Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@sudylichozrout asi jo, ale tady mi tech duchu uz prislo nejak moc.. Ze vzdy se nejaky objevil a pak zase nebyl...
@sudylichozrout no věk na rozum už by mít měli oba dva. Já nevím, ale nedokážu si představit zvládat děti levou zadní. Když bych nepracovala. Já jsem ráda že mám manžela a fungujeme všichni.
@petula.bir
@juliemichal holky jen se chci zeptat. Podle grafu byla včera ovulace,včera jsem měla teplotu 36,2 a dnes vzrostla na 36,6. A taky byl sex včera večer. Chci se zeptat když byla tedy ovulace včera znamená že na sex už je pozdě? Nebo to je tak ideální. Plodný hlen jsem měla předevčírem. Včera jestli byl tak asi už jen vevnitř. No prostě mě celkově zajímá že pokud byl včera pokles poslední a byla tedy ovulace tak je na sex pozdě už nebo je to tak akorát protože vlastně teprve vajíčko šlo a vlastně ono dokáže počkat až 24 hodin a večer byl sex tak ty spermie to stihnou nebo je to pozdě. Snad jsem to dostatečně srozumitelně napsala :D diky
@dendasubaristka já si myslím,že by i dnešní sex nebyl špatný,i když by byla včera ovulace 🙂
všude je psáno,že i den po ovulaci má žena plodné období 🙂 🙂 držím palečky ♥ ♥
@juliemichal děkuji moc :* no jako dneska už to asi nedáme :D proto mě to zajímalo no. Takže myslíš že v den ovulace je šance jo? Hlen plodny byl den před ovulací no. Ale až teď po 3 letech zjišťuji což je celkem vtipné že vlastně vždycky když jsem měla ovulační bolesti tak byly až po ovulaci. Já si vždycky myslela že ty bolesti značí ovulaci a teď zjišťuji že vlastně ji mám až po ovulaci. Takže jsme se snažili víceméně vždycky pozdě :D že jsem tu bt nezačala pořádně měřit dřív :D
@dendasubaristka Jakmile se uvolni vajicko, je cca 24hod na oplodneni (ty informace se ruzni, nekdo rika az 36 a nekdo zase min). Ovulacni bolesti jsou az po ovulaci a udajne za to muze nejaka tekutina, ktera se uvolni z folikulu po prasknuti.
@pet_8 no vidíš a já celou dobu žila v tom že jak mě začne bolet a tlačit podbřišek mám ovulaci a ono ejhle najednou zjišťuji že to je až po ní. Takže to možná bylo fakt jen v tom že jsme se netrefili. Sranda no :D
@dendasubaristka Ja v tom donedavna taky zila 😀 Spermie vydrzi i 5 dni, tak zacnete treba 5 dni pred ocekavanou ovu a vydrzte jeste ten den po ovu, frekvence na vas, denne, obden.
@pet_8 hele jako ten kdo to tak má každý den nechapu :D zas tak urputně to nechci :D V dnešní době si to neumím představit a ani popravdě by mě to nebavilo :D staci co druhý třetí den 🙂 pro mě ideál 🙂
Nevím kam to napsat :( poslední s našich známých co se snažili o prcka zrovna otěhotněli a já se s toho sesypala. Další lidi co kouří ,pijou :(
@dendasubaristka Vybrec se, dej si neco dobreho a ver, ze dusicka pro vaseho prcka je uz v poradniku na seslani dolu na zem 😉 Nekdo si pocka dele, ale i kdyz to nepujde snadno a brzo, doktori maji dnes uz takove znalosti a metody, ze to dobre dopadne, musi 🙂 Hlavu vzhuru!
@janickazabicka ❤🍀
@dendasubaristka ja bych rekla vcera,ale jsou potřeba jeste aspon 2 teploty vysoke
@kocila fakt? Já brala že nejnižší teplota byla 36,2 a pak to skočilo na 36,6. Tak to značí ovulaci poslední nízká teplota? Den předtím 36,2 jsem měla i plodný hlen právě.
@dendasubaristka Ne, potřebuješ šest teplot, po kterých přijdou tři vyšší a ovulace probíhá někde mezi tou poslední nízkou a první z teplotního vzestupu. 13.DC vypadá jako poslední nízká a 14.DC teplotní vzestup, ale chybí ty další dvě teploty, které zatím neznáme.
@hermij aha děkuji dneska 37,1. Tak asi opravdu to bylo ten 13dc
@anullesisa jeden pokles nic neznanena,urcite zitra zase vyskoci (jsi teprve 10dpo,takze na MS je jeste brzy)
@kocila aha dekuji ..taky jsem si říkala že je ještě brzo na ms .. ale ten pokles..proč?..to se mi ještě nestalo
@anullesisa jo všechno se stane jednou poprvé. Také se mi to kolikrát stalo. Uvidíš zítra no. 😊
Holky tak jste měli pravdu. Ovulace v pátek 13dc. Sex byl 11dc večer. Tak snad to klaplo. 🙂 Do toho dnes první den utrogestan. Snad mi nebude po něm zle. A pomůže k zahnízdění. S tím že jsem se rozhodla že chci jít do cvičení Mojžíšové. Celkově mě dost trápí záda,tak třeba může být i v tom problém. 🙂
@janickazabicka dneska bt ..taky 36.8 tak ms určitě dorazí dřív
@anullesisa a jak vypada graf na nahledu?..pokud teplota i druhy den je nizko,tak se skutecne telo muze pripravovat blizici se MS
@kocila už mám slabé krvácení...Tak ms se rozjíždí 😞
@anullesisa Slabě krvácet můžeš i při nidaci, stejně tak může být pokles teploty.. 😉

@mikejla_a tohle bude tehotenstvi. Je otazka, zda bude prosperovat, ale k poceti doslo. Nejsi divna, kroutim hlavou uplne stejne jako ty a Vendy. A modlim se, aby ten jeji dostal rozum. Zustat se 4 detmi sama, navic bez prace kvuli miminku, to je blbe.