icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
1. únor 2020

Ahoj holky tak bohužel dnes smutná zpráva. Dnes ráno nám zemřel taťka. Přejme mu to, teď už je mu dobře. 😢😢

mikejla_a
1. únor 2020

@janickazabicka to tvuj tatinek? 😥ty blaho, u vas je to ted nějaké smutne obdobi.. Tchyne, tatka 😩 moc me to mrzi, drzte se!

hlasimse
1. únor 2020

@janickazabicka 😢Drž se... ❤

vendelinka08
1. únor 2020

@janickazabicka Jani, upřímnou soustrast, teď už musí být jen dobře. Držte se.

kocila
2. únor 2020

@janickazabicka uprimnou soustrast

hermij
2. únor 2020

@janickazabicka Ať už jste či nejste věřící - ať je mu dopřán věčný pokoj a svítí mu světlo věčné +

hermij
2. únor 2020

@meliname Já bývám vůči spermiogramům většinou skeptická. Zcela zdravý muž má jisté % mrtvých spermií v ejakulátu, jisté % poškozených, pomalých, atd. Pokud tam nějaké zdravé spermie byly, tak je to v pořádku. K početí snaží, když se probojuje jedna zdravá spermie ;) Netřeba plašit, ale ani to nepodceňovat. Ať se i muž snaží podpořit kvalitu svých spermií. Můžeš mu koupit kotvičník (čas nebo bylinné kapky, možná se dělají i kapsle) a nějaký doplněk stravy se selenem, zinkem a vit. E (příp. kupovat para ořechy a dýňová semínka 🍀). Spermie zrají kolem 3 měsíců, tzn. že i tento spermiogram vypovídal o zdravotním stavu muže 3 měsíce zpátky.
Ženské vajíčko je také třeba vyživovat, to zraje cca. 4–8 měsíců... to je doba. Teď v zimních měsících zdůrazním hlavně vitamin D, máme ho málo a je důležitý pro všechny. Doporučit můžu třeba doplněk Vitashine nebo olej z tresčích jater (dělají se i kapsle, kdyby Ti to nevonělo). Vit. D je v obou. Případně je i v játrech 😉

janickazabicka
3. únor 2020

@mikejla_a
@hlasimse
@vendelinka08
@kocila
@hermij
Holky moc vám dekuju. Jinak taťka asi tak na půl. Když byl malý tak do kostela chodil se svou maminkou ale pak už ne. Když přišel ze Slovenska a usadil se tady. Ale dekuju. Také mu přeji věčný klid. Ted uz mu je dobre nic ho neboli. Akorát je zajímavé že umřel přesně ve stejný den jako před 8 lety jeho maminka. Uplně to vypadá jako by si i! K sobě vzala 😢😢😢 asi naposledy chtěla ochránit svého syna. Ted uz jsou spolu.
Pořád to bolí a ještě dlouho bude. Ale on poslední 5 let stejně nežil jen že tu byl. Námi. Přišel o nohu a tím to strávil celý čas převážně v posteli. 😥

janickazabicka
3. únor 2020

Jinak ahojky ahojky holky. Musím říct že jsem pěkně nachcipana. Mám pořádnou rýmu a pěkně mi slzí oči. Vůbec nevím kde jsem k tomu přišla. Ale zítra jdeme s mužem k doktorovi má ty problémy s kilou. Tak rovnou řeknu ať se koukne i na mě 😁 tak uvidím.
Jinak co se týče snažení stále na to nemám nějak myšlenky. Strašně mě to rozkoplo takhle situace. Co se u nás děje. A ted navíc mám ještě! Obavy o Jaru aby mu to dopadlo dobře. I když všichni říkají že je to lehká operace.
Nevíte o tom někdo něco? Někde četl že prý kýla na pravé straně laparoskopicky nejde prý jen operaci?

