Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka super, že sílí, určitě ho ber dál. Já se prsou nemohla ani dotknout. Bolela mě strašně, hlavně u prvního těhotenství.
@janickazabicka 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@janickazabicka nádhera kočko ♥ ♥ jen tak dál ♥ ♥ a utroš určitě nevysazuj ♥
@vendelinka08
@juliemichal no přes den mi nejvíce dávají zabrat t kycle a podbřišek i teď v klidu když sedí. Tak to cítím. A večer zase prsa mám to rozděleny 😂🍀🙏 utros budu určitě brát dál.
@janickazabicka jéva chudáku ☹ vůbec nezávidím já jsem na začátku těhu měla zácpu a pak do toho ještě i zimnici,mno jsem ráda,že už mám po všem,ale teď ty záda no masakr hah 😀 😀 úplně umírám 😀 😀 a hlavně ty zuby
@juliemichal no záda a zuby nezávidím. To mě záda docela polevily ale zacaly ty kyčle. Možná bych brala tu zimnici 😂
@janickazabicka tak toto už není možné ach jo,aby jsi toto měla každý cyklus ☹ ale stále tam pidi midi čárku vidím,ale mnoho slabší než včera ☹ děláš ty testy ve stejnou dobu?
@janickazabicka
Ty jo 🤔🤔🤔 to je divný. Možná se zadarilo ale byl pak nějaký problém a ... 😟
Ach jo 😢😢😢😢
@janickazabicka Pred MS se zvedaji hladiny urcitych hCG podobnych hormonu tak, ze je test nekdy zachyti. Zena neni tehotna, ale na testu muze mit ducha. Presne z toho duvodu se prave testovat pred menstruaci nema. Skoro si rikam, zda to neni tvuj pripad...
Kazdopadne me to mrzi...
@juliemichal
@petula.bir
@sudylichozrout no bohužel možná to může být pravda nevím.
Každopádně by ty testy měli dělat tak aby ukazovali opravdu jen když je že a tehotna.
Uze to nebaví tohle mám fakt dnes strašnou depku.
Kolem mě všechny kámošky rodí a nám se prostě ani to jedno vytoužený miminko nepodaří.
Až samzel vyřeší tu kýlu tak asi budeme muset nějak poresit iui. Já už prostě takhle dál nemůžu. Snažím se být silná každý měsíc ale někdy to prostě asi bouchnout musí.
I když jsem ty hormony do sebe rvat nechtěla ale jiné východisko už nevidím.
Promiňte holky ale nějak to na mě padlo. ,🥺🥺🥺
Každopádně od další cyklu dřív jak 13 DPO na ten test nesahnu. Tohle už nechci prostě
@janickazabicka to je mi moc lito Jani 😢
@janickazabicka taky mě mrzí, že ti to nevyšlo! Nám se taky pořád nedaří a jak říkáš ty, kolem všichni těhotní a my nic😏 už taky přestávám mít energii to řešit. Nechápu jak něco tak přirozeného prostě nejde 😔
@janickazabicka myslim si, ze doted jsi silna a trpělivá az te obdivuju.. Jine by to prožívaly daleko hur. Spis obdivuju tvou houzevnatost to stale a stale zkoušet bez pomoci 😟🌷
@janickazabicka Jani,moc mě to mrzí. A ty s manželem máte za sebou nějaké vyšetření? Já chápu, že se ti do iui a jiných metod nechce. Kdyby člověk věděl příčinu, tak pak alespoň ví, co má dělat.
Holky potřebuji poradit s teplotou tento měsíc je to nějaké divné. Vždy každý měsíc mám ovulaci do 14dc nikdy později. 14dc jsem měla šílené ovu bolesti,ty mám vždycky v den ovulace a tažný plodný hlen jsem měla 12dc a pak fakt šílený tažný jako nikdy 15dc. Teplota mi pak stoupla včera 16dc,takže jsem si říkala aha takže ovulace byla 15dc,no ale dnes je teplota zas pod ovulační,úplně klesla. A celkově se tento měsíc ty teploty drží nějak vysoko 36,9 atd. Já mívám před ovulací vždycky teploty 36,6 atd. A tento měsíc jsou od mě furt nějak nahoře.Je to celé divné. Nevíte co to může být? Díky
@dendasubaristka no bohuzel dle teploty se ovulace jeste nepotvrdila...hlen i bolesti muzou byt i nekolik dnu pred ovulaci... nezbyva nez merit dal..
@dendasubaristka a není možné, že by jsi byla těhotná? Pokud máš teplotu stále vysoko.
@janickazabicka přesně tak! Je tolik ženských, co si toho daru neváží nebo žijí životem, kdy snad otěhotnění je zázrak. A jak dlouho se, Jani, snažíte?
@kocila no právě ovulacni bolesti myvame v den ovulace pokaždé jindy ne. A hlen mivame většinou před ovulací. Počkám jestli se zítra zvedne no 🙂
@meliname no 3 roky. Ale teď jsme se shodli že počkáme až skončí Corona manžel bude po operaci s kýlou a zkusíme to prubnout přes pronatal.
@hermij takže to může znamenat že ta ovulace opravdu byla,jen mi stresem ta teplota skáče? Protože ovulaci mi značilo úplně všechno jen ne teplota. Díky 🙂
@dendasubaristka Co dnešní teplota?
@hermij 36,8 stoupá
@hermij ale stresu teď bylo opravdu hodně,až tenhle týden je konečně pohoda. Tím koronavirem jsem musela jako OSVČ zavřít provoz. A manžel skončil na pracáku,takže stresu bylo dostatek. I taková menší krize díky tomu vsemu. Jen by mě
zajímalo jestli ta ovulace byla no protože symptomy byly všechny jen ta teplota no. A mela jsem mobilizaci v úterý abych doplnila uplne info 🙂

@sudylichozrout
@mikejla_a
@kocila díky holky. 🍀🥰 Doufám že s utrošem to teď uz zvládneme 🍀🙏🤱