icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

lucije27
23. únor 2020

@hermij co myslíš? Můžu nasadit Duphaston?

hermij
23. únor 2020

@lucije27 Psala jsem do sz ;)

leontynkaa
24. únor 2020

@hermij Ahojky 🙂 pokracuju nějak takto...na woman zone mi vyhodnotili ovulaci na 20DC, tak jsem z toho opět v louži 😂

hermij
24. únor 2020

@leontynkaa Aplikacím vůbec nevěřit 😒. Žádné. Vyhodnotí dobře pouze pokud jde o "učebnicový" záznam, jakmile je někde nějaká odchylka, tak už chybují. Pokud to chceš zkusit rozlousknout, tak mi do sz napiš co nejvíc o Tvém měření. Čas měření pro každý den, jaký teploměr, kde měříš, jak se choval hlen po zbylé dny, kdy nebyl vyplněn, jak míváš dlouhé cykly, a další okolnosti - nevyspání, směna, práce do noci, nemocné dítě atd. 😉
Co víme jistě - jsi po ovulaci. Ale může hrát velký rozdíl, zda jsi 6.DPO, anebo 10. nebo dokonce 12.DPO. To je hodně velký rozdíl... takový, který může v klasické české ambulanci zapříčinit odeslání na revizi, protože se dítě nevyvíjí podle tabulek, přitom se jen dle poslední MS špatně vypočetlo stáří 😢... takový rozdíl, že Ti budou chtít vyvolávat porod, protože podle nich budeš 41+X, zatímco v reálu budeš teprve řádně v 40.tt 🤰... Se vším jsem se už setkala a jsou to pro ženy velmi bolestné chvíle 🙏 Většina žen se měří jen k odhadu ovulace, ale symptotermální metoda je úžasný diagnostický nástroj, velmi nápomocný právě v takovýchto situacích ❤

kocila
24. únor 2020

@leontynkaa psala jsi,ze pozitivni ovulacni test jsi mela 16DC,takze bych pouze tipla,ze ovulace nastala mezi 16-18DC (bohuzel nemoc ti mohla rozhazet ranni teploty)....
Dale ti chybeji teploty pred (melo bych jim tam byt alespon 6,je dobre zacit merit po skonceni MS)...
Pokud jste se snazili mezi 13-20DC alespon obden a je prano, tak jste udelali max..ted uz jen cekat,zda Nedorazi MS,drzim palce (p.s.hodne zen otehotnelo i pri nemoci,coz je take zvlastni 😉)

leontynkaa
24. únor 2020

@kocila jojo chybí no, měla jsem horečky 9-12dc, měla jsem 38,5,39,39,5,38...Tak proto chybí 😣 jinak merim vždy od toho cca 6dc 🙂 jo četla jsem no, že spousta co se snaží a onemocní, myslí si že teda prd a ono je to tam 🙂 jj je to zvláštní. Já se snažím zatím ty nezdařené cykly využít ke studiu toho, co se ve mě děje a vždy mi něco skrizi cestu a pak jsem v lese...

leontynkaa
24. únor 2020

A 8dc jsem již měla zvýšenou teplotu, takže jsem je smazala od toho 8 dne všechny 😀

kocila
24. únor 2020

@leontynkaa tak to uz nech jak se rika osudu...nemoc obcas vstupu i do mereni BT...tak dej vedet,jak si dopadla (myslim,ze za tyden by mohlo byt jasno,jak toto snazeni dopadlo😉)

dendasubaristka
25. únor 2020

Holky dnes jsem 5dpo. Sex jsme měli den po ovulaci jenom takže jsem moc nepředpokládala že by s toho něco bylo. Ale Dnes my teplota klesla na 36,8 a spinim. Může to být zahnizdovani nebo zas jen hormony. Hlavne ty teploty tento měsíc byly takové všelijaké místo aby mi to po ovulaci hned skočilo,tak se to pomalu zvedalo. Díky

kocila
25. únor 2020

@dendasubaristka pokud teplota jeste vyleti mohlo by to byt uhnizdovani (jestli mas i spineni),ale take i pokles progesteronu ..
Stalo se ti nekdy,ze bys spinila po ovulaci nebo pred MS?

dendasubaristka
25. únor 2020

@kocila ms mám dostat až příští pátek. Ale ano už se mi stalo že po ovulaci jsem spinila pár měsíců zpět,ale nikdy nebyl ten pokles teploty no,jen špinění.

kocila
25. únor 2020

@dendasubaristka tak mer dal (myslim,ze zitra teplota zase vyskoci nahoru)... dokud nedorazi MS v plne sile nic se nedeje (nekdo muze mit ovulaci o po posledni nizke teplote,takze neni nic ztraceno)...
Drzim palce a klidne dej vedet,jak ti cyklus dopadl (12DPO muzes zkusit test,nebo pockat na termin MS,pokud dokazes vydrzet 😉)

dendasubaristka
25. únor 2020

@kocila díky. no špinění už není od odpoledne,tak jsem zítra zvědavá no 🙂

dendasubaristka
26. únor 2020

@kocila tak dneska takhle 🙂 ale vím že to nic znamenat nemusí no.

meliname
26. únor 2020

@dendasubaristka taky jsem to měla podobné minulý cyklus. U mě tedy bohužel nic. Jen jsem špinila od 9DPO do MS, celkem tedy 5 dní 😏 ale to je můj věčný problém,🙈

dendasubaristka
26. únor 2020

@meliname no já od včera odpoledne už nespinim.. tak uvidím no.

