Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
A taky se testovat každý den není dobrý
@janickazabicka zkus koupit jiný test a buď v klidu ju když bazální teplota stoupa tak bych byla klidná
@janickazabicka a nebo vyzkousel slunicko z tety, ukazal mi brzy 🍀
@simulinek882
@peeetisek uvidím holky, ono to nějak dopadne 😉
@janickazabicka určitě neboj
@janickazabicka furt držím palečky ♥ určitě to nějak dopadne ♥
@juliemichal no nějak to dopadne určitě 😂😂😂
Tak zítra jsem objednaná na gyndu a akož dělám Pečovatelku tak my holky v práci rádi abych šla na rizikové těhotenství že to je pro mne a miminko nebezpečné
@simulinek882 moc hezky a potichu gratuluju, jinak já bych být tebou na to rizikové opravdu šla. Není to sranda tvoje práce a zbytečně nervy ti za to nestojí. 🍀
@janickazabicka jasný uvidím zítra co my řekne doktor a dekuji
@janickazabicka no, kdybys neměla už ten pozitivní test, tak bych ti řekla, že je možná ještě moc brzo... Ale s tím už pozitivním a pak negativním to je divné...
@hlasimse vím no, jak říkám nevím co si o tom mám myslet. Ale díky 🙂
@simulinek882 tak to gratuluju
@janickazabicka děkuji
Dobré ráno holky tak dnes jdu na gyndu držte my palce snad půjde něco vidět pac miminko máme vymodlene
Tak už jsem byla na gynde jsem hrozně krátce byl sice vidět a jsem 5tyden
@simulinek882 jak je možný , že máš na utz snímku datum 1.4.2017? Já jen že tento snímek je na internetu 😁
@simulinek882 jsi si opravdu jistá že tento snímek patří tobě?
@gambrinkax Tak to je hodne drsne. Ze by si slecna delala legraci?
@sudylichozrout spíš si myslim , jestli ji náhodou nedělá dobře, když jsou tady snazilky , které se trápí že se jim nedaří a ona vloží foto testu a snímků a dělá jako že je tehu ...tak či tak je to hnus a jsem zvědavá jak nam to vysvětlí 🤔
@gambrinkax Jj, masakr. Strasny chovani.
@simulinek882 to jako fakt?? Vaše tečka z dubna 2017?? To dost přenášíš ne? Opravdu velká sranda. Styď se!
@gambrinkax taky jsem na to koukala paní doktorka má špatně napsaný na ultrazvuku
@simulinek882 co se mi to tady snažíš namluvit ??? Tahle fotka je na hlavních stránkách eMimino!!
@simulinek882 jo?? a že by byla i s roky pozadu jo? promiň ale fakt se mi to nezdá

@janickazabicka já jen vím že mamatesty dělají falešný tak uvidíš ale Digital test je teď v akci