Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka 😔 ach jo.Je to trápení.Já pořád doufám,ale taky tomu bohužel nevěřím.Čekám,že víkend rozhodne.Drží mě zatím jen ta vyšší teplota.Jak ráno klesne,tak to zase obrečím 😪
@vanilka04 je to smutné potom. Ale my je silne 😘😘😘
@janickazabicka Zajdi si k lekari a nech se poradne proklepnout a at to same udela tvuj partner. Zbytecne se porad takhle trapit, kdyz ani nevite, kde muze byt problem.
@sudylichozrout jj jdeme ale až v září. Teď ma.anzel neschopenku takže to neklapne a čeká na operaci kýly. Takže až se tohle vyřeší tak objednáme termín a hotovo. Často teď o tom mluvíme. Dnes jsem za ním přišla s tím prázdným testem a říkám zase nic a psí oči. Tak řekl , zlatí ještě to chvíli výdrž a až se tohle vyřeší tak doktoři snad pomůžou 🍀🍀
@janickazabicka Je skvele, ze v nem mas takovou oporu. Drzim vam moc palce, uz si to stesti opravdu zaslouzite.
@sudylichozrout děkujeme moc jsi zlatíčko. Prvé manžel nechtěl moc o tomto slyšet, taková ta klasická mužská ješitnost. Ale časem pochopil že by to možná jinak nešlo. A na nás pokladek se taky moc těší 🥰♥️
@janickazabicka moc krásne! Všechno nejlepší mamince..
@janickazabicka objednani,prvni nabery (krev,horm.profil, a spoustu dalsiho),jen tohle kolecko nez se zaclo dit u nas trvalo 5 mesicu (do te doby jsme platíli 2500 za specialni DNA test spermii,pak uz ani korunu a manzel byl v centru 2x)...jen abys mela predstavu,ze se muzete nechat vysetrit,nic Vas to nestoji a nebudete ztracet cas,pokud zacnete se v zari objednavat tak se neco zacne dit tak v roce 2021...
Koukala jsem na tvuj profil a o miminko se snazite 5let, takze asi neco neni Ok,jinak bys otehotnela,urputnejsi a oddanejsi snazilku na konikovi jsem jeste nepotkala (zari z tebe pohoda a zapal,takze v hlave to neni)...jit do centra bylo pro mne nejtezsi rozhodnuti v zivote (prece jedno dite prirozene mam a to hned,ale zivot se meni a telo tez)...
Posledni poznamka,zacni si davat penize na starnu na pripadnou lecbu,ktera pak jde do 30-40-50tis kc/ jedno IVF ,max penize pak pouzijes na hezkou dovcu,pokud se zadari prirozene,coz ti preji z celeho srdce nejvice a vsem holkam tady..🍀
Uzij si oslavu mamky 💐🥳
@janickazabicka Vlozim se do diskuse. Nevim, odkud jste, kolik vam je, ale na zari bych necekala. Na prvni navstevu muzes jit sama, potom se dela x vysetreni, ktere muzes absolvovat jen ve spravny den cyklu, na nektere vysledky se ceka, muzes jit pak na nepruchodnost a to taky nebude otazka tydne a stejne to jsou vysetreni zeny ne muze. Manzel "jen" podstoupi spermio, takze u nej na zacatku postaci 1 navsteva, za predpokladu, ze to je OK. Kdyby nebylo, zacnou ho lecit a to je zase na dlouho. Pisu to proto, ze cekat do zari znamena, ze si to natahujete o dalsich x mesicu. Tak nad tim popremyslejte.
@kocila
@pet_8 holky bylo by fajn jít dřív jenže manžel má neschopenku takže nemůže. Nemyslím že by mu případná kontrola návštěvu v ivf centru uznala za vhodnou, když má být doma. A nemůžeme si dovolit přijít o spousty peněz. Příští týden tak zavolám a zeptat se co a jak. Jak to chodí případně tady. Může to být třeba trochu jiné. Uvidíme. Každopádně díky.
Jo jinak úplně 5 let se nesnazime to je doba kdy jste se zaregistrovali jsem na koně. Ale začali jsme se snažit pořádně až po svatbě což budou teď 4 Roky, ale s těmi mými cykli to je máš 3,5 roku. Ale i tak je to dlouho.
@tasimia dekujeme
@janickazabicka @pet_8 má pravdu, pokud manžel nemůže, zajdi do centra sama, udělají ti vstupní vyšetření, naberou hormonální profil atd. Chlap má akorát to spermio, mmch někde umožňují dovézt vzorek z domova. Na ten odběr nemusí ani dojít, třeba se zjistí, že máš jen rozhazene hormony, nasadí se léky a bude.. nemusíte jít hned do ivf, stačí, že budete vědět, že jste ok a můžete tomu ještě pár měsíců dát.. zkoušela jsi Mojžíšovou? Může být problém klidně z této strany, kdy se prostě oplodněné vajíčko nemá šanci uchytit, proto taky ty dušíci..
@vanilka04 Graf vypadá super, 18 dnů LF s vysokými teplotami většinou značí těhotenství.. nevydržela bych a zkusila test 😁
@pavlinka65 na to je se ptali a říkali že první vzorek musí byť z domova donést osobně.
Zkusím teda zatím já až až půjde do práce tak to skočí. Rovnou bych mu objednala termín předběžný a uvidíme.
@pavlinka65 děkuju, ale už to přichází a test negativní 😪 Tolik jsem tomu věřila a zase od začátku.No co nadělám...tentokrát to vypadalo tak nadějně...
@janickazabicka Neslysela jsem, ze by nekdy byla zpochybnovana dulezitost lekarskeho vysetreni. Jen v pripade kontroly musi mit potvrzeni od lekare. Navic jsou vetsinou i vychazky.

Ahoj holky bohužel nic dnes úplně bílo i t, náznaky se ztratili. Nějak jsem už včera večer poznala že to nemá cenu tak už jsem utros nevzala. Dnes teplotě teda 36,89 a tuším že zítra půjde dolů. Nebudu to umělé prodlužovat.
Tak snad příští měsíc.