meliname
26. únor 2020

@dendasubaristka Tak to může vypadat nadějně 😊 tak třeba za týden na tebe již vykouknou //😊 Jak dlouho se snažíte?

dendasubaristka
26. únor 2020

@meliname 3 roky. Dneska jsem byla poprvé na Mojžíšove metodě 🙂 zjistila že mám v pořádku průchodnost vejcovodů a vejcovody. Co mám špatně,tak kostrč tu mám směrem dovnitř a 3,4 žebro. Budem dělat mobilizaci.

meliname
26. únor 2020

@dendasubaristka Přes Mojžíšovku se dá zjistit i průchodnost vejcovodů? Taky jsem nad ní už přemýšlela, že bych vyzkoušela.

dendasubaristka
26. únor 2020

@meliname to mě taky překvapil. Ale asi jo.

hermij
26. únor 2020

@dendasubaristka
@meliname To bohužel není možné... Ráda bych jakožto fyzioterapeutka měla takovou schopnost 😀😝 Snad to nevypovídá nic o kvalitě paní fyzioterapeutky... 🤐 Z napětí svalů a svých letitých zkušeností mohla odhadovat, ale to může odhadovat i lékař, dokud neudělá vyšetření průchodnosti, bohužel.

dendasubaristka
26. únor 2020

@hermij no me to zarazilo právě podle čeho to zjistila. Pak jsem si řekla že možná s toho co jsem ji řekla o cyklu a vyšetření to zjistila. Můžu se jí priste zeptat no. A můžu se zeptat co pro mě znamená teda kostrč dovnitř a spatne 3,4 žebro? Ta kostrč má až takový vliv na otěhotnění? Díky moc :*

hermij
26. únor 2020

@dendasubaristka Ano, blokády žeber mohou mít "vzdálený" vliv na plodnost skrze řetězení funkčních poruch. A na kostrč se upínají některé svaly pánevního dna, což může mít vliv na cirkulaci krve a lymfy v malé pánvi, což má pak opět vliv na plodnost. Není to zázračná léčba, úspěšnost je tuším 40%, ale pokud se u vás s mužem nenašly jiné potíže, tak je dobře, že metodu paní Mojžíšové zkoušíte 🙂

dendasubaristka
26. únor 2020

@hermij aha super díky za vysvětlení 🙂 já to nemohla nikde najít na internetu ten důvod právě. No a ještě mi paní řekla že bych mohla mít lepší ms . S tou lymfou problém mít asi budu špatně se mi prokrvují nohy mám je pořád zmrzlé.

dendasubaristka
27. únor 2020

@hermij ještě se chci zeptat. Já normálně cvičím 3x týdne pro zpevnění. Fyzioterapeutka mi řekla že po dobu co k ní budu chodit bych neměla dělat nic jiného než ty cviky od ní. No a teď mě zajímá to cvičení zlepši postavu? Zpevni nebo tak?. Mám totiž celkem Stach s toho že jak jsem teď konečně na sobě viděla výsledky cvičení a neměla bych to teď dělat aby moje snaha nepřišla vniveč. Dík.

kocila
27. únor 2020

@dendasubaristka ja Mojziskovu cvicila pul roku (nic jineho a postavu to trosku zlepsilo,ale zadne extra zazraky necekej)... zvaz,jake pripadne bys cvicila cviceni k tomu (posilko,nebo tanecni,jump)...
Ja cviceni k tomu zakazano nemela,takze nevim a slysim prvne...
Mojziskovka je beh na dlohou trat (ja z osobni zkusenosti doporucuji,si soubezne nechat udelat specialni vysetreni tve neplodnosti + spermio),ja takhle cvicila jak diva a zakopany pes byl uplne jinde,coz ani mojzisovka nepomohla (mam prvni dite temer napoprve prirozene,o druhe jsme se snazili 2roky,nez jsem vyhledala odbornou pomoc a jsem trosku na sebe nastvana,ze jsem treba mohla zacit o rok drive,ale to je z jineho soudku)...
Treba tobe mojzisovka pomuze👍

dendasubaristka
27. únor 2020

@kocila no v úterý se jí zeptám na to cvičení. Přijde mi to škoda když jsem tak dřela aby moje postava nějak vypadala a teď bych to měla přerušit no :( tak to u ní zjistím. Diky za informace. A můžu se zeptat jaký problém jsi měla?

kocila
27. únor 2020

@dendasubaristka mam protilatky proti obalu vajicka,tzn ze obal je moc tvrdy a spermie se pres nej do vajicka nedostanou...jinak vse ok,manzel plodny samec,ja krasne ovuluji,vajicek na rozdavani,ale.....

Urcite se fyzio zeptej...moje fyzio mi rikala,delejte vse jako doposud,jen tam zaradit mojzisovku do denniho programu

dendasubaristka
27. únor 2020

@kocila no ona mi právě řekla že bych neměla dělat nic,já ji říkala že posilují zpevňování. Tak asi radši pokud mě bude odblokovavat tak ať tomu nějak neublížim no. Uvidím co mi řekne. Ty jo no masakr teda to by mě nenapadlo. Zvláštní že jsi ale poprvé otěhotněla ty jo

hermij
27. únor 2020

@dendasubaristka To slyším prvně... Raději se poraď s ní. V polovině roku jdu na první část kurzu, ráda bych MLM taky dělala v praxi ♥

@kocila jak Ti na to, prosím, přišli?

Strana