icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

packa17
11. bře 2020

@janickazabicka chtelo by to z ranni moci to by bylo lepsi ja tam ducha vidim...ja mela v patek skoro neviditelneho ducha a dnes je streda a konecne pekna carka dej tomu cas

juliemichal
11. bře 2020

@janickazabicka taky tam dušíka vidím ♥ ♥

janickazabicka
11. bře 2020

@packa17
@juliemichal fakt holky? Jen mi přijde divný že býváwj i byť vidět daleko méně než před 2 dny.

juliemichal
11. bře 2020

@janickazabicka nemůže to být tím,že nemáš mamatest?

packa17
11. bře 2020

muj prvni test a to byl patek a dneska nadherne 2 carky tak to trvalo 5dni nez takhle zesilila...co jsem davala pred par hodinama

packa17
11. bře 2020

@juliemichal ja taky nemela mamatest ale nejaky kde jich je 6ks asi za 60kc

juliemichal
11. bře 2020

@packa17 jé tak to nevím co je za test ☹ ale je tam vidět pěkně to je fakt 🙂 já měla mamatesty :D a dnes jsem 10+5tt

packa17
11. bře 2020

@juliemichal adiel značka prodávají se po 5ks a dneska jsem si dělala dr max test a pěkná čárka mam 2 dny zpoždění

juliemichal
11. bře 2020

@packa17 krása,gratuluji ♥ ♥ jen tak dál 🙂

janickazabicka
11. bře 2020

@packa17
@juliemichal jasný no. Tohle mama test nebyl. No dnes 36dc asi 2 nebo 3 dny zpoždění a 36,7 teplota. Tak teď se ukaž osude 😁🙏🍀💖👶

janickazabicka
11. bře 2020

Tady je určit znát 😍🙏🙏🙏🙏🙏

peeetisek
12. bře 2020

@janickazabicka krasny, at sili ❤️

juliemichal
12. bře 2020

@janickazabicka jak dnes dopadl testík? 🙂

janickazabicka
12. bře 2020

No vůbec nic holky. Se z toho picnu. No nic počkáme na ms a pojedeme znova no. 😥😢

peeetisek
12. bře 2020

@janickazabicka To je fakt uz na 💩 ja take čekam na ms a uz radši netestuji, jsem pak z toho taková přešla 😶

kocila
12. bře 2020

@janickazabicka tve pozitivni testy a pak nic je fakt zvlastni,neco je asi spatne (jako kdyby se ti embryjko neudrzelo), supej k doktorovi a hledej s nim pricinu (muze to byt mala drobnost,ktera chybi k uspechu)...🍀

packa17
12. bře 2020

tak jsem.se vratila z gyn a nic tam zatim neni videt je moc brzo 14 dni po oplodneni tak me objednala za 4 tydny ze mi pak vystavi i prukazku😊tak snad tk vse dobre dopadne

packa17
12. bře 2020

jinak jsem 3+6 nrbo nejak tak takze je moc brzo i na gest.vacek

juliemichal
12. bře 2020

@packa17 toto je u mě 3+6tt 😀 a 10DPO,ale ano je ještě brzo aby něco bylo většinou v 3+6tt na UTZ 🙂

janickazabicka
12. bře 2020

@peeetisek no už začínám spinit takže asi tak.

janickazabicka
12. bře 2020

@kocila jdu za 14 dní na preventivní tak to s ním hned proberu

janickazabicka
14. bře 2020

Ahoj holky tak dnes se to u mě rozjíždí .
Takže zítra jdu do lékárny pro ten jeřáb ptačí když má u hodně z vás takový úspěch a budeme doufat.🙂🙃

hermij
14. bře 2020

@janickazabicka Taky dneska 1.DC ❤

peeetisek
14. bře 2020

Ahoj ❤️ Ja za chvíli nejspis take 😝🤷🏻‍♀️ Asi neni mozne, aby se to jeste zvedlo, zee 🙈

hermij
14. bře 2020

@peeetisek Naděje zůstává, ale u mě šla poslední tři dny teplota dolů stejně jako u Tebe 🍀

janickazabicka
14. bře 2020

@hermij
@peeetisek nebojte holky, osud nás teď. Chrání abychom třeba na miminko nepřenesli nějakou nalazu. Do léta to tam je. 🙂🙃😉

packa17
14. bře 2020

u me furt takto zpozdeni 5 dni,obcasne bolesti v podbrisku,pichnuti a bolest prsou snad nebudu mit nevolnosti jako u dcery nebo se zblaznim a nevim jak budu fungovat🙂

zacinajicisnazilka
15. bře 2020

Ahoj. Pouzivate nektera ovu test z Aliexpressu? 🙂

janickazabicka
15. bře 2020

Tak už je doma holky. Jsem zvědavá. V lékárně měla jeden jediný nechápu 😂😂 tak doufám že pomůže.
Jak jste prosím braly? Na balení píšou 3x20 kapek. Není to hodně?

janickazabicka
15. bře 2020

Teď holky něco mimo Miminek.
Tož nám dnes od půlnoci zavřeli elektro. Takže začíná menší dovolená sice s omezení, ale i doma se ta super odpočívat. 😁😁😁

Strana