Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@simulinek882 Doporucuji ti zmizet. A to dost rychle, protoze takova prasarna se jen tak nevidi.
A ja si rikala, co je to za kravinu ten datum 🤦♀️
Tak holka ty si fakt.. stáhnout si obrázek a tím se chlubit, tak takovou ehm jsem dlouho neviděla.
Dotaz k mereni. Ma to vubec cenu, kdyz v noci kojim kazde cca 3h, nekdy i casteji, spanek tedy nic moc a rano vstavam plus minus hodina? Jeste mi nenabehl cyklus, jsem 9 mesicu po porodu, ale rada bych mela prehled a alespon tusila, kdy se dole zacne neco dit. Minuly tyden jsem byla na gynde a zatim pry utlum kvuli prolaktinu, sliznice nic, vajecniky nic.
Nebo mereni BT v mem pripade nema vyznam, protoze vysledky budou zkreslene?
@simulinek882 Ty se asi hodne kopes do zadku, kdyz mas zapotrebi tady hrat tohle ponekud debilni divadlo. Prosim te, bez radsi delat neco uzitecnyho. 👍
Ahojky kočky 😘❤️
Docela často na Vás myslím ale nějak nemám čas psát 🙈 čtu většinou ráno při krmení ☺️
Ty jo, co se to tady děje 🙄🙄🙄 viděla bych to tak, že buď slečna je opravdu těhotná ale jako když má na testu 1-2tydny a jde hned na gyndu tak nemůže byt vidět to co poslala (protože tam nic neni vidět - max ji doktor pošle na krev) tak nechtěla byt za “blbku” a stáhla to z internetu a nebo je to psychicky nemocný člověk a nejspíš by pak napsala, že o miminko přišla a chce, aby ji každý litoval - v tom případě doporučuji, aby se šla léčit.
@simulinek882
@janickazabicka
Kočko, myslím na tebe a říkám si, ze to je strašný s těma testama u tebe 😢 Ale věřím, že v CARU vám pomůžou a už bude vše v pořádku 🥰😘
Jinak u nás 3 děti tak je pořád co dělat ale manžel strašně moc pomáhá se vším, s malým i s domácností 🥰
Malý Samuel měl na prohlídce v 6.týdnech - 3.660g a 53.cm - je to zlaticko 🥰
Ještě mám otázku 😂😂😂 chtěla bych zase začít měřit ale nevím zda to má cenu když v noci vstávám k malému 🤔 chodím spát okolo 22-23:00 a budíme se od 1:30-3:30 a potom okolo 5:30 🤔
@petula.bir super krása ♥ my jsme dnes byli na 14 denní poradně,dnes má malý 13 dnů a prcek za týden přibral 300g,podle sestry a dr je to dost 😀 mno a kojím 😀 má 3150g a 54cm ♥
@simulinek882 ty jsi fakt padlá na hlavu,toto co jsi udělala ti za to stojí jo?si dělat s holek co se snaží o miminko srandu?!měla by jsi fakt zmizet,protože s tohodle mi je na blití!
@petula.bir
@juliemichal teda holky to je krásy najednou. 🥰🥰🥰 Ať vám rostou bobici.
Ji aj k slečně @simulinek882 třeba je to jen nějaké nedorozumění a jestli opravdu měla potřebu sem dávat falešnou fotku z utz tak je mi jí líto.
My to miminko taky moc chceme, ale k tomuhle bych se nesnížila. No snad se to nějak vyjasní.
@janickazabicka no by mě zajímalo kdy to slečna ujasní,když je raději ticho 😈
a děkuji kočko,já už se nemůžu dočkat těch tvých // čárek ♥ ♥ jsme tu s tebou ♥ ♥
@juliemichal děkuju já vím jste moje zlatíčka 🥰😘😘😘
@fatal_error Bazální teplota bude nyní zbytečná. Zkus si pozorovat hlen děložního hradla - netřeba vnitřně vyhmatávat, jen co uvidíš - na kalhotkách, toaleťáku při utírání na WC. Pokud ještě nepozoruješ nic, tak bohužel, prolaktin bude stále dost vysoký a návrat plodnosti v nedohlednu. Užívej si kojení a času s miminkem, neodstavuj jen kvůli návratu plodnosti ♥ Jakmile se začne objevovat více hlenu, začne se měnit jeho kvalita, příp. začneš pošpiňovat, tak sláva, to bude dobrý signál, pak by měla bazálka smysl.
