icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
17. led 2020

@kocila
@juliemichal holky moc dekuju. Připravovali jsme se na to skoro rok. A člověk se na tohle asi nikdy nepřipraví 😥😥

juliemichal
17. led 2020

@janickazabicka zlatíčko za toto se neděkuje ☹ ☹ a připravit se na toto fakt nikdy nedá ☹ ☹ drž se ♥

petula.bir
17. led 2020

@janickazabicka
Kočko, upřímnou soustrast 😢 na tohle se prostě opravdu připravit nedá. Posílám hodně síly a obejmutí.

Holky, jdu se pochlubit. Dneska na genetice vše v pořádku, mimi má 6,7cm a odpovídá 13tt+O vše negativní a na 85% chlapeček 🥰🥰🥰 Pindíka jsem viděla ještě dřív než nám to řekla paní doktorka řekla 😂

mikejla_a
18. led 2020

@janickazabicka uprimnou soustrast, moc me to mrzi 🥺

@petula.bir gratuluji ke zdravemu chlapeckovi ❤️ v tomto tydnu jeste pindik není vyvinuty, obe pohlavi maji pohlavni hrbolek a jen zalezi, jakým smerem směřuje.. Podle toho sklonu se urcuje pohlavi.

janickazabicka
18. led 2020

Holky děkujeme.
S tím že jsem teď strašně rozcilena. Jedna bývalá kolegyně od ní z prace kam chodila na brigádu tak přišla ke mě do práce a začala mi nadávat od jsme ji v podstatě okradli že jsme měli její důchod a ještě kartu. Co jsme s těma penězma udělali atd.
( kartu nám dala sama když jsme ji dávali dohromady byt po kočkách které jsme dávali k adopci. Dávali jsme nový kobere postel křesla barvy na malování, lino atd.) nic nestojí korunu a tam bylo asi 15 tis. A co z toho uděláte za zázrak. A důchod zbyl teď její ale z toho jsem platila pohřeb a vyšlo to jen tak tak na zaplacení a stejně jsem ještě 2000 doplacela. A to není konečná suma.

Já jsem holky tak strašně nastvana že ani nevíte jak.
A do toho mi začne říkat že nás zná co jsme za rodinu že ji to tchyně všechno řekla.
No co by jste si o tom mysleli házet špínu na člověka který už se nemůže bránit.
Nevím jestli to pravda je něco ne ale je to hnus.
A z toho že jsme dali pryč nějaké její věci abychom mohli doplatit pohřeb na který ještě přijde faktura a nevím kolik.
Tak na mě nemusí řvat že jsme hyeny. Já na to bohužel momentálně nemám abych to zaplatila. Tak pořád lepší to vyřešit takhle než ji nechat ležet někde v chladícím boxu.
Vím že je to ošklivé když to takhle píšu ale co mám dělat.

Pardon holky ale nějak my to leží v žaludku

peke
18. led 2020

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, řešila jsem operaci. Potom šestinedělí, atd. Ale na konci šestinedělí, 4 dny před jsem měla pocit že je ovu a že to máme zkusit. Tak jsme to zkusili a ono to vyšlo 🤩. Jen já se teď hned nedostanu k MUDr. (Jsem v Kanadě do konce února). A ovu byla později, podle Ms budu víc než podle ovu. Můžete mi prosím poradit co potom říct u MUDr. ať mě nestresují jinýma termínama atd... Poslední Ms byla 10.12.2019 a počato bylo 27.12.2019.
Dekuju a všem přeju moc štěstí! ❤️

juliemichal
19. led 2020

ahojky holky,takový krásný graf jsem ani neměla,když jsme se snažily hah 😀 mno nechápu 😀

dendasubaristka
19. led 2020

Zdravím holky potřebuju poradit. Tento měsíc jsem si řekla že budu poctivě měřit bazalku. Akorát u mě je problém že v týdnu vstávám v 5:15 ale tím že se můžu o víkendu vyspat,tak vstavam kolem 10te víceméně o 5 hodin později. Takže tím pádem mám ubrat v teplotě o tom víkendu o 0,5?

kocila
19. led 2020

@juliemichal bez leku je realny zaznam (s leky ber vzdy BT s rezervou)

kocila
19. led 2020

@dendasubaristka ja bych teplotu vubec nepricitala a zapsala co nameris,neni dulezite kdy meris,ale ze jsi po dlouhem spanku (aspon 4hod v kuse)

dendasubaristka
19. led 2020

@kocila díky já si to právě myslela. Protože mi přijde že ikdyz vstanu později,tak ta teplota je stejná protože jdu spát třeba později, tím pádem je spánek skoro stejně dlouhý max o 2 hodky delší.

juliemichal
19. led 2020

@kocila mám to bez léků neberu utroš,clostyl a ani jsem neměla ovitrelle 😀 😀 takže nechápu ten graf mno 😀 😀

mikejla_a
19. led 2020

@juliemichal a abys zrovna neotehotnela, kdyz se nesnazite 😂 styku mate hafo 🤣

juliemichal
20. led 2020

@mikejla_a to máme,ale dává si pozor hah 😀 😀 takže podle mě bych asi neotěhotněla 😀 😀 ale vím jak se říká stačí kapka a je z tebe taťka 😀 😀 dnes vypadá takto 😀

kocila
20. led 2020

@juliemichal krasny po ovulacni zaznam...telo hezky funguje...

