od té doby co se známe.ale spadla mu níž do třísel ale nějak se neozýva.
Zatím mateří kašičku nemají skladem ale zkusím v těch bylinkách.
@hermij já koukala na tu bio jak si mi psala je i o trochu levnější právě.
A přemýšlela jsem jestli vadilo kdyby ji jedl i manžel se mnou 😁

janickazabicka
13. led 2020

@meliname to asi jo no. Zatím u mě funguje dokonale. Většinou se shoduje i s ovu testy. 😉

hermij
13. led 2020

@janickazabicka Vůbec nevadilo, můj zobal taky poslušně pár měsíců, ale pak jsme zjistili, že se mu zhoršily alergické projevy (má alergii na včelí bodnutí a roztoče). Bál se komplikací, kdyby ho včela píchla, tak jsem ho už nenutila.

janickazabicka
13. led 2020

@hermij jasný no. Můj na tohle je v pohodě. Je super že je v tom i tolik vitamínů. A pro chlapy má to nějaké zlepšující účinky?

hermij
14. led 2020

@janickazabicka Vitaminy a minerály pomáhají tvorbě spermií. Zkus mu kupovat i dýňová semínka kvůli zinku a oříšky kvůli selenu (nejvíc je ho v para oříšcích). Ale bacha ať Ti zase nepřibere, ořechy jsou tuky 😝

janickazabicka
14. led 2020

@hermij jasný no. Párkrát už jsme para ořechy kupovali 😁

kocila
15. led 2020

@janickazabicka jak dlouho se snazite? Co tady intenzitne 2 roky nahlizim,tak si te vybavuji dlouho...Planujete nejaka vysetreni s manzelem/pritelem?

meliname
16. led 2020

@hermij a za jak dlouho se zhruba projeví účinky mateří kasičky? Zatím beru cca 2 měsíc 2 tablety denně. Mám tu Bio mateří kašičku. Tak jestli stačí. Moc se mi nechce totiž investovat do těch drahých stříkaček.

juliemichal
16. led 2020

no 3DPO a neberu ani utroš nic,mno nechápu proč první cyklus co si měřím BT mi tak po ovu rychle vyskočila BT hah 😀 😀

hermij
16. led 2020

@meliname Určitě ta tabletková stačí. Největší jistotu kvality má člověk, když bere rovnou od včelaře 🐝, ale tomu certifikátu na bio MK věřím. Co od MK očekáváš? Od doby, co jsem byla nemocná, se tu ukážu jen občas, tak teď nemám přehled kdo kde co. Já se musím sama dát do kupy se zdravím, tak ji taky teď beru. Vajíčka ve vaječnících zrají až 120 dní. Pokud chceš zlepšení kvality vajíček, tak efekt čekat za 3-4 měsíce. MK podporuje přirozenou ovulaci a činnost progesteronu, pomáhá prodloužit luteální fázi a regulovat špinění před MS, to bych čekala efekt klidně i v dalším cyklu, ale výraznější taky až tak 3. měsíc.

meliname
16. led 2020

@hermij No mě osobě trápí špinění před MS. Luteální fázi mám cca 13 dnů (cyklus cca 25 dnů). Někdy mi špinění začalo i 5 - 6 dní před MS. Poslední cyklus jsem špinila 3 dny před MS při LF 13 dnů. Tak uvidím, jak to bude tento cyklus. I když třeba špinění nemusí být hlavní příčina toho, že rok se pořád nedaří 😞 jinak beru do toho ještě pyridoxin. (4 tabl. do OVU, 5 tabl. po)

meliname
16. led 2020

@juliemichal to vypadá na hezkou ovulku 😉 tělo je někdy holt nevyzpytatelné! 😊

janickazabicka
16. led 2020

Dobrý večer Holky, jak jsem vám tu nějak psala že máme starosti s tchyni. Tak dnes ve 22hod bohužel zemřela 😭😭😭 ve 20 hod jsem se tam byla ještě podívat a klidně spala a o 2hod déle 😢😢😢 jsem z toho nějaká rozhozena nějak mi to pořád nedochází 😢😭

kocila
17. led 2020

@janickazabicka uprimnou soustras...😞

juliemichal
17. led 2020

@janickazabicka upřímnou soustrast ☹ ☹

Strana