icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

gambrinkax
30. zář 2020

https://www.emimino.cz/encyklopedie/5-tyden-teh... ....na téhle stránce je ten sami obrázek...jak se vymluvis teď??

sudylichozrout
30. zář 2020

@simulinek882 Doporucuji ti zmizet. A to dost rychle, protoze takova prasarna se jen tak nevidi.

mikejla_a
30. zář 2020

A ja si rikala, co je to za kravinu ten datum 🤦‍♀️

tasimia
30. zář 2020

Tak holka ty si fakt.. stáhnout si obrázek a tím se chlubit, tak takovou ehm jsem dlouho neviděla.

fatal_error
30. zář 2020

Dotaz k mereni. Ma to vubec cenu, kdyz v noci kojim kazde cca 3h, nekdy i casteji, spanek tedy nic moc a rano vstavam plus minus hodina? Jeste mi nenabehl cyklus, jsem 9 mesicu po porodu, ale rada bych mela prehled a alespon tusila, kdy se dole zacne neco dit. Minuly tyden jsem byla na gynde a zatim pry utlum kvuli prolaktinu, sliznice nic, vajecniky nic.
Nebo mereni BT v mem pripade nema vyznam, protoze vysledky budou zkreslene?

fatal_error
30. zář 2020

@simulinek882 Ty se asi hodne kopes do zadku, kdyz mas zapotrebi tady hrat tohle ponekud debilni divadlo. Prosim te, bez radsi delat neco uzitecnyho. 👍

petula.bir
30. zář 2020

Ahojky kočky 😘❤️
Docela často na Vás myslím ale nějak nemám čas psát 🙈 čtu většinou ráno při krmení ☺️

Ty jo, co se to tady děje 🙄🙄🙄 viděla bych to tak, že buď slečna je opravdu těhotná ale jako když má na testu 1-2tydny a jde hned na gyndu tak nemůže byt vidět to co poslala (protože tam nic neni vidět - max ji doktor pošle na krev) tak nechtěla byt za “blbku” a stáhla to z internetu a nebo je to psychicky nemocný člověk a nejspíš by pak napsala, že o miminko přišla a chce, aby ji každý litoval - v tom případě doporučuji, aby se šla léčit.
@simulinek882

@janickazabicka
Kočko, myslím na tebe a říkám si, ze to je strašný s těma testama u tebe 😢 Ale věřím, že v CARU vám pomůžou a už bude vše v pořádku 🥰😘

Jinak u nás 3 děti tak je pořád co dělat ale manžel strašně moc pomáhá se vším, s malým i s domácností 🥰
Malý Samuel měl na prohlídce v 6.týdnech - 3.660g a 53.cm - je to zlaticko 🥰

Ještě mám otázku 😂😂😂 chtěla bych zase začít měřit ale nevím zda to má cenu když v noci vstávám k malému 🤔 chodím spát okolo 22-23:00 a budíme se od 1:30-3:30 a potom okolo 5:30 🤔

juliemichal
30. zář 2020

@petula.bir super krása ♥ my jsme dnes byli na 14 denní poradně,dnes má malý 13 dnů a prcek za týden přibral 300g,podle sestry a dr je to dost 😀 mno a kojím 😀 má 3150g a 54cm ♥

juliemichal
30. zář 2020

@simulinek882 ty jsi fakt padlá na hlavu,toto co jsi udělala ti za to stojí jo?si dělat s holek co se snaží o miminko srandu?!měla by jsi fakt zmizet,protože s tohodle mi je na blití!

janickazabicka
30. zář 2020

@petula.bir
@juliemichal teda holky to je krásy najednou. 🥰🥰🥰 Ať vám rostou bobici.

Ji aj k slečně @simulinek882 třeba je to jen nějaké nedorozumění a jestli opravdu měla potřebu sem dávat falešnou fotku z utz tak je mi jí líto.
My to miminko taky moc chceme, ale k tomuhle bych se nesnížila. No snad se to nějak vyjasní.

juliemichal
30. zář 2020

@janickazabicka no by mě zajímalo kdy to slečna ujasní,když je raději ticho 😈
a děkuji kočko,já už se nemůžu dočkat těch tvých // čárek ♥ ♥ jsme tu s tebou ♥ ♥

janickazabicka
30. zář 2020

@juliemichal děkuju já vím jste moje zlatíčka 🥰😘😘😘

hermij
2. říj 2020

@fatal_error Bazální teplota bude nyní zbytečná. Zkus si pozorovat hlen děložního hradla - netřeba vnitřně vyhmatávat, jen co uvidíš - na kalhotkách, toaleťáku při utírání na WC. Pokud ještě nepozoruješ nic, tak bohužel, prolaktin bude stále dost vysoký a návrat plodnosti v nedohlednu. Užívej si kojení a času s miminkem, neodstavuj jen kvůli návratu plodnosti ♥ Jakmile se začne objevovat více hlenu, začne se měnit jeho kvalita, příp. začneš pošpiňovat, tak sláva, to bude dobrý signál, pak by měla bazálka smysl.

