Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@hermij ahoj no u mě byl problém že mi to nechtěla jak gyndarka,tak ani obvodak napsat. Nakonec mi to napsal u obvodaka druhý lékař který tam ordinuje s ním a napsal mi to jako zadanku Ft na rehabilitace,takže klasika 10 návštěv,jak má člověk nárok. Ale co jsem se bavila s fyzioterapeutkou,tak pokud by mi ta jedna mobilizace nestačila,tak bych dorazila už na své náklady na další mobilizaci,ale to není zas tak strašná pálka.
@packa17 tak co jak si na tom? 😀🤗
@dendasubaristka jj, to mě zajímalo, MLM se totiž doporučuje na vícero setkání, na což 10 návštěv zpravidla nestačí.
Jee🤔jsem se odvazila ze se pozeptam a ono mi to zmizelo😔tak zkusím to sesmolit ještě jednou
Potrebuju radu děvčátka. Merim od nového roku takže teď třetí cyklus. První byl otukavaci druhy už jsem celkem chápala co a jak ale teď? No skáče to jak splasena koza, co platilo v předchozích cyklech už neplatí. Jsem zmatená!🙈merim ve stejný čas stejným teplomerem za stejných podmínek. Merim teda v pod jazykem. Ale... k tomu si overuju ovulacnimi testy co a jak. Teď jsem testovala prvně ve čtvrtek (ačkoliv jsem čekala ovu ve středu) od čtvrtka každý den. Opět ve stejnou dobu kolem 11dopoledne. No a pozitivní test v pátek. Tak jsem čekala ze ovulace proběhne v neděli nejdéle jako vždy. Ale pořad nic? Z jakého důvodu by mohl být případně ten cyklus anovulacni nebo takhle rozhozeny? Nic nedělám jinak. Beru fertipronu, piju kontryhel a malinik vždy od 1dc do ovulace. Teď jsem ho tedy ve středu vysadila i když ovu nepřišla ...už jsem z toho opravdu jelen😔
Jo a taky mne mate ze wz graf ukazuje dnes 17dc ale jsem zcela jiste už 20dc. Cykly +\- 30, LF 14. Žádné cysty myomy ani záněty. Tak fakt nevim
@kocila to já vim prave. Jen mne mate ze v těch předchozích cyklech to tak bylo. Pozitivní test a za dva dny BT nahoře. Hlen mám už od minulého víkendu prave. Průhledný spis řidší.takze taky vodítko na nic v tuto chvíli. Řekla bych i ze od soboty je ho o dost min spis nic. No proste jsem jelen🙈😂
Holky dekuju za podporu a za zájem ale tento měsíc.. Si se mnou osud ošklivě pohrál. Dnes na testu skoro už okem neviditelný duch. V podstatě nic. 😭😭😭😭😭 každopádně 2.4. Jdu k doktorovi tak mu řeknu ať mi dá něco na podporu, aby se tam lépe udrzelo. Tak snad další měsíc. Alespoň si v klidu užijí opožděný vánoční večírek za 14 dni a podepisu novou smlouvu v práci bez výčitek.
Ježíši to je zase ráno, které stojí za 💩😢😢😢
@janickazabicka oh ne ☹ vypadalo to tak nadějně....ale ms ještě nepřišla ne? Testovala jsi stejnou značkou?
@fafetka jj zkoušela dokonce i jinou. Na té jiné to a
Je trošku lépe vidět ale rozmazle. No uvidíme. Ms ještě nepřišla. Ale už s tím nepočítám. S těma // to bylo veselejší. Nicméně vyzkouším od ovu jeřáb ptačí hodně si ho chválí a pak prý pomáhá.
@janickazabicka ach jo kočko tak to je divné ☹ o tom bych se fakt zmínila dr ☹ to už je takto po třetí ne? ☹
@hermij včera jsem byla zas na Mojžíšove a paní fyzioterapeutka mi říkala že prý si můžu po 3 měsících nechat zas vypsat zadanku,což jak přemýšlím asi bude problem pro doktory ikdyz to prý jde no. Tak uvidím.
@hermij celou dobu mam menst.cykly 26-27 nikdy jsem nemela zpozdeni a ted mam zpozdeni 1 den ovulace mohla byt klidne o 1-2 drive po ovulaci nemusi dojit druhy den hned k vzestupu teploty ale az klidne za 1-2 dny...jinwk teplota je furt vysoko a teh.test stale pozitivni ve ct jdu na gyn tak vam to sem napisu
@janickazabicka zpozdeni 1 den a a teplota furt 36,6-36,8 jiank normalne mam 36,1 pri menstruaci.a test stale pozitvni
@packa17 já zkoušela dnes taky ovu z Hecu a taky jsem měla podobnou čárku. Ale tehu bílo.
Moc ti držím palce. At to dopadne lépe než u mě.
@juliemichal no právě že ano na konci září a shodou okolností před měsícem. A ted zase. 2.4. Jdu na preventivní prohlídku tak mu to řeknu. At mi dá třeba utroš nebo tak něco. Musíme tomu teda trochu pomoci. Když se nechce samo udržet. 😥 brouček můj maléj. Ani neví jak se na něj s tatínkem těšíme 😔
@dendasubaristka Řekni, že na pojišťovnu to jde a že to není problém. Což je pravda 🙂 Tak že Ti to můžou klidně předepsat. Aspoň zkusit 🙏
@packa17 to je skvělý. Moc gratuluju😘
@packa17 ty jo tak super 😊

@packa17 Jak sdílíš záznam, tak 6.3. jsi byla teprve 7.DPO, takže kdyby za tři dny měla dorazit MS, tak máš velmi krátkou luteální fázi. Proto doufám, že MS dorazí nejdříve za 5 dní!!! Anebo ještě lépe, že nedorazí 😍 Kdyby byla krátká LF, tak se s tím dá jistě něco dělat. Buďto doplňky stravy, anebo lze s gynekologem dohodnout užívání Utrogestanu (v souladu se záznamem bazální teploty, až po potvrzeném vzestupu teploty, jinak hrozí, že takovéto léky - Duphaston, Utrogestan, Gynprodyl... ovulaci "zablokují").
@peeetisek Až tu ranní teplotu, kdy pak vstáváš.
@dendasubaristka Prosimtě, kolik návštěv Ti předepsal lékař na žádanku na rehabky? Jen ze zvědavosti.