icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

juliemichal
22. led 2020

@petula.bir wau no tak to je taky dost silná čárka hah 😀 😀 jako taky se bojím dvojek,protože u Matea jsem čekala dvojčátka 😀 😀 a na dr maxu skoro nic jak se dívám hah 😀 😀 takže to si raději budu kupovat už jen mamatesty 😀 a 9DPO u tebe jak vypadal? :-O :-O

petula.bir
22. led 2020

@juliemichal
Já dělala 10DPO, počkej najdu 🤣

juliemichal
22. led 2020

@petula.bir jj najdi haha haha 😀 😀 ať můžeme porovnat 😀 aby mi nekleplo,že by to byly dvojky 😀

petula.bir
22. led 2020

@juliemichal
No tak já 10DPO takto 🤣🤷🏼‍♀️ Ale je to max. na mamatestu si myslím, že by něco bylo.

juliemichal
22. led 2020

@petula.bir no to určitě to si taky myslím,že na mama by určitě něco bylo hah 😀 😀 jaj snad to nebudou dvojky,nebo mi klepne 😀 😀 a víš co je divné?15.1.2016 jsem přišla o mimi 12.1.2017 se nám narodil Mateo a 22.1.2020 jsem našla pozitivní test 😀

petula.bir
22. led 2020

@juliemichal
Osud 🥰
Jako já a syn - já jsem narozená 13.2. a on 3.12. 🥰 já minule našla pozitivní test 23.1. na babičky a moji mámy narozeniny (mají je stejně) 🤣
Tady na tom testu ani nevím kolik jsem DPO ale mám pocit, že ms jsme měla opozdenou o 2-3.dny 🤣

juliemichal
22. led 2020

@petula.bir to máš pravdu asi fakt osud hah a TP bych měla mít 2.10.2020 a moje mamka je 10.2.1972 😀 takže to budeme mít tak jako ty 😀 teda pokud se to narodí toho 2.10 😀
ty jo abych pravdu řekla,tak se bojím si udělat další tt aby to neuteklo 😀 😀

vendelinka08
22. led 2020

@juliemichal kdybyste se nesnažili tak asi těhotná nejsi, jako sexu před ovulaci máš až až, neber to urážlivé, ale takové kecy prostě nemám ráda. Hlavně ať vám to klape, sledují tuto diskusi kvůli Janičce a te to přeji nejvíc. Konečně jsi otěhotněla, to je super, když sis to tolik přála, tak hlavně ať pak nepíšeš, že vám to neklapne. Good luck!!! Ale kecy že se někdo nesnaží a přitom je tady tak dlouho, sexu má až až a pak jako překvapení! Tušila jsem to hned, když sis ten graf tady dávala.

mikejla_a
22. led 2020

@vendelinka08 uf nejsem jedina, kdo z toho ma rozporuplné pocity, akorat jsem nechtela kazit tu "slunickovou atmosferu" 😂

juliemichal
22. led 2020

Hah holky a to znaci,kdyz mame tolik sexu,ze byli z ukoncenim?ne nebyli ;) proste jak se rika staci kapka a je z tebe tatka.... A BT jsem si hlavne merila skrz toho clostiku co jsem brala nekolik mesicu

sudylichozrout
22. led 2020

@mikejla_a tak...
@juliemichal Tak hlavne, at te znova nepodvede, kdyz jste si upletli dalsiho sviste...

