icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

lilian2111
11. črc 2020

@terka80 oprava *těhotenstvích. Aut oprava 😄

karamela18
11. črc 2020

@sudylichozrout diky! Ja mam teploty ale obecne nizsi, takze u me takove to klasicke pravidlo o vysce pred a poovulacnich teplotu uplne nepasuje. Ale klidne to mohlo byt jak rikas a ovuview vyznacil. Hodila jsem jeste hodnoty do fertilityfriend, ten vyznacil 18dc a wunchkinder 13dc (ale to urcite nesedi, to uz bych to s cykly 26, 27 davno dostala). Navic takhle pozde uz zadny hlenovy priznak nebyl, jakoze uz vubec, ovulacni testy negativni. Sranda toto, jak ma clovek tehotnet, kdyz nesedi zakladni symptomy😁

hermij
19. črc 2020

@karamela18 byla jsem v čoudu... 🙈 Jak to dopadlo?

karamela18
26. črc 2020

@hermij no...cyklus 29 dni, takze trochu delsi nez obycejne. Moje klasicke spineni pred, cca 3 dny, ovulace stale zahadou🙈😁 kdyby byla jak vyznacila apka tak je lutealka 8 dni a to je asi velky spatny! diky, ze sis vzpomnela🙂

petula.bir
27. črc 2020

Ahojky tety 🥰
Jak jsem koukala ještě tu někoho znám tak jsem chtela oznámit, že i díky Vám se nám povedl zázrak a s manželem se nám narodil dne 22.7.2020 syn Samuel 💙❤️
Narodil se ve 39tt+5 vážil 2.870g a 47cm

juliemichal
27. črc 2020

@petula.bir jé moc gratuluji zlatíčko,je nádherný ♥ ty jo,toto,ale uteklo 😀 já jsem dnes teprve 30+3 😀

sudylichozrout
27. črc 2020

@juliemichal gratuluju 🙂

hermij
28. črc 2020

@petula.bir Také moc gratuluji, krasavec ♥

janickazabicka
1. srp 2020

@petula.bir Peti moc gratuluju a přeji samé štěstí. 🍀 Jinak jak vše probíhalo a jaký byl porod? Snad si to měla rychlé 💕🥰

dendasubaristka
11. srp 2020

@petula.bir ahoj paaaani už jsi porodila? :D to nějak uteklo. Krása a gratuluji.

dendasubaristka
11. srp 2020

Holky co si o tom myslíte. Kdy byla ovulace. Nějak to furt skáče. Ja myslím že byla ten 12dc. I podle bolestí atd. A je možné že pak ten pokles 16dc mohla být nidace? Díky 🙂

hlasimse
11. srp 2020

@dendasubaristka jsem docela zmatená, asi by to teoreticky možné bylo...

dendasubaristka
11. srp 2020

@hlasimse v neděli mě začali totiž bolet i celkem prsa a lehké pobolivani podbřišku

terka80
12. srp 2020

@dendasubaristka ja si myslim ze 16 dc byla ovulace

dendasubaristka
12. srp 2020

@terka80 no tak uvidíme no co ukáže další dny graf. Podle pocitu mi ale přišlo 12dc no. Dnes skočila zas teplota na 37.1 tento cyklus je to nějaké uskakane

terka80
12. srp 2020

@dendasubaristka mam to stejne,tento cyklus mi ani ff neoznacila ovu protoze nejspis byla hodne brzy a ja nestihla namerit min.5 predovulacnich teplot,tak ted uz jen pockam kdy ne-prijde ms 😄

dendasubaristka
12. srp 2020

@terka80 no kéžby :D

kartickymylnikove
Autor odpověď smazal
dendasubaristka
13. srp 2020

@terka80
@hlasimse dneska zas takto. To skáče celkem šíleně :D

terka80
13. srp 2020

@dendasubaristka 🤔 to teda jo

hermij
13. srp 2020

@dendasubaristka Kdy jsi naposledy měnila baterii v teploměru? Pokud máš skleněný, tak pardon, já rychle zapomínám 🙈😀

dendasubaristka
13. srp 2020

@hermij neměnila zatim protože funguje :D mám digitální :D

dendasubaristka
13. srp 2020

@hermij sice příští cyklus přestávám měřit ale už mám vytaženou starou a odpoledne Zajdu koupit novou tak zítra uvidíme :p

hlasimse
13. srp 2020

@dendasubaristka a kdy zkusíš test? 🙂

dendasubaristka
13. srp 2020

@hlasimse zkusila jsem dnes a nic. Možná neviditelný duch ale ty moje duchy skoro nikdy nevidím ale vidí je tam třeba kámoška. Na test je stejně brzo kdyz to tak vezmu. Takže uvidim jak to všechno bude. Uvidím co zítra teplota a tak no.jsem už a toho testování vyléčená celkem.

hlasimse
13. srp 2020

@dendasubaristka jo to já jen jestli jsi náhodou neměla ovulaci už toho 12...

dendasubaristka
13. srp 2020

@hlasimse já myslím že měla 🙂

hlasimse
13. srp 2020

@dendasubaristka tak zkus test za 4 dny 😉

dendasubaristka
15. srp 2020

@hlasimse
@terka80 holky dnes takto. Včera jsem vstávala ale 4:30 o 2 hodiny dřív než normálně takže by tam bylo víc tak o 0,2. No celý týden mám ms bolesti,tak jsem zvědavá jak to dopadne.

terka80
15. srp 2020

@dendasubaristka zatim je teplota vysoko

Strana