Ahoj holky tak já dnes 2 DC volala jsem na kliniku a v pondělí jsem objednaná na krev 4dc. Prý hormonální profil a pak se uvidí co dál. Těším se a zároveň mam trochu strach. Ale věřím že mé tělo funguje v pořádku a bude to v pohodě 🥰🍀
@janickazabicka Budu ti držet palce, dej pak vědět, co zjistí! ❤
@hermij Lol, uplne jsem po letech zapomnela na tvoje priblbly rady. 🙈
"Užívej si kojení a času s miminkem, neodstavuj jen kvůli návratu plodnosti ♥" Facepalm! Opravdu nejsem tak vymastena, abych odstavovala dite kvuli plozeni 9 mesicu po porodu, jak mi podsouvas.
Mne jde o mereni BT jakozto antikoncepcni metodu. Nechceme pouzivat kondomy, dokud to neni nutny, hormony brat nesmim a ani bych nechtela.
@fatal_error Ježíš tak to jen špatně pochopila a domyslela si, že chceš měřit kvůli otěhotnění (což většina tady řeší). Proč hned tak agresivně?
@janickazabicka jak jsi na tom jani ? Ms se ti rozjela? Cetla jsem jak jsi holkam psala....ja cekam dnes nebo zítra ms, jen nemam tehotensky test tak nemuzu prubnout 🤣 je ovu testy...tak uvidime zitra, kdyztak koupim. Praci.
@janickazabicka promin uz to ctu, nejak se mi tvuj komentar neobjevil 🤣🙂 tak snad dopadves dobre a zjisti, kde je problem. At vite, jak to řešit 😙
@janickazabicka no pomalu a jiste, spinim, takze dalsi zkouska nic. Zitra zavolam dr a zeptam se zda uz by to nezačala resit. V cervenci ( rok snazeni) mi rekla, vypada, ze vse funguje kupte si inofilic,pijte kontryhelovy caj a to pomuze....no prd a na otazku, ze manzel postupoval onko lecbu, kdyz mela dcera rok, rikala, ze pokud mu vyšly testy v pohode( coz vyšly) tak to neni treba resit. No celkem me tim nastvala, zed se odbít nenecham, pripadne se objednam rovnou do centra....
@leilinkaa jasný no, tak snad tě teď neodbyde. Budu na tebe myslet 🍀
@janickazabicka
Držím pěstičky, věřím, že bude vše v pořádku 😍😘🥰
@petula.bir děkuju moc už to mám za sebou a za týden budou výsledky 🙂 a pak se uvidí co dál.
@fatal_error Nevím, co Tě na tom pobavilo. Jako jediná jsem Ti věcně odpověděla na Tvůj dotaz, zodpověděla jsem vše, co tě zajímalo. Návrat plodnosti je normální termín a zda jsi nebo nejsi vymaštěná, je mi jedno. Píšeš do diskuze, kde 99% žen řeší snažení o miminko a jsou ženy, které chtějí mít děti věkově blízko u sebe 😉
@janickazabicka jani tak jak ti dopadly vysledky ? Uz vite ?
@leilinkaa ahoj děkuji za optání, ale měli jsme jít až zítra, ale sestřičce to tam nějak nevyšlo, tak nás preobjednala a jdeme dnes v půl 10.
Jsem nervózní jako pred zkouskama 😂😂😂
@janickazabicka tak jak jsi dopadla? 🙂

https://www.emimino.cz/encyklopedie/5-tyden-teh... ....na téhle stránce je ten sami obrázek...jak se vymluvis teď??