janickazabicka
22. led 2020

@vendelinka08 teda zlati asi jsem pochopila že to bylo mířene na mě. To si mě potěšila.
My to teď máme hodně smutné v rodině, takže na nějaké snažení nemám ani pomyšlení. Jak jsem psala tchyně nám zemřela minulý čtvrtek a v sobotu nám odvezli tátu 😣😔 je to s ním taky hodně vážné. Měl mrtvici po převozu ještě jednu do toho epilepticky záchvat a pak asi z neděle na pondělí musel mít ještě jednu jelikož v úterý když jsme tam byly už mamce ani nestískl ruku 😢😢 s tím že předtím byl ochrnuty na levou stranu a teď mu to asi chytlo i tu druhou. A má silnou infekcí v těle. Takže vůbec nevíme co s ním bude. Připravujeme se na nejhorší. Následující dny prý rozhodnou.
Ale holky jak jsem ho tam včera viděla jak tam leží těžce dýchá do kyslíku a kouká do stropu a ani nás nevnímal. Možná jen pocitově, zdálo pevni že začal rychleji dýchat když jsme se ho dotkly. Musela jsem 2x utéct, nedala jsem to no a od včera jsem úplně psychicky na dně a vedle. Pořád to nemůžu nějak zkousnout 😥😢😢😢 proč teď a proč všechno najednou. Pořád mi to připadá jako zlý sen 😖😖

vendelinka08
22. led 2020

@mikejla_a já prostě musela, já tohle nikdy nepochopím a pak se není čemu divit kolik je tady žen co jsou samy s dětma. Teď už vím, jak to chodí. Já ji to přeji, každému to co si přeje, ale vždy je mi líto děti. Ale ty kecy kolem, jsem horká hlava a musela jsem to že se ze dostat. Jako nesnažit se, ale otěhotnět, no comment. Protože když jako faaaakt nechci, tak pro to něco dělám a ne že si s chutí souložim a zapisují s radosti teploty a pak dělám překvapenou.

lilian2111
22. led 2020

@juliemichal Prosímtě, alespoň z holek nedělej blbce, s tím tragickým spermiem fakt jen tak z “kapky” náhodou neotěhotníš... tak buď z tebe dělal zase blbce a vše ven nešlo a nebo je ti trapný tu přiznat že jste se snažili jako by nic. Já přeju hlavně kvůli dětem aby bylo vše v pohodě a neskončila jsi s nimi sama s tvoji mamkou a X dětí bez táty. Trochu rozumu holka do hrsti,.... dítě není záchrana manželství.

vendelinka08
22. led 2020

@janickazabicka Jani, to mě strašně moc mrzí, ono se to někdy s..e vše najednou. Třeba konečně přijde i to štěstí k vám, fakt vám to už přeji, vím jak jsi tu už dlouho, a obdivuji tě, že si nestezujes, vše prostě bereš, tak nějak jak to je. Nehroutis se. Ale to žes to nedala je pochopitelné, není to žádná sranda a je to tvůj táta. Drž se a uvidis., Vše se v dobré obrátí.

sudylichozrout
22. led 2020

@lilian2111 Naprosty souhlas. Kdyz si vzpomenu, co tady psala... A je to par tydnu zpet, tak se fakt divim.

sudylichozrout
22. led 2020

@janickazabicka Moc me to mrzi...

janickazabicka
22. led 2020

@vendelinka08
@sudylichozrout holky díky musím se i dost držet kvůli mamce. Tak si poplacu když nejsem s ní nebo i v práci to na mě občas dolehne. Musíme se s tím smířit. Jen mi to vše přijde pořád neuvěřítelne. Nějak to nemůžu pochopit.

lilian2111
22. led 2020

@sudylichozrout No 🤭😶 tak hlavně že je měsíc vše v pořádku a manžel funguje, jak někde psala.... tohle fakt nechápu. 🤦🏻‍♀️

mikejla_a
22. led 2020

@janickazabicka Jani drz se, je mi to lito 🥺

@sudylichozrout
@lilian2111 ja ani nepochytila co se u nich deje, ale tak nejak mi to prijde cele zvláštní. Nevim.

janickazabicka
22. led 2020

@mikejla_a dekuju zlati zkouším ve. Hlavně musím kvůli mamce abych ji nepřidelavala starosti

mikejla_a
22. led 2020

@janickazabicka myslim ze jste si oporou jedna druhe a ani neni spatne si poplakat spolu! Hodne sil

juliemichal
22. led 2020

@sudylichozrout pokud podvede tak to zvládnu i ze čtyřmi ♥ ♥ podle mě je jedno jestli jsou 3 děti anebo 4 ♥ ♥

