icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
15. kvě 2020

Ahoj holky bohužel nic dnes úplně bílo i t, náznaky se ztratili. Nějak jsem už včera večer poznala že to nemá cenu tak už jsem utros nevzala. Dnes teplotě teda 36,89 a tuším že zítra půjde dolů. Nebudu to umělé prodlužovat.
Tak snad příští měsíc.

vanilka04
15. kvě 2020

@janickazabicka 😔 ach jo.Je to trápení.Já pořád doufám,ale taky tomu bohužel nevěřím.Čekám,že víkend rozhodne.Drží mě zatím jen ta vyšší teplota.Jak ráno klesne,tak to zase obrečím 😪

vanilka04
Autor odpověď smazal
vanilka04
15. kvě 2020
kocila
15. kvě 2020

@vanilka04 karty jsou rozdane a uz nic neovlivnis...zatim je graf moc hezky🍀

vanilka04
15. kvě 2020

@kocila mas pravdu.Tyhle dny jsou nejhorsi 🤦‍♀️ Tak porad muzu doufat 🌸🍀

janickazabicka
15. kvě 2020

@vanilka04 je to smutné potom. Ale my je silne 😘😘😘

sudylichozrout
15. kvě 2020

@janickazabicka Zajdi si k lekari a nech se poradne proklepnout a at to same udela tvuj partner. Zbytecne se porad takhle trapit, kdyz ani nevite, kde muze byt problem.

janickazabicka
15. kvě 2020

@sudylichozrout jj jdeme ale až v září. Teď ma.anzel neschopenku takže to neklapne a čeká na operaci kýly. Takže až se tohle vyřeší tak objednáme termín a hotovo. Často teď o tom mluvíme. Dnes jsem za ním přišla s tím prázdným testem a říkám zase nic a psí oči. Tak řekl , zlatí ještě to chvíli výdrž a až se tohle vyřeší tak doktoři snad pomůžou 🍀🍀

sudylichozrout
15. kvě 2020

@janickazabicka Je skvele, ze v nem mas takovou oporu. Drzim vam moc palce, uz si to stesti opravdu zaslouzite.

janickazabicka
15. kvě 2020

@sudylichozrout děkujeme moc jsi zlatíčko. Prvé manžel nechtěl moc o tomto slyšet, taková ta klasická mužská ješitnost. Ale časem pochopil že by to možná jinak nešlo. A na nás pokladek se taky moc těší 🥰♥️

janickazabicka
15. kvě 2020

Holky něco na odlehčení. Naše mamka dneska oslaví 70tiny. Tak jsme jo připravily tajnou oslaví. 😁🥰 Malá výzdoba interiéru 😁😂🍀 doufám že bude mít radost. 💐🥂

tasimia
15. kvě 2020

@janickazabicka moc krásne! Všechno nejlepší mamince..

kocila
16. kvě 2020

@janickazabicka objednani,prvni nabery (krev,horm.profil, a spoustu dalsiho),jen tohle kolecko nez se zaclo dit u nas trvalo 5 mesicu (do te doby jsme platíli 2500 za specialni DNA test spermii,pak uz ani korunu a manzel byl v centru 2x)...jen abys mela predstavu,ze se muzete nechat vysetrit,nic Vas to nestoji a nebudete ztracet cas,pokud zacnete se v zari objednavat tak se neco zacne dit tak v roce 2021...
Koukala jsem na tvuj profil a o miminko se snazite 5let, takze asi neco neni Ok,jinak bys otehotnela,urputnejsi a oddanejsi snazilku na konikovi jsem jeste nepotkala (zari z tebe pohoda a zapal,takze v hlave to neni)...jit do centra bylo pro mne nejtezsi rozhodnuti v zivote (prece jedno dite prirozene mam a to hned,ale zivot se meni a telo tez)...
Posledni poznamka,zacni si davat penize na starnu na pripadnou lecbu,ktera pak jde do 30-40-50tis kc/ jedno IVF ,max penize pak pouzijes na hezkou dovcu,pokud se zadari prirozene,coz ti preji z celeho srdce nejvice a vsem holkam tady..🍀
Uzij si oslavu mamky 💐🥳