juliemichal
20. led 2020

@kocila což jsem ráda 🙂 🙂 a neudělal mi chaos v těle ten clostil 🙂 🙂 i když ovu byla docela pozdě 😀

hermij
20. led 2020

@juliemichal Nádhera ❤👏

juliemichal
20. led 2020

@hermij to máš pravdu,poprvé nádherný grafík za tu dobu co měřím hah 😀 😀 akorát se nesnažíme,kdyby jsme se snažili tak bych jsem si myslela,že je to i těhotenský graf 😀 zdá se mi,že je třífázový,ale nevím nevím 😀 😀

dendasubaristka
21. led 2020

Holky snad nebude vadit že napíšu tady. Nevím kde si postěžovat. Prostě jsem se zarekla že se zamerim tento rok na cvičení a výlety,že se nestane nic když prostě si počkám pár dalších měsíců nebo třeba až příští rok se povede. Ale dneska jsem našla na toaletaku tažný hlen a zas už řeším v té svoji debilni hlavě,jak by jsem mohla na manžela skočit atd. Zas plánuju. Jak s toho ven. Na něco se zaměřím a pak přijde nějaký náznak plodných dní a zas nad tím přemýšlím. Kur.. do prdele práce už. :(

petula.bir
21. led 2020

@juliemichal
Ahojky, no koukám na tvůj graf jako blázen 🤣🤣🤣😘 třeba se zadarilo když jsi na to přestala myslet, jako já - nepočítala jsem s tím, dala se na hubnutí a tadá // na testu 😂 a hlavně jsem si říkala, teď nesmím otěhotnět, nechci rodit v létě 😂 a buch termín 24.7. 🤷🏼‍♀️😂

@dendasubaristka
Kočko, psala jsem ti ale pořad mi to nějak blbne 😡😡😡😡 vždy když jsi napsla tak jsem během půl hodiny psala 🤷🏼‍♀️
Jinak toho se asi moc nezbavíš jako je pravda, že já to chtela strašně moc - jako zhubnout, dala jsem do toho cca 6.000 a za ani ne mesic // a i když jsem podvědomě na to myslela (dělala jsem OT, sex byl taky tak nějak každý den, ob den) 12DPO už duch na maxovi a na mamatestu regulérní // Musíš se víc hodit do pohody, do klidu. Sex si užívejte jako když jsi ho poznala ne za účelem mimi. Vím, že se mi to kecá ale psychika je hrozná mrcha ...

dendasubaristka
21. led 2020

@petula.bir ty jo to je k vzteku,já si říkala že na mě asi už prdis :D tak mi zkus napsat. No právě já se tak snažím :( vždycky kdyz vidím výsledky na sobě jak cvičím,tak mě to nakopne. Reknu si jak prostě jdu do toho naplno všechno úplně se rozpylim řeknu si však je jedno jestli otehotnim tento nebo další měsíc a pak přijde nějaký náznak ovu a úplně mě to hodí zpět do módu bylo by fajn mít sex. A tim tuplem pak není :D prostě to chlap nějak cítí. Třeba minuli měsíc jsem vůbec sex nějak neplánovala a byl krásně spontánní a všechno. Prostě mě to už štve a mám chuť být hlavou o stěnu a vybít to z ni :( vím že to je právě o tom neřešit,všechno to vím. Mám kolem sebe tolik ukázek toho že až jak to přestali řešit povedlo se a stejně grrrrr

dendasubaristka
21. led 2020

@petula.bir a popravdě už s toho začínám mít normálně tik pod okem :D vždycky když začnu mít myšlenky tak začnu mít tik. Prostě znamka toho že je mozek zahlceny

juliemichal
22. led 2020

@petula.bir ahojky kočko hah tak to je taky paráda no a v létě se rodí docela špatně,znám to hah 😀 David 26.6.2009 a to byly ty vedra 😀
jinak dnes takto,ms asi dojde co nevidět,ale nechápu dnes 9DPO :-O

petula.bir
22. led 2020

@juliemichal
Noooo třeba zítra se zvedne a už zůstane a na testu budou // 🤣🤣🤣 nic není nemožné ❤️
Já jako jsem říkala, že fakt nechci rodit v létě to raději v zimě s ucpaným nosem - jako pokaždé ale asi pokaždé je něco ... jak leto tak zima 🤷🏼‍♀️

juliemichal
22. led 2020

@petula.bir takže dnes jsem si udělala test,před chvíli hah 😀 😀 a koukej,ty jo nesnažili jsme se a ejhle dnes 9DPO 😀

petula.bir
22. led 2020

@juliemichal
Nooo řekla bych, že můžu gratulovat 🤰
A neeeee, že bych to jako tedy neříkala 😂😂😂

juliemichal
22. led 2020

@petula.bir no přesně tak haha haha ty jsi mi to přivolala 😀 a není na 9DPO ten dušík dost silný? 😀 😀

petula.bir
22. led 2020

@juliemichal
Taky jsem si říkala 🤣🤣🤣 ale vzpomeň si jaký test jsem měla 12DPO 😂🤣 regulérní čárka 🥰

juliemichal
22. led 2020

@petula.bir fakt? 😀 tak to si kočko nepamatuji ty jo 😀 😀 je už to dlouho co jsi tu dávala fotečky ♥ ♥

petula.bir
22. led 2020

@juliemichal
Tak koukej 🥰 bála jsem se dvojčat které má manžel v rodině 🤣🤷🏼‍♀️

Strana