@lilian2111 fakt z holek blbce nedělám,možná jak píšeš možná fakt nešlo ven všechno,to se nedozvím,jestli ven šlo vše nebo ne.. taky jsem ten vztah udržela kvůli dětem a i skrz toho,že tam ta láska prostě stále je.kluci mi plakali,že bez tatínka a maminky být nechtějí,tak jsem mu dala znova nůž na krk a drží se měsíc,ale uvidíme zda to bude takto nadále anebo bude zase podvádět,poslední šanci má fakt hlavně kvůli dětem ♥ ♥ a snad ho to neplánované miminko spraví ♥ ♥ a pokud ne tak 4 děti zvládnu levou zadní,myslím si,že je jedno zda se starám o tři nebo o čtyři děti a jak jsem psala na potrat nejdu,i kdyby jsme spolu neměli být ♥ to miminko za to nemůže ♥

pet_8
22. led 2020

@juliemichal Pardon, ale 29.12. info "v pondeli si jdu pro rozvodove papiry, vybral si jinou, je u ni uz 3 dny, jeste ze IUI nevyslo" a pak dle grafu 29.12. sex, 30.12. sex, 1.1. sex, 2.1. sex.... Ale blbce z nas nedelas. Mimochodem kdyz nechci otehotnet, proc si delat 9DPO (tj. nejspis pred terminem MS) tehotensky test?

juliemichal
22. led 2020

@pet_8 no vidíš to a je to teda 25 dnů.ten den jsme si to všechno ujasnili a udělali za tím tlustou čáru,že jsem o tom pak nic nenapsala tak to je má vina,to přiznávám.
vím,že jsem 9DPO a test jsem si udělala skrz mé náladovosti.
a ano sex byl denně skoro,ale dával si pozor,nevím jestli to nebylo tak jak Lilian psala,ale vím,že se prostě tamto ven...
tak se teda omlouvám,že jsem Vám udělala starosti,ale je to tak jak píšu 🙂 🙂 a už se k tomu vyjádřovat nebudu 🙂

vendelinka08
22. led 2020

@juliemichal tak to smekám, že se o 4 děti dokážeš postarat levou zadní, jelikož už asi 10 let nepracuješ tak to by mě opravdu zajímalo, jak se to bez chlapa dá udělat, kdybych tedy někdy potřebovala. Vysvětlovat nic nemusíš, my jsme si udělaly svůj náhled a myslíme si své. A jestli je mimco neplánovaně, tak to asi manžel nadšený nebude, když ještě kouká po jiných. To sis ho asi chtěla i pojistit, ne? Protože nemůžeš být tak naivní a myslet si že další dítě ho spraví. Ach jo...

mikejla_a
22. led 2020

@vendelinka08 mi normálně bereš myslenky z ust 😂 jsem chtela psát, ze nam nic vysvětlovat nemusi, dulezite je, ze sama ma jasno. A pokud se dokaze levou zadni postarat o 4 deti, tak to jakoze wow.
Ale tady evidentne o to chlapa vubec nejde, twdy jde hlavne o to dite. Ale tak myslim, ze kdyz UZ 3 tydny seka latinu, tak to je cajk 👌

vendelinka08
22. led 2020

@mikejla_a tady asi vítězí láska, jak romantické. Důležité je že se tak milují....a dítě je plodem lásky. Mě to dnes normálně rozhodilo a nemohla jsem to jaksi strávit.

vendelinka08
22. led 2020

@janickazabicka Jani, držte se....😔😔

mikejla_a
22. led 2020

@vendelinka08 ja jsem do dneska měla pocit, ze tady ziram jen ja... Nastesti nejsem divna😂 se ti nedivím, zes to nemohla stravit 😂 me by jen zajimalo, jestli je to vazne bude konecne těhotenství, nebo zase zahadne mizejici duch...

Strana