janickazabicka
3. říj 2020

Ahoj holky tak já dnes 2 DC volala jsem na kliniku a v pondělí jsem objednaná na krev 4dc. Prý hormonální profil a pak se uvidí co dál. Těším se a zároveň mam trochu strach. Ale věřím že mé tělo funguje v pořádku a bude to v pohodě 🥰🍀

hlasimse
3. říj 2020

@janickazabicka Budu ti držet palce, dej pak vědět, co zjistí! ❤

fatal_error
3. říj 2020

@hermij Lol, uplne jsem po letech zapomnela na tvoje priblbly rady. 🙈
"Užívej si kojení a času s miminkem, neodstavuj jen kvůli návratu plodnosti ♥" Facepalm! Opravdu nejsem tak vymastena, abych odstavovala dite kvuli plozeni 9 mesicu po porodu, jak mi podsouvas.
Mne jde o mereni BT jakozto antikoncepcni metodu. Nechceme pouzivat kondomy, dokud to neni nutny, hormony brat nesmim a ani bych nechtela.

hlasimse
3. říj 2020

@fatal_error Ježíš tak to jen špatně pochopila a domyslela si, že chceš měřit kvůli otěhotnění (což většina tady řeší). Proč hned tak agresivně?

leilinkaa
4. říj 2020

@janickazabicka jak jsi na tom jani ? Ms se ti rozjela? Cetla jsem jak jsi holkam psala....ja cekam dnes nebo zítra ms, jen nemam tehotensky test tak nemuzu prubnout 🤣 je ovu testy...tak uvidime zitra, kdyztak koupim. Praci.

leilinkaa
4. říj 2020

@janickazabicka promin uz to ctu, nejak se mi tvuj komentar neobjevil 🤣🙂 tak snad dopadves dobre a zjisti, kde je problem. At vite, jak to řešit 😙

janickazabicka
4. říj 2020

@leilinkaa úplně v pohodě 😂😂😂 jsem zvědavá no.
@hlasimse děkuju moc dám vědět 😁

leilinkaa
4. říj 2020

@janickazabicka no pomalu a jiste, spinim, takze dalsi zkouska nic. Zitra zavolam dr a zeptam se zda uz by to nezačala resit. V cervenci ( rok snazeni) mi rekla, vypada, ze vse funguje kupte si inofilic,pijte kontryhelovy caj a to pomuze....no prd a na otazku, ze manzel postupoval onko lecbu, kdyz mela dcera rok, rikala, ze pokud mu vyšly testy v pohode( coz vyšly) tak to neni treba resit. No celkem me tim nastvala, zed se odbít nenecham, pripadne se objednam rovnou do centra....

janickazabicka
4. říj 2020

@leilinkaa jasný no, tak snad tě teď neodbyde. Budu na tebe myslet 🍀

janickazabicka
5. říj 2020

Tak holky už tu sedím a čekám na odběr krve a přitom se klepu jako osika. Jsem nervózní 🍀🍀🍀 ale věřím že vše bude v pořádku 🥰🙏

petula.bir
5. říj 2020

@janickazabicka
Držím pěstičky, věřím, že bude vše v pořádku 😍😘🥰

janickazabicka
5. říj 2020

@petula.bir děkuju moc už to mám za sebou a za týden budou výsledky 🙂 a pak se uvidí co dál.

hermij
7. říj 2020

@fatal_error Nevím, co Tě na tom pobavilo. Jako jediná jsem Ti věcně odpověděla na Tvůj dotaz, zodpověděla jsem vše, co tě zajímalo. Návrat plodnosti je normální termín a zda jsi nebo nejsi vymaštěná, je mi jedno. Píšeš do diskuze, kde 99% žen řeší snažení o miminko a jsou ženy, které chtějí mít děti věkově blízko u sebe 😉

leilinkaa
12. říj 2020

@janickazabicka jani tak jak ti dopadly vysledky ? Uz vite ?

terka80
13. říj 2020

@hermij ahoj mrkni pls na graf,nejspis ovu probehla ze?stalo se me to poprve takhle brzy

janickazabicka
13. říj 2020

@leilinkaa ahoj děkuji za optání, ale měli jsme jít až zítra, ale sestřičce to tam nějak nevyšlo, tak nás preobjednala a jdeme dnes v půl 10.
Jsem nervózní jako pred zkouskama 😂😂😂

juliemichal
13. říj 2020

@janickazabicka tak jak jsi dopadla? 🙂

Strana