Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka zkoušej furt volat nebo jim napiš urgentní mail.. Kupte hodně nějakého levného jídla - ovesné vločky, brambory... Jestli máte možnost, nemohli by vám vypomoct rodiče? Jako půjčit peníze?
@hlasimse Tak prý tam chybí nějaké potvrzení z práce a v práci tvrdí že to posílali už 15.4. datovou schránkou. Toe fakt podruhé bože bože 🤦 snad to dorazí.
Rodiče ne. Tata už neni a mamka má jen důchod. Takže ta je řada že je řada. Spíše ji vypomáhá ještě mi když je potřeba. 🤔🥺
@janickazabicka a nemůžeš si v práci požádat o zálohu na mzdu?
@dendasubaristka Pokud nedojde k ovulaci, tak MS nedorazí. Menses dorazí dva týdny po ovulaci, takže menses nečekej.
@hermij aha,takže pokud ms dorazí,tak ovulace záhadne v některých dnech byla. Tak já měla za celou dobu co se snažíme jen jednou mesicni vynechání,takže jeden měsíc bez ovulace jinak vždy ms dorazila. Potom tedy nechápu tu moji gyndarku když mi brala krev na hormony před rokem a půl a tvrdila mi že hormon co spouští ovulaci není v normě a napsala mi na to clostillbegyt.
@janickazabicka já myslela i rodiče přítele...
@dendasubaristka není to tak i obráceně, tzn. menzes můžeš dostat, ale cyklus mohl být anovulační...
@hlasimse manžel bohužel už nikoho nemá. Tchýně bohužel zemřela letos v lednu 🥺 a pravý rodiče t už na několik let.
@hlasimse no hermij psala něco jiného. Pokud nebyla ovulace nepřijde ms.
@dendasubaristka stoupas hezky..jeste par stupinku a mozna ti to hodi ovulaci... (ja si nemuzu pomoct,ale tipla bych ovu na 16-17DC i pres tu nesmyslnou vysokou teplotu)
@dendasubaristka je to obracene, menstruace bez ovulace klidne prijit muze, ale ovulace bez menstruace neexistuje...pokud byla, tak to dostanes nebo budes tehu;)
@kocila těžko říct to jsou takové dohady no. Já osobně si myslím že byla někdy v tom minulém týdnu. 🙂
@jarmarca aha děkuji 🙂
@dendasubaristka no osobně bych řekla, že se ovulace trochu zpozdila. 36,9 máš i před ovulaci jako častou teplotu. Takže to vypadá, dle teploty, že ovulace byla 21.4. ale uvidíš jak teploty budou dále vypadat. Jedná teplota graf prostě nedělá.
@dendasubaristka teda to koukám že máš hodně vysoké teploty i před ovu. Já bych tipovala buď toho 17 nebo až 21. Tak uvidis no.
@janickazabicka no mě většinou teplota se drží tak nějak 36,6 atd.těsně před ovu klesne na 36,4 a pak druhý den už stoupá no. Tento cyklus je celý nějaký posahany no.
@dendasubaristka ja bych zkusila smazat teplotu z 16.4 protoze je vysoka a pak by se ti mela na grafu vyznacit ovu na 17
@terka80 ano to jsem zkoušela předevčírem a nic moc to neudělalo ale bylo to před tou teplotou včera 37. Pokud se mi zítra potvrdí další teplota nad 37,tak to změním a uvidíme. Ale zas ta teplota je skutečná tak proč to měnit a šidit.
@dendasubaristka ja si s grafem taky obcas pohraju neboj smazanim jedne dvou teplot nic neosidis
@jarmarca @hlasimse Ano i ne. Pokud dorazí krvácení bez ovulace, tak tomu říkáme anovulační cyklus, ale nejde o menstruaci. Pouze o spádové krvácení z důvodu nízkých hladin pohlavních hormonů.
@dendasubaristka Záznam krásný, teplota 16.Dc se nebude počítat (tzv. špice, ojedinělý výkyv). Zítra by se mohla ovulace potvrdit, ale také bych tipla, že již proběhla o pár dní dříve, jen se nedostatečně uvolňoval v prvních dnech progesteron.
Jak to v tom našem těle je -> biologie a fyziologie -> Nejdůležitější událost našeho cyklu je ovulace, která je spuštěna salvou pochodů několika různých hormonů. Po ovulaci se z prasklého folikulu utvoří žluté tělísko, které produkuje progesteron. Progesteron se tvoří zhruba dva týdny, pak jeho hladina klesá a dorazí menstruace. Pokud neklesá = těhotenství. Pokud k ovulaci dlouho nedochází, tak tělo už neví, co dělat, ovu pořád nikde, ani progesteron se nemá z čeho tvořit (tvoří se trochu i v nadledvinkách), tak může dojít k zakrvácení, říkáme mu anovulační nebo mimomenstruační, prostě nejde o menstruaci. A takový cyklus jede dál až do ovulace 😀 Takže klidně i 70 dní s tím, že uprostřed bylo několikadenní krvácení. Ale jako jeden cyklus to asi bereme jen ve zdravotnictví, ženy většinou počítají dva různé cykly.
@hermij aha 🙂 děkuji moc za informace. No celkově si myslím že bych měla asi změnit doktorku,ona mi jednou napíše clostillbegyt pak utrogestan a nějak se celkově tím víc nezaobírá. Podle všeho prostě celou dobu mám ovulaci,jak teplota,bolesti atd atd. Tak prostě ji mám. Jediné co jsem nikdy nemyvala tak tažný plodný hlen ten mám až teď poslední 3 měsíce asi díky těm bylinkami,fertiprone. Určitě mi to spravilo hormony protože se mi už tak ani nemastí hlava,jako před tím. Atd atd je toho spousta 🙂
@dendasubaristka mně se upřímně všechny ty teploty zdají dost vysoké. Co takhle ještě ukázat ty předchozí dny včetně konce minulého cyklu? Nebo máš ještě jiné ukazatele, např. ovu testy?
@hlasimse mám tady hozené dva cykly zpět tak kukni
Ahoj holky prosím vás co by jste poradili. Už druhý den mě chytají docela křeče do levé nohy, ale tím způsobem že mě chytne křeč v jednoiste na zadku a ajesei to do zadní části nohy na stehne. A kolikrát na tu nohu nemůžu ani stoupnout. Nechápu co to je.
@janickazabicka Jani, to je skriply nerv, znám to. Krev, někdy až mrtvění nohy. Může to být od bederní páteře. Chce to fyzio,možná proto že bolela ta záda.
@dendasubaristka a těhotenský test sis teď někdy dělala?

Ahoj holky mě z toho mrdne fakt že jo. Manžel je od 24.2. na neschopence čeká na operaci kýly. Která má být 27.5. a teď řešíme že mu ještě nepřišli peníze z neschopenky. A teď když jsme se začali pidit jako kde jsou peníze tak nám nějaká ženská na ČSSZ v Kolíně řekla že prý ho šetří a Př nám posílali nějakou urgenci ale nic nepřišlo. Ale co šetří to už nám neřekla přepojila mě na nějakou jinou co to má na starosti ale ta nebere telefon. A teď už ho nebere a o ta první. Nevíte holky co to je. Nebo co se dá dělat? Já fakt skončím v blázinci. Nemůžeme zabíhá vyjít z jedné výplaty bože 🤦🙍
Já už mám jen peníze na nájem ten zaplatím a jsem Costa zbyde mi asi 500 twl. S tím přeci nemůžeme žít do 15 mez přijde další moje výplata 😢😢😢 co mám dělat twl jsem na pokraji zhroucení