icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
23. zář 2020

@leilinkaa děkuju moc, já věřím že naseiminko je rozumné a nechce běhat po doktorech. Protože ví, že má poslední možnost tento cyklus. Od dalšího jdeme na kliniku už. Takže věřím že to tam je. Manžel dneska zvolna lechtal bříško a říká, koukej se tam udržet už žádné zdrhani 😘😘😘🍀🍀🍀🙏🤰 tak doufám že poslechne tatínka 🥰
@juliemichal jo tak, ale hlavně že bylo vše v pořádku 🥰 a co s jizvou můžeš se hýbat 🤱
Jo jinak můj graf, krásné jsme vyskočily nahoru, po včerejším pádu 🍀🙏🤰🥰

janickazabicka
24. zář 2020
janickazabicka
24. zář 2020

Co vy na to holky?? Nad 37 jsem snad ještě nebyla 🥰🍀🙏🤰

juliemichal
24. zář 2020

@janickazabicka no vypadá krásně ♥ taky jsem 4DPO teď měla hnízdění 😀
jizva super,asi nejlepší z těch 3 co jsem měla,už od 3 dne po sekci řídím,jen mě tahají ty 2 stehy,které mi budou vytahovat,ale jinak super 😀 😀 jen u těch 2 sekcích jsem měla samovstřebávající ty stehy a teď mám 2 na vytáhnutí,mno bojím se 😀

janickazabicka
24. zář 2020

@juliemichal tak to je super, neboj to ani neucitis. Jen to trochu skubne, ale 2 stehy budou hned. Manželovi po té Kyle jich tahaly snad 10 stehů a než se otočil tak sestra šla pryč aa žel říká prý jestli už to bude a sestra na něj že už má hotovo, může vstát a jít domů 😂😂

juliemichal
24. zář 2020

@janickazabicka jé tak to děkuji 😀 já nesnáším bolest,takže jsem asi na tom stejně jak tvůj manžílek hah 😀 ale když to je tak rychlé a nebolí to,tak se už nemůžu dočkat,jak mi je vytáhnou a bude to úleva 😀 ty stehy strašně tahají 😀

janickazabicka
24. zář 2020

@juliemichal jo to říkal taky, že už ho ta rána ani nebolela jen ty stehy ho tahaly. Taky byl rád že se jich zbavil 😁😂😂

hlasimse
24. zář 2020

@janickazabicka Zatím těžko říct, je to brzo... Ale jako momentálně vypadá pěkně. Já měla hnízdění vždycky později, ale třeba u tebe by dřívější hnízdění bylo prospěšné, uvidíš 🙂

janickazabicka
24. zář 2020

@hlasimse díky no uvidíme, jak se budeme boulet dál 🥰🥰🍀🙏🤰
Snad ten 5dpo bylo akorát 🥰🤱

hermij
26. zář 2020

@janickazabicka Krása 🍀 Doporučím už se neměřit. Nic z křivky nevykoukáš. Přeji hodně štěstí 🙏

simulinek882
26. zář 2020

Ahojky holky vidí te taky ducha nebo jsem už blbá

janickazabicka
26. zář 2020

@simulinek882 ano Dusíka vidím 😘🥰🍀🙏🤰přeji ať sílí.
A máš už zpozdo nebo před

janickazabicka
26. zář 2020

@hermij děkuju děkuju 😘😘🍀🍀🙏🤰 pořád nějak věřím a cítím že to tam bude 🥰🍀🙏🤱

janickazabicka
26. zář 2020

@simulinek882 a to si dělala teď? Jestli jo ráno může být lepší a origo máš taky fotku 😁

simulinek882
26. zář 2020

@janickazabicka děkuji už jsem si myslela že jsem blbá ale objevila se až po 4min takže budu asi hodně krátce ale bolí mne prsa a minuli týden jsem měla slabé krvácení a pak to přešlo a bazální teplota se bohybuje na 37.2 nebo 36.9

simulinek882
26. zář 2020

@janickazabicka a ano dělala jsem si ho dnes večer

simulinek882
26. zář 2020

@simulinek882 a je to druhý test první sem si dělala ve středu a byl negativní a dnes jsem si dělala test večer nedalo mne to

simulinek882
26. zář 2020

@janickazabicka a mám právě před já mám nepravidelnou menstruaci

janickazabicka
26. zář 2020

@simulinek882 tahle odpověď sama sobě je dobrá, jsem se zasmala 😁😁

janickazabicka
26. zář 2020

@simulinek882 tak uvidis jak to půjde dal, být tebou zkusím ráno a hod jsem fotky origo. 🍀🙏🤰

simulinek882
26. zář 2020

@janickazabicka jasně promiň jsem v šoku pac už jsem nedoufala že bych mohla být těhotná dost jsem si toho prožila a mám strach abych neměla znova mimodelozni těhotenství už jsem to měla

simulinek882
26. zář 2020

@janickazabicka jasně já ještě počkám nebudu se zítra testovat zkusím to třeba v pondělí než půjdu do práce nebo až za týden ikdyz mne to asi nedá

janickazabicka
26. zář 2020

@simulinek882 neboj bude to v pořádku uvidíš. Někde jsem četla že mimoděložní se 2x za sebou moc nevracejí. Takže vše bude v pořádku a chce to myslet pozitivně a pak to bude dobré 😘🍀🍀🙏🤰

janickazabicka
26. zář 2020

@simulinek882 já bych to zkusila alespoň uvidíš, a třeba bude silnější a budeš mít jasno. Jdeš v pondělí do práce? Je svátek a my jako obchod teda máme zavreno, ale já bych asi i tak měla volno 😁😁

simulinek882
26. zář 2020

@janickazabicka jasně děkuji za podporu my si z přítelem miminko přejeme snažíme se už 10mesicu a doktorka my moc šance nedávala

simulinek882
26. zář 2020

@janickazabicka ano jdu dělám Pečovatelku v domově důchodců

janickazabicka
26. zář 2020

@simulinek882 teda to je náročná práce co? Já bych to dělat nemohla, po psychické stránce bych to nedávala. Je mi těch starých lidí strašně líto 🥺🥺🥺
Ale.jinak moc držím palečky. My se snažíme 3.5 roku. 🍀🙏🤰Ale věřím že to teď klapne, jelikož další cyklus chceme jít do centra a věřím že naše miminko bude po tatínkovi a taky se mu nebude chtít běhat po doktorech před začátkem, než to bude potřeba. 🍀🍀🍀🍀🙏🤰🤱🥰

simulinek882
26. zář 2020

@janickazabicka je to sice náročná práce ale baví mne a hlavně aspon nemyslím na to co sem si prožila moje dcera žije u svého otce pac semnou žít nechce pac nesnese mého nového partnera a přitom ji nic neudělal je to moc složité

janickazabicka
26. zář 2020

@simulinek882 aha to je mi moc líto.
Takže ty už 1 dcerku máš? Takže zjevně otěhotnět můžeš. To je super.

simulinek882
27. zář 2020

@janickazabicka ano jednu dceru mám bude ji 11let a asi jo mám jen jeden vejcovod tak snad se zadařilo

Strana