Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@packa17 Díváš se na oboje. Hlen upozorňuje, že k ovulaci dojde a teplota ji zpětně potvrdí. Ovulace tedy je někde v době mezi vrcholem hlenu (nejkvalitnější) a vzestupem teploty. Dnes jsi 6.DPO, možná reálně i den dva navíc, ale řiď se teplotou. Ovu vůbec pozdě nebyla. 17.DC je norma 🌹
@dendasubaristka @janickazabicka
Ano ano, v rámci pojištění zdarma, pokud fyzioterapeutka nepodniká sama. Žádanku FT může předepsat obvodní i gynekologové. Jen se jim do toho někdy nechce... papírování navíc.
Nejsou tu všechny, ale některé terapeutky najdete zde: https://www.mapotic.com/sit-fyzioterapeutu-venu...
@hermij dekuji myslela jsem si,ze ovulace probehla drive ale sex jsme meli 25.2 a 28.2. tak snad to vyjde snazime se 3m ale jednu dite uz mam a drive jsem to neresila byla to nahoda ale vim jedno,ze to bylo urcite s hlenem😉ted jsem se o to zacala zajimat protoze se nam to nejak nedari😉tak uvidime kdyztak budu sledovat dal
@dendasubaristka aha tak se na to zkusím zeptat. Taky mám dost bolesti se zády, tak třeba by to mohlo pomoci 😊
Ahoj holky tak od příštího cyklu začínám zase měřit a testy. At vím že se zase trefíme správně. A uvažuji o tom Jeřabu ptácim 😁😁
Myslíte že se může brát společně s mateří kašičkou?
@janickazabicka mojzisovku mi predepsal gynekolog,ac v ni moc neveril,nasla jsem si fyzio se smlouvou na pojistovnu,je to hodne navstev,takze takhle jsem zsetrila asi 5000,-👍
Ahojky kočky 💐
Jdu se pochlubit naším pokladem. I když jsem už kolikrát říkala, že to nikdy nevyjde a tak - znáte to 😘 vyšlo to jen díky měření BT, testům a také manželovi 😂🤣 (ať na něj nezapomenu 🤣) a také tomu, že jsem to nejspíše přestala řešit - začala jsem hubnout a připravovala se na návštěvu CAR-u, těšila se na ms 🤣🙈 až se to začne řešit a najednou - nečekaně // 🤣
Toto je náš poklad (předpokládané jméno pro tento týden je) Samuel ❤️💙😍 který má už 25.cm a 300g na utz krásně spolupracoval hezky si hodil ručičku za hlavu a jedl 🤣🤷🏼♀️ Nohy také dával za hlavu 🤣🤣🤣
@petula.bir krása,nádherné zprávičky ♥ a Samuel je krásné jméno,akorát u mého manžílka by neprošel 😀 u nás to bude buď Anita anebo Damián 😀 😀
@petula.bir nikdy se nenabažím takovýhle zprav. Gratuluju
@petula.bir sice jsem tu spis jen tichý pozorovatel, ale takové krasne zprávy vždycky “nakopnou”❤️Gratuluji moc! Je to štěstí 🍀🍀🍀
@petula.bir teda krásné zprávy. A ať pěkně roste dal 😍🍀👶💖
Ahoj 🍀 k měření BT - jdu spat kolem desate hodiny, v noci se občan budím a ted kdyz o pul druhe zasatram pro teploměr a znerim se (36,4), zase usnu, a pak to stejne kolem pate rano a zase se zmerim (36,6), jakou teplotu byste evidovaly? Merim se pravidelne každy den prave kolem te pate, dekuji 🍀🍀🍀
@janickazabicka bud jeste bude pozitivni testuj dal a nebo jsi to mohla klidne promeskat pokud testujes 1x denne
@packa17 moc držím palce 🙏🍀💖👶
@packa17 prosím? To bylo na mě? Nějak tomu nerozumím
@janickazabicka ano bud jeste bude pozitvni testuj dal a nebo jsi klidne mohla promeskat....nevim v kolik hodin testujes ale klidne mohl byt narust vecer a nezaznamenala jsi ho a druhy den uz muze byt negativni vysledek
@packa17 promiň ale tohle není ovu test. Ale těhotensky test. 😁
@janickazabicka já myslím ze klidně mohl😉vypadá velice nadejne!🍀kolik dpo jsi asi víš?
@fafetka díky no vůbec nevím. Ale podle minulého měsíce bych měla mít 2 dny zpoždění. Ale na to se moc vsazet nedá.
@janickazabicka to je pravda to nedá 😊ale vypadá to fakt moc hezky. Ten spodní mi přijde i silnější než ten vrchní. Juuu držím pesticky!✊🏻✊🏻🍀
@janickazabicka
Juuuu copak to tady vidím 😍😍😍 já myslím, ze bude sílit. Vzpomeň si na mě ráno (dr.max) pidi duch, skoro nikdo neviděl a odpoledne mamatest pozitivní 😍😍😍
Potichu gratuluji, myslím, ze se zadarilo 😍😍😍🥰🍾 já mám takovou radost 😘❤️😍
jo prehledla jsem napis hcg😁ja jsem byla vcera neco mezi 8-10 dpo a test jsem mela jeste slabsiho ducha nez mam ty zitra bych to mela dostat ale uz dnes jsem mela 36,8 to jsem nikdx nemela za tu dobu co to sleduji vzdy max 36,6 tak snad nam to vyjde😉🙏
@fafetka opravdu? 🍀
@petula.bir
@packa17 dekuju holky. Věřím 🍀🙏💖👶

@janickazabicka a hlavně aby to mělo nějaký účinek a bylo to k něčemu musí se fakt poctivě cvičit. Plus to pak můžeš cvičit až otehotnis. Lepsi záda,porod atd.