pet_8
16. kvě 2020

@janickazabicka Vlozim se do diskuse. Nevim, odkud jste, kolik vam je, ale na zari bych necekala. Na prvni navstevu muzes jit sama, potom se dela x vysetreni, ktere muzes absolvovat jen ve spravny den cyklu, na nektere vysledky se ceka, muzes jit pak na nepruchodnost a to taky nebude otazka tydne a stejne to jsou vysetreni zeny ne muze. Manzel "jen" podstoupi spermio, takze u nej na zacatku postaci 1 navsteva, za predpokladu, ze to je OK. Kdyby nebylo, zacnou ho lecit a to je zase na dlouho. Pisu to proto, ze cekat do zari znamena, ze si to natahujete o dalsich x mesicu. Tak nad tim popremyslejte.

janickazabicka
16. kvě 2020

@kocila
@pet_8 holky bylo by fajn jít dřív jenže manžel má neschopenku takže nemůže. Nemyslím že by mu případná kontrola návštěvu v ivf centru uznala za vhodnou, když má být doma. A nemůžeme si dovolit přijít o spousty peněz. Příští týden tak zavolám a zeptat se co a jak. Jak to chodí případně tady. Může to být třeba trochu jiné. Uvidíme. Každopádně díky.
Jo jinak úplně 5 let se nesnazime to je doba kdy jste se zaregistrovali jsem na koně. Ale začali jsme se snažit pořádně až po svatbě což budou teď 4 Roky, ale s těmi mými cykli to je máš 3,5 roku. Ale i tak je to dlouho.

janickazabicka
16. kvě 2020

@tasimia dekujeme

pavlinka65
16. kvě 2020

@janickazabicka @pet_8 má pravdu, pokud manžel nemůže, zajdi do centra sama, udělají ti vstupní vyšetření, naberou hormonální profil atd. Chlap má akorát to spermio, mmch někde umožňují dovézt vzorek z domova. Na ten odběr nemusí ani dojít, třeba se zjistí, že máš jen rozhazene hormony, nasadí se léky a bude.. nemusíte jít hned do ivf, stačí, že budete vědět, že jste ok a můžete tomu ještě pár měsíců dát.. zkoušela jsi Mojžíšovou? Může být problém klidně z této strany, kdy se prostě oplodněné vajíčko nemá šanci uchytit, proto taky ty dušíci..

pavlinka65
16. kvě 2020

@vanilka04 Graf vypadá super, 18 dnů LF s vysokými teplotami většinou značí těhotenství.. nevydržela bych a zkusila test 😁

janickazabicka
16. kvě 2020

@pavlinka65 na to je se ptali a říkali že první vzorek musí byť z domova donést osobně.
Zkusím teda zatím já až až půjde do práce tak to skočí. Rovnou bych mu objednala termín předběžný a uvidíme.

janickazabicka
16. kvě 2020

Tak to je naše rodinka, můj drahý manžel ségra její děti a maminka 😁💐🍀🥂

janickazabicka
16. kvě 2020

A s kamarádkou ještě 😁

vanilka04
16. kvě 2020

@pavlinka65 děkuju, ale už to přichází a test negativní 😪 Tolik jsem tomu věřila a zase od začátku.No co nadělám...tentokrát to vypadalo tak nadějně...

pet_8
16. kvě 2020

@janickazabicka Neslysela jsem, ze by nekdy byla zpochybnovana dulezitost lekarskeho vysetreni. Jen v pripade kontroly musi mit potvrzeni od lekare. Navic jsou vetsinou i vychazky.

kocila
17. kvě 2020

@vanilka04 muzes mi prisim ukazat graf (18DPO a vysoke teplory,test negativni,tady neco nehraje,spis byla ovulace pozdeji)

vanilka04
Autor odpověď smazal
vanilka04
17. kvě 2020

@kocila ale ja nebyla bohuzel 18 DPO.Ovulace mi vychazela na 2.5.a vcera 16.5.jsem to bohuzel dostala.Takhle vypadal muj graf,naposled jsem merila vcera rano.

vanilka04
17. kvě 2020
kocila
17. kvě 2020

@vanilka04 ja jsem tady jen tuto informaci cetla,proto mi to bylo divne (ano 2.-3. byla ovulace)...tak smele do dalsiho mesice 🍀

dendasubaristka
20. kvě 2020

Holky tak já tento měsíc celkem šílený graf :D vše krásně v lajně :D

Strana