icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

vendelinka08
18. dub 2020

@dendasubaristka dle grafu by teprve ovulka mohla být, já jen chci napsat, že mám ovulační bolesti a hlen celé plodné období, což je skoro týden. Nikdy nepoznám přesně den ovulace, to až zpětně dle teploty. Třeba teď jsem 15dc a už mám bestie podbřišku a plodný hlen. A ovulaci mám až kolem 20dc. Takže tak. Ale každá jsme jiná, jen píšu příklad. Tak měř a uvidíš dál.

dendasubaristka
18. dub 2020

@vendelinka08 jasně chápu. No já mívám bolesti v den ovulace a hlen 2 dny před ovulací většinou. Jinak to prostě nikdy není. A ovulační bolesti jsem měla den před vzestupem na 37.1. Takže buď stres hapruje s teplotou nebo nevím.

dendasubaristka
19. dub 2020

@hermij ahoj dnes je teplota opět o 0,1 vyšší a to jsem vstala o hodinu dřív jak včera.

kocila
19. dub 2020

@dendasubaristka bohuzel stale se zda,ze teploty ovulaci nepotvrdily (ackoliv se telo pripravovali,bolesti,hlen)...no jsem sama zvedava, jak ti dale budou probihat teploty...🤔

dendasubaristka
19. dub 2020

@kocila taky jsem zvědavá no. Je to celé zapeklité. Až si říkám jestli nejsem opravdu těhotná. V den kdy přišla ms jsem měla teplotu 37. A ms sice byla ale bez nějakých velkých kusů. Zas to je asi blbost protože byly ty ovu bolesti a všechno. A ještě jeden poznatek v noci před dnem ms jsem měla šílené bolesti podbřišku menstruační až jsem myslela že mě manžel bude muset odvézt na pohotovost.

kocila
19. dub 2020

@dendasubaristka pokud byla tehotna ,tak ovulacni test by byl pozitivni jakykoliv den v tomto cyklu (extremne pozitivni,testovaci silnejsi nez kontrolni).. mas jeste testy?

dendasubaristka
19. dub 2020

@kocila já ovulační testy nedělám protože vím že nejsou tak spolehlivé,proto měřím tu teplotu. Tak pojď pojedu kolem lékárny tak koupím i ovu i tehu. Ale za 9 dní má být MS,takže to rozhodne kdyžtak. Ale kdyby jsem náhodou byla tak ten tažný hlen i ovu bolesti jsou možné?

kocila
19. dub 2020

@dendasubaristka ja si ale nemyslim,ze dostanes MS,kdyz neprobehla ovulace..(Aspon se zda dle teplot)
Vyloucila bych tehotenstvi,pokud MS nebyla nijak silna..
Nezbyva nez merit dal,nekdy se ovulace posune a vetsinou dalsi mesic zase vrati do normalu..
Neberes nejake doplnky nove? (gynex,vitaminy na podporu tehotenstvi?)

kocila
19. dub 2020

@dendasubaristka mas graf z minuleho mesice?at muzeme kouknout,jak mas normalni prubeh...

dendasubaristka
19. dub 2020

@kocila jj mám mám graf dám tady 🙂 teď beru třetím měsícem fertipronu a čas s bylinek. Díky kterému se mi konečně spravila Ms. Než jsem začala brát tyto přípravky,tak jsem ji neměla v pořádku vždy jen první den špinění pak den krvácení a pak špinění nikdy jinak což je špatně teď po fertiprone a čaji konečně pořádná ms bez špinění jen vždy poslední den. Minuli cyklus jsem měla právě extrémně vysoké teploty 37,3 atd. Normálně mívám 37,1 maximálně nikdy víc a tento měsíc tohle.

dendasubaristka
19. dub 2020

Únor a březen. V každém grafu je měsíc nahoře v liště.

kocila
19. dub 2020

@dendasubaristka normalni grafy 🤔,tak pockame na test,protoze tve predovulacni teploty jsou hodne pod 37...

dendasubaristka
19. dub 2020

@kocila jakože to vypadá na možné těhotenství?

janickazabicka
19. dub 2020

Tak dnes 1 dc. A muzeme zkoušet znovu 🙂🙃 snad se konečně podaří. 🥰🍀🙏

dendasubaristka
19. dub 2020

@kocila na ovulacni testu slabá čárka spíše duch,ale viditelný zítra ráno zkusím ještě těhotenský.

