Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka zkus koupit jiný test a buď v klidu ju když bazální teplota stoupa tak bych byla klidná
Tak zítra jsem objednaná na gyndu a akož dělám Pečovatelku tak my holky v práci rádi abych šla na rizikové těhotenství že to je pro mne a miminko nebezpečné
@simulinek882 moc hezky a potichu gratuluju, jinak já bych být tebou na to rizikové opravdu šla. Není to sranda tvoje práce a zbytečně nervy ti za to nestojí. 🍀
@janickazabicka no, kdybys neměla už ten pozitivní test, tak bych ti řekla, že je možná ještě moc brzo... Ale s tím už pozitivním a pak negativním to je divné...
Dobré ráno holky tak dnes jdu na gyndu držte my palce snad půjde něco vidět pac miminko máme vymodlene
@simulinek882 jak je možný , že máš na utz snímku datum 1.4.2017? Já jen že tento snímek je na internetu 😁
@sudylichozrout spíš si myslim , jestli ji náhodou nedělá dobře, když jsou tady snazilky , které se trápí že se jim nedaří a ona vloží foto testu a snímků a dělá jako že je tehu ...tak či tak je to hnus a jsem zvědavá jak nam to vysvětlí 🤔
@simulinek882 to jako fakt?? Vaše tečka z dubna 2017?? To dost přenášíš ne? Opravdu velká sranda. Styď se!
@gambrinkax taky jsem na to koukala paní doktorka má špatně napsaný na ultrazvuku
@simulinek882 co se mi to tady snažíš namluvit ??? Tahle fotka je na hlavních stránkách eMimino!!
@simulinek882 jo?? a že by byla i s roky pozadu jo? promiň ale fakt se mi to nezdá

@janickazabicka já jen vím že mamatesty dělají falešný tak uvidíš ale Digital test je teď v akci