icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
20. dub 2020

@juliemichal zlatí tooc gratuluju 😘

juliemichal
20. dub 2020

@janickazabicka zlatíčko moc děkuji ♥♥ ale už chci i od tebe tady vidět tak krásné fotečky ♥ ♥ už se na ně moc těším ♥ ♥

dendasubaristka
20. dub 2020

@juliemichal no jak to ale udělat neřešit to :D kámoška to má teď čerstvě taky tak snažili se déle a pak jeden měsíc vypla a ejhle už je v tom.

juliemichal
20. dub 2020

@dendasubaristka tak to je taky krásné hah,ale my jsme řešili stěhování aj,tak to potom přišlo samo 😀 😀 což se fakt divím,protože v caru řekli,že je Michal neplodný a,že otěhotním jedině pomocí IUI 😀 😀 a ejhle 2 měsíce na to bum a byla jsem v tom 😀

petula.bir
20. dub 2020

@juliemichal
Gratuluji k Tobiáškovi 🥰
Vy už jako máte jméno? 🤣🙈 my pořad ne a to jsem ve 27tt 🤣 mě se líbí Samuel ale tak manžel zase chce po sobě (predtim nechtěl) tak jako nevím jak to vyřešit. Asi dáme nealko sekt, pizzu a probereme to 🤣🤷🏼‍♀️🙈

juliemichal
20. dub 2020

@petula.bir no abych ti pravdu řekla,bylo to dost kruté vybrat jméno po čtvrtého chlapečka,řešila jsem to od 12tt 😀 a dnes jsem 16+3 😀 😀 ale nakonec zvítězil Tobínek 😀 😀
no já to mám tak u prvního syna jsem vybrala jméno já,u druhého Michal (takže má jméno po tátovi) u třetího jsem vybírala já ze ségrou a teď taky jsme vybíraly jméno ze ségrou a dnes jsem oznámila tatínkovi,že to bude Tobiášek a on mi ho schválil,řekl,že je krásné a to jsem se bála,že bude beze jména 😀
a jinak Samík je taky krásné jméno ♥

dendasubaristka
20. dub 2020

@juliemichal ty kliniky jsou fakt směšné. Poslouchám to ze všech stran řeknou max 1% šance a pár otehotni přirozeně,tak co to je. Opravdu sranda. Tak gratuluji a další inspirace pro mě a důkaz toho co si myslím 🙂

vendelinka08
20. dub 2020

@dendasubaristka jenže jeden den vyšší teploty je spíš reakce těla...ale pak to máš zase stejně. Jako nejsem odborník, ale těch teplot a grafu mám naměřeno hodně. Měřila jsem x let..teď nemerim, protože kojim, ale ovulaci poznám, tedy spíše plodné a neplodné dny...hele,uvidíš, i zázraky se dějí a tělo může proste překvapit.

dendasubaristka
20. dub 2020

@vendelinka08 jj chápu vím že jedno zvýšení není ovulace. Jen jsem reagovala na to jak jsi napsala že tam nemám ani jednu teplotu 37,1 🙂 tak proto jsme to psala 🙂

janickazabicka
20. dub 2020

@juliemichal děkuju no taky doufám že sem co nejdříve zacnu davat hezčí příspěvky než je graf nebo ovu testy 😂😂

dendasubaristka
21. dub 2020

@kocila ahoj ty jsi psala že si chodila na mobilizaci. Cvičila jsi i do toho tu Mojžíšovou? A pomohlo ti to?

pavlinka65
21. dub 2020

@dendasubaristka Ahoj, já Mojžíšovou vřele doporučuju, po měsíci cvičení jsem otěhotněla 😊👍 Chodila jsem k fyzioterapeutce, dělala mi i mobilizaci..

dendasubaristka
21. dub 2020

@pavlinka65 já právě začala chodit v rozmezí únor březen a pak začala ta karanténa zrovna jak jsem měla jít na mobilizaci a byly nuceni zavřít,teď jak už mají zas otevřeno,tak jsem byla minulé úterý na mobilizaci a musím říct že sice to bolelo jako čert na levé straně jeden ten sval s těch 3 protože jsem tam měla problém,takže jsem tam malém omdlela,ale další svaly i druhá strana a kostrč byly bez bolesti. Takže cvičím všechny protahovací cviky měsíc a teď od minulého týdne první posilovaci. A od té mobilizace musím teda říct že mě vůbec nebolí jak mě bolelo,záda mám úplně jako vyměněné a cítím se skvěle 🙂 akorát teda první mobilizace a podle teplot vypadá že nebyla ovulace :( ale aspoň mi to pomohlo teď od bolesti a snad příští mobilizace už bude ovulace a nebude tak bolestivá. 🙂 Jak dlouho jste se snažily do té doby a byl nějaký problém u vás?

kocila
21. dub 2020

@dendasubaristka cvicila jsem mojzisovky 1/2roku,ale nakonec mi to nepomohlo,protoze mam problem jinde..

dendasubaristka
21. dub 2020

@kocila aha. A jak dlouho se snažíte. Tak já zatím měsíc cvičím no a byla jsem na mobilizaci jednou a zrovna začala ovulace zlobit no :( tak příští to snad už bude v pořádku 🙂

kocila
21. dub 2020

@dendasubaristka a co dnesni teplota?

dendasubaristka
21. dub 2020

@kocila stále stejná 36,9

hermij
21. dub 2020

@dendasubaristka To je tajemná křivka, ne a ne jít nahoru 😉 Sleduj se, prosím, dál 👏

dendasubaristka
Autor odpověď smazal
dendasubaristka
21. dub 2020

@hermij @hermij určitě budu měřit dokud nepřijde ms. Je to zvláštní a zapeklité :D v úterý mám dostat ms. Což je za týden,vzdycky mě před ms tak týden začínají pomalu bolet prsa a myvam hodně hlad,zatím nic a hlen je takové skoro žádný na tady tu dobu,to většinou myvám hodně bílí a hustý,tak se necháme překvapit 🙂🙂

kocila
21. dub 2020

@dendasubaristka drzis si stale stejnou teplotu,coz dle minulych cyklu mas poovulacni..ty jsi jedna zahada...ale ono to nejak dopadne 👍

dendasubaristka
21. dub 2020

@kocila jasný počkáme do ms 🙂

dendasubaristka
22. dub 2020

@kocila tak dnes 37.

hermij
22. dub 2020

@dendasubaristka YES 🙏 🙏 😍 Jen teda škoda, že tam ještě není nějaký ten kvalitní hlen, uvidíme ♥

dendasubaristka
22. dub 2020

@hermij jaký hlen máš na mysli? 🙂 Jakoby poovulacni hustý?

kocila
22. dub 2020

@dendasubaristka zkus prosim nasimulovat 16.4. teplotu 36.6 nebo 36.7... myslim,ze by to tam mohlo hodit ovulaci 17.4... 🤔 (dle me tam je ten den ulet v teplote)

dendasubaristka
22. dub 2020

@kocila takhle to vypadá když jsem udělala co jsi mi řekla

dendasubaristka
22. dub 2020

@kocila
@hermij každopádně mám od včera při každém prudším pohybu nebo protahování,takovou bodavou bolest podbřišku jen v ten okamžik. Tak nevím co to může být.

kocila
22. dub 2020

@dendasubaristka tak nic,vrat tedy teplotu zpatky... bodava bolest muze mit hodne pricin...

dendasubaristka
22. dub 2020

@kocila no tak si počkám do úterý,zatím mě ani ty prsa neboli jako vždycky přes ms.

Strana