kocila
19. dub 2020

@dendasubaristka pokud ovulacni je takto neviditelny,tak tehu se neukaze ....mer teplotu dal,nic jineho nezbyva...

hermij
19. dub 2020

@dendasubaristka Já jsem trochu pozadu v diskuzi 😂 SOuhlasím s tím, co bylo napsáno - ovulace ještě není z teploty potvrzena, ale teploty jdou nahoru a to vypadá nadějně. Doprovodné příznaky mohou trochu mást, i když jindy sedí, cykly nemusí být jak přes kopírák.

dendasubaristka
19. dub 2020

@hermij Oki 🙂 děkuji budu tedy čekat 🙂 jen jsem psala že v úterý jsem měla mobilizaci kostrče,jestli ta to nemohla rozhodit no. Vlastně ovu bolesti jsem měla dopoledne v úterý a pak jsem šla na tu mobilizaci odpoledne. A ten úplně největší plodný hlen byl den po mobilizaci.

kocila
19. dub 2020

@dendasubaristka ja jsem take chodila na mobilizaci a vzdy musela byt pred ovu (nejlepe 2 dny)... nevim,zda by mohla ovulaci nejak ovlivnit,ale cviceni mojzisovky a vse kolem klidne muze cyklus zmenit... (i menstruacni bolesti,krvaceni atd...)

kocila
19. dub 2020

@dendasubaristka zitra nam ukaz teplitu a uvidime,treba uz stoupne...

dendasubaristka
20. dub 2020

@kocila
@hermij dnes takto vstávala jsem ve stejný čas jako včera

kocila
20. dub 2020

@dendasubaristka teplota mas dle minulych grafu poovulacni...necitila ses posledni tyden nemocne ?(ono i nachlazeni,angina totalne rozhodi teploty)...

dendasubaristka
20. dub 2020

@kocila ne vůbec jsem zdravá. Co bylo jinak tak hodně stresu a menší krize s manželem. Ale to před týdnem skončilo a je zas vše v pořádku. Minulý cyklus co bylo toho stresu nejvíce to bylo v pohodě ovulace byla a teď když už se to začalo vracet do normálu,tak tohle. Tak nevím jestli třeba nemůže to být tak že se to hromadilo hromadilo a až teď se to projevilo. Protože to bylo nejhorší asi únor, březen, začátek dubna a před Velikonoci už vše zase dobrý.

kocila
20. dub 2020

@dendasubaristka je videt, ze ti to prestalo aspon hazet...ja dle minulych zaznamu odhaduji,ze mas po ovulaci,ale zaznam teda vubec nesedi...pokud MS dorazi v terminu (nebo se zadarilo tehu),tak to byla jedna velka zahada..vim,ze stresem se da telo hodne rozhodit (jen caste nocni buzeni,divoke sny klidne teplotu ovlivni)...

dendasubaristka
20. dub 2020

@kocila no tak uvidíme 🙂 každopádně jsem ráda že se mi díky čaji a fertiprone konečně spravila Ms a mám ji tak jak by mělo být 🙂 díky moc za rady a budu dál informoval,ms by měla být dle grafu v úterý za týden 🙂 tak uvidíme 🙂

vendelinka08
20. dub 2020

@dendasubaristka nemůžu si pomoct, ale já tam prostě ovulaci nevidím. Na druhých grafem ano, ale tento měsíc máš celkově vyšší teploty, jakoby stále stejné. Pokud ovulace byla, tak si myslím, že tento měsíc nic...protože teploty ti neskocily nahoru. Ovulační test je úplně negativní. Těhotenský bych zatím vůbec nedělala. Do ms máš ještě daleko. Kdyby ti neskocila jeden den teplota na 37,1 tak jsou teploty stejné. Měř dál a uvidíš.

juliemichal
20. dub 2020

holky i tady Vám představím malého Tobiáška 😀 😀 čtvrtý kluk jako buk 😀 😀

dendasubaristka
20. dub 2020

@vendelinka08 právě mám jeden den 37,1.

dendasubaristka
20. dub 2020

@juliemichal moc gratuluji. A taky potvrzující pravidlo neřešit a povede se co 🙂

juliemichal
20. dub 2020

@dendasubaristka přesně tak,ten poslední měsíc co jsem otěhotněla jsem to neřešila a ejhle dnes jsem už 16+3 😀 letí to neskutečně rychle a moc děkuji ♥ ♥

Strana