icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

peeetisek
16. bře 2020

@janickazabicka k cemu je ten jeřáb ptaci? Ja pracuji ve státní správě, takze uz se do prace chystám 🙂 jen doufam, ze aspon omezí provoz pro veřejnost.. 🙈

janickazabicka
16. bře 2020

@peeetisek no tooc nezavadim.
Jinak je na úpravu cyklu a podporu ovulace. Jestli jsem to dobre pochopila.
U nás dnes v práci jsou ještě kolegové zaklidir notebooky a telefony. S tím že jim přijelo 7 palet zboží. Nechápu proč to posílají když vědí že má být zavřený obchod. 🙈🙈

janickazabicka
19. bře 2020

Ahoj holky tak hlásím že je po ms. Jinak beru ten jeřáb ptačí. A jsem zvědavá jak dopadneme.
A co vy? Jak zvládáte situaci ohledně korona?

juliemichal
19. bře 2020

@janickazabicka ahojky držím palečky aby se to už povedlo a byla jsi těhulka a vše bylo v naprostém pořádku ♥ já jdu v pondělí na první screening 🙂

hermij
19. bře 2020

@janickazabicka My "snažení" odkládáme o měsíc až dva. Stejně by se nyní kvůli stresům asi nezadařilo, ale já hlavně mám v hlavě, že nechci rodit o Vánocích 🤐 Porodnice jedou na omezený provoz, doktoři vybírají dovolené, ti, co mají směny bývají protivní (tak nějak obecně, s porodnicí nemám zkušenost), některé porodnice během svátků zavírají při plné kapacitě (aspoň u nás fakultka každý rok 😨 ).
Plus... pro zasmání někomu 😎... nechci to pro to dítě 😅 Je to blbý důvod, ale prostě slavit narozeniny a Vánoce skoro u sebe? Chudák 😂 A další, pro někoho hloupý důvod, ale pro to dítě je fakt blbé, když se narodí koncem roku, hlavně když bude dělat sport. To teď nevíme, že jo 😝 Ve sportovních kategoriích jsou totiž děti podle ročníku narození a je sakra rozdíl v tělesném složení a výkonnosti, když jsi narozená v lednu XY, anebo v prosinci XY. Hodně top sportovců slaví narozeniny začátkem roku nebo v první půlce. Tož tak 😇😉

sudylichozrout
19. bře 2020

@hermij Ja jsem rozena 6. ledna a nevidim na tom vubec nic blbeho... Ba naopak, bylo vzdy vic darku, nebo treba i nejaky drazsi, kdyz se spojily Vanoce a narozky 🙂

hermij
20. bře 2020

@sudylichozrout 6. leden už je pro mě ok 🙂 A samozřejmě, každý to bereme nějak, u nás doma (v dětství) se třeba narozky ani svátky neslavily.

janickazabicka
20. bře 2020

@hermij fakt? To by mi bylo moc líto a hlavně by mě to ani nikdy nenapadlo to neoslsavit.

vendelinka08
20. bře 2020

@hermij syn je narozen 18.12. a chtěla jsem vánoční dítě. Pro nás je to těžší co se týče dárků, ale ochuzen opravdu není. Ba naopak. Stojí nás to hodně přemýšlení, ale většinou si řekne co si přeje. A Ježíškovi píše dopis.

hermij
22. bře 2020

Zajímavé, jak z toho vyznělo, že nechci, aby dítě slavilo narozky o Vánocích 😝 To je ten nejnicotnější důvod 😉

janickazabicka
26. bře 2020

Ahoj holky po 3 měsících jdu s kůží na trh. Co myslíte?
Jeozme ten 12 DC že byl pozitivní? 🥰🍀

janickazabicka
28. bře 2020

Holky co vy na to. Řekla bych že ovu teprve bude. Myslite?

hermij
28. bře 2020

@janickazabicka Vnímáš i nějakou hlenovou sekreci? V teplotách se ovulace projeví až zpětně.

janickazabicka
28. bře 2020

@hermij no právě nevim. Jestli něco se děje a nebo to jsou sportovci 😁😁 Já to pak takhle nepoznám.

hermij
31. bře 2020

@janickazabicka Jak vypadá záznam dneska?

janickazabicka
31. bře 2020

@hermij ahojky děkuju za zájem.
Takže asi takhle 😁 ve čtvrtek jdu na preventivku tak uvidím 😁🥰🍀

vendelinka08
31. bře 2020

@janickazabicka Jani, vypadá to, že ovu test máš nejvíce pozitivní dnes a teplota jde nahoru, takže teď uvidíš další dny jak se to bude vyvíjet. Asi bych řekla Dr o těch pozitivních testech a že to pak nikdy nedopadne, čím to může být a ať ti pomůže. Protože otěhotnět asi můžeš, ale třeba chybí nějaký hormon, že se miminko neudrží.drzim palce.

janickazabicka
31. bře 2020

@vendelinka08 zlatí určitě mu o tom řeknu a myslím zei dá utrogestan. Dobre ke že hoozna hned v ten čtvrtek mohu nasadit nebo v patek. Uvidíme podle utz. Vyšlo to krásně ta kontrola. Krásné to hraje do karet. 😁

hermij
1. dub 2020

@janickazabicka Byla dneska teplota vyšší? 😍

janickazabicka
1. dub 2020

@hermij no vypadá to že ovu teprve přijde 🤣🤣
Dnes mi přijde pozitivní 🍀🥰🙏🤰

janickazabicka
1. dub 2020

Holky chtěla jsem se zeptat, měla jste některá někdy v půlce cyklu úplně nateklá a těžká prsa?
Mívám to občas před ms, ale uprostřed cyklu nikdy, tak je to pro mě neobvyklé.
A jsou fakt hodně těžke a nateklé 🤔🤔🤔

janickazabicka
2. dub 2020

Ahoj holky, tak dnešní návštěva u Mudr. dopadla na výbornou. Vše v pořádku, ovulace potvrzena a na spadnutí během dneška nejdele zítra. A dal mi teda utros na 3 mes. Tak snad pomůže 🍀🙏🤰❤️
Ale pěkně jsem prohlídku cítila 😁

juliemichal
2. dub 2020

@janickazabicka no super teď moc držím palečky a těším se na pozitivní testík ♥

janickazabicka
2. dub 2020

@juliemichal děkuju já taky. Tento měsíc nám vše krásně hraje do karet. Tak věřím že to tak mělo být ❤️

hermij
2. dub 2020

@janickazabicka Ten Utroš nasaď, až budou teploty nahoře ;)

juliemichal
2. dub 2020

@janickazabicka to určitě,tento měsíc to vyjde a bude vše v naprostém pořádku ♥ ♥

vendelinka08
2. dub 2020

@janickazabicka Jani,moc a moc ti to přeju, a držím vše co mám, ať to tentokrát zdárně klapne a hlavně ať se drží jako klíště.

vendelinka08
2. dub 2020

@janickazabicka věříš tomu, že dcera už oslavila 20.3. první rok? Strašně to utíká, až se nechce věřit.

janickazabicka
2. dub 2020

@vendelinka08 teda moc děkuju a máš doma krasne koťátko 🥰

janickazabicka
2. dub 2020

@juliemichal
@hermij
Holky moc díky. Jj nasadíme cca za 2 dny. S tím že jsem se doktora ptala jak je to s tou ovu x utros jestli zastavuje a říkal že v podstatě zdravé že e která má ovulaci přirozené by to uškodit nemělo. Ale pak řekl že kdZ se budu cítit jistější ať nasadíme třeba za ty 2 dny. 🙂🙃🤰🍀🙏

Strana