icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
9. dub 2020

Ahoj děvčata, tak jsme dnes zase hore 🙂🙃🍀🙏🤰❤️ drž se teplutko, drž 🍀🙏

janickazabicka
9. dub 2020

@packa17 teda to je krásný, moc gratuluju a držím 🙏🍀🤰❤️

janickazabicka
9. dub 2020

@juliemichal
@packa17 holky možný je asi všechno. Snad to tak bude a budu následovat Juli.
@peeetisek no máme to podobné. 🙂🙃

peeetisek
9. dub 2020

@janickazabicka tak to doufam, ze zitra taky povyskocim nahoru 🍀

juliemichal
9. dub 2020

@janickazabicka kéž by strašně moc ti to přeji ♥ ♥ a těším se na tvé // krásné čárky na testíku ♥

janickazabicka
9. dub 2020

@peeetisek určitě musí 🥰
@juliemichal děkuju jsi kočička 🤰🍀❤️🙏

janickazabicka
10. dub 2020

@peeetisek tak co jak si dopadla dnes?

janickazabicka
10. dub 2020

Holky dnešní poslední měření. Chtěla jsem se jen ujistit, že teplota šla nahoru a je to tam 🍀🥰🙏🤰❤️ teď už jen za pár dní zkusím ty // na testu 🍀🥰

juliemichal
10. dub 2020

@janickazabicka krása,krása,krása už se moc těším na testíček ♥ ♥

vendelinka08
10. dub 2020

@janickazabicka držím vše co mám 🤞🤞🤞🤞✊✊✊✊✊🤰🤰🤰🤱🤱🤱👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧

janickazabicka
10. dub 2020

@juliemichal
@vendelinka08 holky vy jste pokladci 😘😘😘 děkuju moc 🥰🙏🤰❤️🍀

peeetisek
10. dub 2020

@janickazabicka ahoj 🍀taky mi sla teplota nahoru, ale uz jsem bez priznaku, tak se nechame prekvapit 🤷🏻‍♀️Drzim ti palce, at tam za chvilku mas // ❤️

janickazabicka
10. dub 2020

@peeetisek nápodobně i tobe.
Mě teda stále bolí t prsa ale spíše ze strany a jsou nateklý a těžký. A od vcera mě sem tam poboliva podbřišek. Inu uvidíme 🥰🙏🍀🤰❤️

janickazabicka
11. dub 2020

@peeetisek cauky tak co ještě měříš? A jaká byla dnes teplota.?

janickazabicka
11. dub 2020

Holky strašně mě chytli zada v minulosti úraz kostrče. A tak jsem přemýšlela jestli si vzít léky na bolest nebo ne. Ale jsem teď ve stadiu kdy prostě nevím a nechtěla bych něco pokakat. Jsem sice 8dpo ale že srandy jsem zkusila udělat testik. Noozna s těmi léky přeci chvilku počkám 😁
Něco malinko vidím. Tak snad 🥰🍀🙏🤰❤️

mikejla_a
11. dub 2020

@janickazabicka drzim pesti, ale prijde mi to dost brzo a i tenké na čárku.

janickazabicka
11. dub 2020

@mikejla_a jasný samozřejmě neříkám že to tak je, ale nějaký pídí náznak. Ano i vím že 8dpo je dost brzo. Uvidíme další dny. 😁

peeetisek
12. dub 2020

@janickazabicka ahoj, merim, ale teplota nevypada dobre 🤷🏻‍♀️ Takze cekam ms 😡

kocila
12. dub 2020

@janickazabicka neco malinko vidim..pokud nevydzis se zady,tak muzes paralen,ale necekej ze bolest nejak hodne ustoupi....

kocila
12. dub 2020

@peeetisek graf nevypada dobre, treba zitra povyskoci👍

juliemichal
12. dub 2020

@janickazabicka taky vidím ♥ ♥ a na 8DPO je pěkný ♥ ♥ tak tfuj tfuj tfuj ať sílí ♥

janickazabicka
12. dub 2020

@peeetisek a je je to je mi líto ale jak se říká všem dnům ještě není konec 🥰🍀🙏

janickazabicka
12. dub 2020

@juliemichal
@kocila díky holky, no paralen bohužel nemám tak už třetí den chodím obalená v ručníku. Alespoň nějaké teplo. Ale dnes se mi zdá že je to o malinko lepší. Tak snad to není jen pocit 🍀🙏

juliemichal
12. dub 2020

@janickazabicka kočko taky jsem nesehnala nikde paralen a před 2 či 3 dny jsem už 4 dny umírala na bolest zubu a taky na bolest hlavy tak jsem šáhla na 2 ibalginy.ale v úterý jdu na poradnu tak se hned budu ptát dr jestli není pro těhotné aspoň něco na předpis ohledně bolesti.paralen totiž nikde neseženeme ☹ ☹

janickazabicka
12. dub 2020

@juliemichal Ježíši to mě mrzí. No právě hned hlásila že je paralen vyprodaný. A pak jen to nesmíte tamto nesmíte. Takže vlastně asi můžeš se trápit bolesti co to. Ani prý Panadol se nemůže.

juliemichal
12. dub 2020

@janickazabicka no přesně tak a fakt jako se trápit nehodlám déle než 4 dny,no jsem zvědavá zda mi dá dr něco na předpis pro těhotné,nechci furt jíst ibalginy ☹ ☹ bojím se toho,ale v bolesti fakt nebudu ☹ ☹ prý jediné co můžeme tak čípky na bolest a to jsem si řekla,že to fakt nechci 😀 😀

janickazabicka
12. dub 2020

@juliemichal fakt jo to jsem netusila. Hele klid e bych brala i ty čípky 😁

janickazabicka
12. dub 2020

Dnešní myslím že je vidět o micro víc 🥰🙏🍀🤰❤️

juliemichal
12. dub 2020

@janickazabicka no dnes jde vidět lépe než včera to je fakt 🙂 nemáš mamatest? 😀

juliemichal
12. dub 2020

@janickazabicka jinak já čípky ani omylem 😀 😀 nedávala jsem si je ani na ty hnusné hemeroidy ☹ ☹ vždy jsem umírala mno 😀

Strana