Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka kdy zkusíš z dr maxe? 😀 😀 no to chápu taky bych nikde nechodila kdybych umírala na záda ☹ ☹ taky mě už bolí je to hnus mno ☹ ☹ a kde je do konce? 😀
@juliemichal to máš pravdu. No asi zítra. 😁🍀🙏🤰
A od čeho tebe bolí?
@janickazabicka kočko to je už z toho bříška 😀 😀 měla jsem to u všech těhu tak brzo první fotka 13+5,druhá 14+5 tuto středu
@juliemichal no pěkně se začínáš kulatit 😁🤰
@janickazabicka strašné fakt 😀 😀 a kde je do konce? 😀 😀
@janickazabicka vidím čárku a ani to nemusím zvětšovat, jen ať pěkné sílí, ty odpočívej a ať se miminko pěkné zavrtá a drží se tě jako klíště, Jani, to už prostě musí vyjít. A vánoční dáreček na cestě. Také mám jeden dáreček doma.
@juliemichal neboj ještě se zvětší 😂😂
@vendelinka08 děkuju zlatíčko věřím že teď už to bude to pravé. Celý měsíc cítím že tento cyklus je prostě jiný 🥰🍀🤰🙏❤️
@janickazabicka Jani drzim vse co mam! S tim utrosem to uz musi vyjit!
@janickazabicka úplně náhodou jsem nakoukla a co to nevidím, krásného ducha 😍moc ti přeji ať sílí 😘
@janickazabicka já jsem vždy dělala testy z DM, mají je i v Tetě, takové zelené. Myslím že intimmed a i když byly 25, tak ukázaly krásné a hlavně jsou takové široké, takže na nich byla čárka krásně vidět, jsou tam dva i s kalíškem asi za 40kc
@vendelinka08 jasný no já tyhle měla doma. Ale už mám doma i z Maxe tak uvidime
Ahojky kočky 😘
@janickazabicka
Ahojky kočko 😘❤️ na druhem vidím // 😍 myslím, že na mamatestu už to bude určitě vidět ❤️ Juuuu, já mám takovou radost 😍😍😍🥰
Taky mě bolí záda a zatím jsem si nic nevzala a jen se modlím ať je už červenec a přejde to 🤣 mě pomáhá si ty záda nahřát ve vaně. Vím, změn bych neměla ale jen sedím ve vaně a sprcha je teplejší a jsem tam třeba půl hodiny (nechci vidět účet za vodu 🙈)
@petula.bir ahoj zlatíčko to znám. 😂😂
Jinak z toho asi noc nebude bohužel.
Tyhle jsou dnešní. Tamto musela být nějaká ryska či co. Tady na těch už nic nevidím 😢😢
@janickazabicka Janicko, ja na spodnim vidim 🍀 a na tom vrchnim, kdyz si priblizim, tak taky ❤️ Moc drzim palce, at sili 🥰🤩🍀
@janickazabicka na spodním vidím krásně a na dr maxu možná taky něco 🙂 🙂
@peeetisek
@juliemichal fakt tak uvidime jestli to nebyly vlčí mlhy 😂🙏🍀
@janickazabicka snad nejsou hah,ale nevěřím tomu 😀 😀 zítra bude určitě silnější ♥
@janickazabicka na spodnim lehce vidim, na hornim nic
@juliemichal
@mikejla_a no uvidíme. Teď stejně nezbývá nic jiného než čekat
@janickazabicka
Na dolním také vidím, kolikaty DPO jsi? 🙂
@janickazabicka Jsi teprve 10.DPO. Spolehlivý výsledek bývá až tak 14.DPO 😉
@janickazabicka na spodním vidím krásně...držíme pěstičky. Ať se vrtá a drží se. Co teplutka Jani?
@petula.bir
@hermij
@vendelinka08 holky dnes 10 DPO a teplotu teď nemerim 🙂🙃
@janickazabicka
10DPO jsem neměla nic vidět 🤣
To je můj 10DPO 🤣
@petula.bir 😂😂😂 tak to je pozitivní zpráva 😂 poprvé kdy ráda u někoho vidím negativní test 😂
@janickazabicka
No a 12DPO fotku znáš, dávala jsem ji sem pořád 🤣 11DPO jsme si test nedělala 🙂 tak si myslím, že u tebe to vypadá hooodně nadějně 🤣🤣🤣
Jinak holky, dneska poprvé manžel cítil malého 😍🥰 vždy když tam dělá kotrmelce mu říkám, teď pojď si sáhnout - dá tam ruku a malej spí, ruku dá pryč a malej zase řádí 🤣🤣🤣
@petula.bir teda koukám že ty mamatesty jsou nějaké citlivější 🥰 🥰 zítra zkusím koupit mamatesty.
Jako je to zajímavé že mamatest takova čárka.a max v podstatě nic jen stin

@juliemichal to bohužel nemám. Ale z Dr. Maxe. Nikam moc jsem se nedostala jak nemůžu skrz ty záda.
Co se týče těch čípku tak chápu že to není úplně vhodné ale když pomůže tak proč ne. 🍀