Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@dendasubaristka uvidis jak se to vyvine.me tez nevyznacil a dnes 18 dc sem zacla krvacet 🤔
@terka80 no sama jsem zvědavá.
@dendasubaristka a jaký máš běžně předovulační teploty? Já třeba mám tak do 36.5 před ovu, když je to víc, tak už pravděpodobně ovu proběhla. Tady mi to připadá fakt už takové těhotenské, ale fakt záleží na tom, jestli pro tebe je to běžné. A že jsi měla negativní test, tak by muselo být ještě brzo, já třeba měla dpo15 hodně slabý test. Možná už bys věděla něco víc i teď, kdybys test opakovala. Myslím, že kdyby byl fakt úplně negativní a bez ducha, tak bych už spíš čekala ms..
@hlasimse no já měla poslední ms jen jeden den. Dělala si test a byl negativní. A teď takové skoky šílené. Nikdy mi to tak šíleně neskakalo v takovém rozsahu. Nevím no. Uvidíme. A predovulacni někdy 36,5. Někdy jak tento cyklus. Nemám to stejné žádný měsíc no. Poslední 2 cykly bylo před ovulací 36,6. A cyklus před tím třeba 36,4. No takže tak no. Uvidíme.
@dendasubaristka zajímavý... Můžou to být třeba rozházené hormony. Ale asi ty vyšší teploty co jsou teď už jsou poovulační. Ta jednodenní ms je taky záhada...
@hlasimse povulační jsou určitě 🙂 měla jsem i ovulační bolesti 12dc. Teď jen jestli byla 12 nebo 16dc. A těhotenské teploty ti to přijde jakto? Jakože to tak skáče? Tak proto těhotenské?
@dendasubaristka no jako že furt to je nad 36.8 a taky týden ms bolesti... Ale jestli to tak máš normálně nebo máš třeba ty rozházené hormony a kvůli tomu ms bolesti, tak to může být také vysvětlení 🙂
@hlasimse no teploty nad 36,8 po ovulaci mívám normálně. A před ovulační sem psala. To skákání je divné plus ty ms bolesti mívám nejdříve 2 dny před ms. Ne tak chvíli po ovulaci to je tak poprvé,ale může to byt cokoliv uvidíme další dny 🙂 počítám že od úterý to může přijít kdykoliv do pátku. Pokud to do pátku nepřijde tak je to asi jasné 🙂 🙂
@dendasubaristka jo tak uvidíš, teď je teda asi stejně ještě brzo 🙂
@hlasimse
@terka80 holky tak je jasno. Právě to dostávám,takže ovulace musela být ten 12dc. Kolísání teplot je teda asi záhada. Dnes byla teplota sice ještě 36,9. Ale já ji mám vždycky v den ms ještě vysokou. Příští cyklus už teploměr odkládám. Myslím že je na čase trochu zvolnit a nechat tomu konečně volný průběh. 🙂
Ahoj holky tak po delší odmlce se znovu hlásím.inuly cyklus mi opět vyšel pozitivní test, ale nic. Toho nebylo, příští měsíc když to teď nedopadne, nás čeká první návštěva a konzultace v Pronatalu, věřím že tam se za chvilku zakulatil. Zatím teda po doporučení nově toto.
čerstvě nafasovano a vzhůru do toho. Ovulka se pomalu ale jistě blíží. Kdyz maji tak dobré recenze, tak musi pomoci. 🥰🍀🤰
Kamarádky manžel měl po tom v centru prý skvělé výsledky.
A co jsem se dozvěděla tak prý Laidenska mutace může způsobovat problémy s uhnízděním na začátku tehu
Možná proto ty pozitivní testy krátké pak nedopadli. Kdyby to bylo jen tím, dá se to lehce léčit. 🍀🤰🤱
@janickazabicka držím palce!
@janickazabicka moc držím palečky ♥
holky hlásím se,že zítra ve 12 mám nástup do porodnice a ve čtvrtek dopoledne bude sekce ♥
@janickazabicka drzim palce 🍀🍀🍀
@juliemichal
@peeetisek díky holky jste zlatíčka.
A Juli tobě držím extra mega palce. Ať vše dobře dopadne 🍀🍀🍀🍀
@janickazabicka děkuji zlatíčko a já se moc těším na tvůj pozitivní testik 😍😍
@juliemichal 😘😘😘😘😘
@janickazabicka jde videt ze budem bojovat spolu. Tento cyklus jsem zkusila ovu testy. Dnes pozitivní, vcera pojisteno a zitra asi taky🙃tak snad se uz taky dočkáme 🙏🙏🙏
@janickazabicka držím palečky ♥ my už to máme za sebou ♥ 17.9 ve 12:10 2900g a 49cm
Ahojky holky moc se omlouvám že vás otravuji ale už jsem zoufalá a nevímna koho se obrátit už 9mesicu se snažíme z přítelem o miminko moje menstruace je nepravidelná a taky dlouhá takže si musím měřit bazální teplotu abych věděla kdy mívám ovulaci měřím ji už 2mesice a teď my to přijde jiný než minuli mám bolesti v pod bříšku plus mne bolí prsa ale to mívám i před očekávanou menstruaci ale teď mne bolí jinak posílám svůj grav je to na dvakrát tak se předem omlouvám a děkuji za každou radu
@juliemichal Ježíši moc gratuluju a přeji hodně štěstíčka 🥰🍀😘🥳🥂🍾 a co jaké to bylo? Doufám že rychlé 😁🥰
@simulinek882 teda to máš divoký a ovu máš nějak potvrzenou, řekla bych že z toho grafů ještě ovu nebyla l, ale můžu se mýlit
@leilinkaa teda super to jsem rada, že na to nebudu sama. A měříš i teplotu nebo jen testy.
Ovu byla takže nevím na gravu tam mám asi 3krat 37 takže jsem zmatená a minuli měsíc jsem to taky tak měla
Ale neměla jsem to tak divoký
@janickazabicka no zatim jen ovu testy ( ted prvni cyklus). Porad jsem tomu davala volny prubeh ale po roce a dvou měsících uz me to fakt nebavi ☺️😆 dam tomu tak do vanoc a v lednu uz to pujdu asi řešit s dr. Tebe uz tady vydavam taky dlouho ze ? Tak snad se nam brzo zadari
@janickazabicka moc děkuji zlatíčko 😍 měla jsem třetí sekci

@terka80 jj. No sama jsem zvědavá. Graf sám není schopný vyznačit ovulaci zatím :D