janickazabicka
4. únor 2020

Ahoj holky po úplně nejhorším měsíci v mém životě dnes ráno tohle 😇😍 nedělám si zatím žádné naděje jelikož jsem měla malinké špinění na toaletaku. Ale doufám že nám to štěstí poslali. 🙏🍀👶💖

janickazabicka
4. únor 2020

Ještě jeden na bílém podkladu. Ted foceny! .🙏🍀💖

meliname
4. únor 2020

@janickazabicka waaau, tak ten je krásně pozitivní😍 😊 gratuluji, aspoň trocha štěstíčka v těžkém období! to já budu pořád doufat, že se letos taky dočkáme.🙏🙏🍀 A máš nějaké příznaky krom špinění? Nebo zpoždění?

sudylichozrout
4. únor 2020

@janickazabicka Wow! Tak drzim palce, at vam to konecne klapne 🙂

janickazabicka
4. únor 2020

@meliname
@sudylichozrout
Holky díky krom větší ospalosti kterou jsem přikládala ke stresu a počasí. Tak v podstatě nic. Ted se jen bojím toho špinění. Buď musím doufám že to bude dobré.
Jinak koukala jsem na test ještě teď jestli bledne a vůbec spíš mi přijde že je víc barevnější 😀

hlasimse
4. únor 2020

@janickazabicka držím palce, ať se drobeček udrží 😉 Kýlu pupeční jsem měla jako malá holka a byla to celkem jednoduchá operace, dokonce myslím, že to nebylo laparoskopicky ale klasicky. Tak snad to bude ok i u něj 🙂

janickazabicka
4. únor 2020

@hlasimse díky za ohlas. Také doufám. Ze vše se nakonec v dobre bude obracet.
A děkuji moc

kocila
5. únor 2020

@janickazabicka jsem napnuta,zda test sili🍀👍

dendasubaristka
6. únor 2020

Holky dnes vypadám takto jsem 13dpo a 7dpo jsem našla na toaletaku růžový výtok a pak klid. Já to na vás působí 🙂?

kocila
6. únor 2020

@dendasubaristka muzes udelat test👍

dendasubaristka
6. únor 2020

@kocila fakt? Tak dneska koupím a zítra ráno udělám :*

dendasubaristka
6. únor 2020

@kocila včera a předevčírem jsem měla lehké ms bolesti,to vím ze může být 🙂 a prsa mě bolí už od 21dc ale to teď mívám před ms normálně,takže si právě myslím jestli to spíše nedostanu no.
Ale zas nemám nafouklé břicho jako mívám no. Všechno je individuální no. Může to souviset buď s ms nebo těhotenstvim no.

kocila
6. únor 2020

@dendasubaristka 12DPO uz test ukaze,zda se zadarilo..tak drzim palce👍

sudylichozrout
6. únor 2020

@janickazabicka Ahoja, jakpak to s tebou vypada? 🙂

sudylichozrout
6. únor 2020

@dendasubaristka Uz bys mohla tedtovat. Drzim palce 🙂

dendasubaristka
6. únor 2020

@kocila
@sudylichozrout díky holky. 🙂 No jako jediné co musím říct že je jiné,že se opravdu cítím nějak moc skvěle,pokud to mám dostat. Jsem taková v pohodě no jakože fyzicky jinak než normálně před ms. 🙂 Tak buď udělám jeden dneska a jeden zítra ráno nebo vydržím do rána :D což tomu moc nevěřím

sudylichozrout
6. únor 2020

@dendasubaristka Tak dej pak vedet, jo? 🙂 ☘️😘

dendasubaristka
6. únor 2020

@sudylichozrout jasný 🙂

dendasubaristka
6. únor 2020

@sudylichozrout tak právě udělaný test. Pusto prázdno jak jinak. Uvidím ráno no.

sudylichozrout
6. únor 2020

@dendasubaristka Jeeek, tak to me mrzi, cekala jsem carky... 😥

dendasubaristka
6. únor 2020

@sudylichozrout pokud ráno nic,tak počkám do ms. Jestli přijde. A do té doby testy dělat nebudu. Víš co. Já ty teploty prostě mívám vždycky vysoké no :(

Strana