icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

kocila
27. únor 2020

@hermij imunologicke testy z krve (dokazi zjistit protilatky na spermie,obal vajicka nebo embryo-v zakladnim testu)

dendasubaristka
27. únor 2020

@hermij aha no musím to zjistit je to celé nějaké divné.

dendasubaristka
28. únor 2020

Holky čím to může být že to tak skáče nahoru dolů. Po ovulaci se mi to pokaždé drželo 37 -37,1. Tento měsíc to tak skáče.

kocila
28. únor 2020

@dendasubaristka neumim ti odpoved proc skacou,ale teploty jsou stale vysoke (videla jsem poovulacni grafy,ktere vypadaly jako hreben a zadarilo se,ale take ne)..pokud te mereni stresuje,muzes prestat merit a pockat si na 14DPO a testnout

dendasubaristka
28. únor 2020

@kocila já právě taky že když byly holky těhotné,tak jim to tak skákalo. Já i 5dpo Spinila dopoledne. Ale právě tím že tento cyklus jsem ani nepočítala ze něco bude. Manžel řeší práci je na nemocenské ve stresu. Nakonec bylo den po ovulaci,tak jsem tím tuplem si řekla že s toho nic nebude. A teď takové skákání. No jako prave asi bych to nevydržela neměřit :D

dendasubaristka
28. únor 2020

@kocila ale jsem ráda že aspoň vím že to není anovulacni. Měla jsem právě i ovulační bolesti,tak by mi to bylo divné.

anullesisa
28. únor 2020

Ahoj holky .😊Tady je můj vítězný grafík..❤❤😊

dendasubaristka
28. únor 2020

@anullesisa ty jsi měla takový pokles 12 dpo? 🙂 A jsi těhotná? 🙂

jaja01k
28. únor 2020

@anullesisa Krása, gratuluju 🙂

terka80
28. únor 2020

@dendasubaristka to je nidacni pokles stava se

dendasubaristka
28. únor 2020

@terka80 jj já vím no že pokles je nidace. Ale přijde mi to právě pozdě proto se ptám 🙂 co jsem se dívala všude možně a dočetla tak zahnizdovani bývá dřív tak od 5dpo. 🙂

terka80
28. únor 2020

@dendasubaristka od 6 dpo az do 12 dpo 🙂 proto hodne holek treba den dva pred ms spini protoze se to zahnizduje 😉

dendasubaristka
28. únor 2020

@terka80 aha. Ja všude četla od 5dpo. Tak to pak jo 🙂

anullesisa
28. únor 2020

@dendasubaristka ano ..taky jsem si myslela ze ms přijde ale nedorazila .. A 14 dpo na tt krasny // 😊😊❤

anullesisa
28. únor 2020

@jaja01k dekuji 🙂

anullesisa
28. únor 2020

@dendasubaristka ten pokles není uhnizdení..podle bolestí atd .. jsi myslim ze bylo 6dpo ..někde jsem slyšela ze se to může stát.. v době ms může mírně klesnout bt .. jinak si myslím ze by test nebyl tak silný 14 dpo kdyby uhnizdení bylo 12 dpo

dendasubaristka
28. únor 2020

@anullesisa jo tak určitě se povedlo :* já si právě říkala že mi to přijde ten 12dpo prostě pozdě. No já v úterý 5dpo Spinila,tak uvidím jestli ejn nějaký pokles hormonů nebo ne 🙂 držím palce ať se vše vyvíjí jak má 🙂

anullesisa
29. únor 2020

Držím palce ať vám to vyjde 🙂... nám to trvalo 3 roky ...minulej mesic jsem brala jeřáb ptačí a kontrihel a na tt // .. všude píšou že to jsou zázračné kapky ...opravdu jsou i mě pomohly ...A děkuji 😊

dendasubaristka
29. únor 2020

@anullesisa děkuji. Já dneska takhle 🙂 no a tento měsíc poprvé piju čaj s 5 bylin,za to byl jen jeden jediný sex a to den po ovulaci :D takže jsem ani nepočítala ze s toho něco bude :D Pokud by to teda vyšlo budu s hubou dokořán :D. A snažíme se taky 3 roky 🙂 no mě kontryhel nesedí no. Spinim po něm.

dendasubaristka
29. únor 2020

@anullesisa a měla jste nějaký problém?

anullesisa
29. únor 2020

Ne nemela jsem žádný problém ale nešlo nam to ..když jsem pila samotný kontryhel tak jsem taky spinila....pak jsem se dočetla o jeřábu ptačí a to jsem brala 6 dni a jednou za den pila kontryhel a to pomohlo ...přeju ti aby ti to vyšlo 🙂 ..

dendasubaristka
29. únor 2020

@anullesisa aha tak kouknu na to super díky 🙂 a nevypla jste třeba i nějak víc? Že by to byla psychika? 🙂

dendasubaristka
29. únor 2020

@anullesisa ještě jestli můžu poprosit ten kontryhel jsi pila od kdy do kdy a jednou denně? A ten jeřáb píšeš jen 6 dní a to bylo od kdy do kdy prosím. Díky 🙂
A cykly jsi měla v pořádku?

janickazabicka
29. únor 2020

@anullesisa ty jo tak to je super moc gratuluju. 🍀

anullesisa
29. únor 2020

@dendasubaristka psychika to nebyla stale jsem myslela na těhotenství jako každá žena co si to přeje...kontryhel jsem pila od začátku ms jednou denně a jeřáb taky od začátku ms (2×3 denně 15 kapek ) ano jen 6 dni ale můžete i déle

anullesisa
29. únor 2020

@janickazabicka dekuji 🙂

janickazabicka
29. únor 2020

@anullesisa no a on už se pak nemůže déle pít? Nebo proč zrovna 6 dní? 😀

dendasubaristka
29. únor 2020

@anullesisa těch 6 dní jste brala jen ten jeřáb nebo i kontryhel? Jsem debil ale to 2x3 denně 15 kapek je co? :D 2x nebo 3x? Nebo 2x3 slyším poprvé díky moc :D

anullesisa
29. únor 2020

6 dni jerab i kontryhel...na těch kapkách je to napsané.. 3×denně 15 kapek ..ale já to někdy brala 2× za den a nekdy 3× za den 🙂

anullesisa
29. únor 2020

@janickazabicka jak uz jsem psala můžete déle ale já ho pila 6 dni ... protože jsem odjela a zapomněla jsem si to vzít sebou 😃..

Strana