Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka taky tam dušíka vidím ♥ ♥
@packa17
@juliemichal fakt holky? Jen mi přijde divný že býváwj i byť vidět daleko méně než před 2 dny.
@janickazabicka nemůže to být tím,že nemáš mamatest?
@juliemichal ja taky nemela mamatest ale nejaky kde jich je 6ks asi za 60kc
@packa17 jé tak to nevím co je za test ☹ ale je tam vidět pěkně to je fakt 🙂 já měla mamatesty :D a dnes jsem 10+5tt
@juliemichal adiel značka prodávají se po 5ks a dneska jsem si dělala dr max test a pěkná čárka mam 2 dny zpoždění
@packa17 krása,gratuluji ♥ ♥ jen tak dál 🙂
@packa17
@juliemichal jasný no. Tohle mama test nebyl. No dnes 36dc asi 2 nebo 3 dny zpoždění a 36,7 teplota. Tak teď se ukaž osude 😁🙏🍀💖👶
@janickazabicka krasny, at sili ❤️
@janickazabicka jak dnes dopadl testík? 🙂
@janickazabicka To je fakt uz na 💩 ja take čekam na ms a uz radši netestuji, jsem pak z toho taková přešla 😶
@janickazabicka tve pozitivni testy a pak nic je fakt zvlastni,neco je asi spatne (jako kdyby se ti embryjko neudrzelo), supej k doktorovi a hledej s nim pricinu (muze to byt mala drobnost,ktera chybi k uspechu)...🍀
tak jsem.se vratila z gyn a nic tam zatim neni videt je moc brzo 14 dni po oplodneni tak me objednala za 4 tydny ze mi pak vystavi i prukazku😊tak snad tk vse dobre dopadne
jinak jsem 3+6 nrbo nejak tak takze je moc brzo i na gest.vacek
@packa17 toto je u mě 3+6tt 😀 a 10DPO,ale ano je ještě brzo aby něco bylo většinou v 3+6tt na UTZ 🙂
@peeetisek no už začínám spinit takže asi tak.
@kocila jdu za 14 dní na preventivní tak to s ním hned proberu
Ahoj holky tak dnes se to u mě rozjíždí .
Takže zítra jdu do lékárny pro ten jeřáb ptačí když má u hodně z vás takový úspěch a budeme doufat.🙂🙃
@janickazabicka Taky dneska 1.DC ❤
Ahoj. Pouzivate nektera ovu test z Aliexpressu? 🙂
Teď holky něco mimo Miminek.
Tož nám dnes od půlnoci zavřeli elektro. Takže začíná menší dovolená sice s omezení, ale i doma se ta super odpočívat. 😁😁😁

@janickazabicka chtelo by to z ranni moci to by bylo lepsi ja tam ducha vidim...ja mela v patek skoro neviditelneho ducha a dnes je streda a konecne pekna carka dej tomu cas